Top!

Dankzij Chihab me rijbewijs in 1x gehaald! Echt een aanrader om bij Chihab en Rijschool De Broers te gaan als je ook in 1x wilt slagen!

Geweldig!!

Ik heb bij Amine van rijschool de Broers les gehad. Vandaag in 1x geslaagd. Super fijne begeleiding gehad het afgelopen jaar. Amine heeft er altijd voor gezorgd dat ik op m’n gemak reed. Enorm bedankt voor alle moeite die je erin hebt gestopt. Top rijschool!

Goede communicatie, uitstekende lessen, eerlijke prijs.

Mijn motorrijbewijs gehaald via de Broers. Beide examens in 1x geslaagd. Damian en Ruki zijn allebei top-instructeurs. Qua planning en dergelijke ook helemaal goed, flexibel, goede communicatie. Toen het nodig was ook nog even een extra les in het weekend kunnen doen, en 's avonds. Zeker een aanrader.

Beste rijschool van Alkmaar!!!

Ik heb zelf bij Ismael les gehad hele goede en ervaren rij instructeur. Hele fijne communicatie. er wordt gekeken naar je verbeterpunten en daar wordt vooral op geoefend! Ik heb daardoor mijn praktijkexamen in 1x kunnen halen. Ik raad deze rijschool zeker aan!!

Professioneel

Rijinstructeur was geduldig, altijd gezellig om mee te rijden en boven alles altijd professioneel met de lessen. Een echte aanrader om bij te lessen

In 1x geslaagd

Barlas heeft mij goed voorbereid op mijn rijexamen zodat ik in 1x kon slagen.

Goed en op maat begeleid heeft tot mijn rijbewijs geleid.

Goede begeleiding door Damian en Ruki. Lessen zijn op maat zodat je in korte tijd progressie maakt en je rijbewijs haalt

have successfully completed 38 hours of driving lessons, gaining hands-on experience in urban, rural

Tijdens mijn rijlessen heb ik waardevolle ervaring opgedaan met het veilig en efficiënt besturen van een voertuig. Mijn instructeur leidde me door verschillende rijscenario's, waaronder stedelijke en landelijke routes, snelwegen en parkeersituaties. Ik heb vaardigheden ontwikkeld in: - Voertuigbeheersing (accelereren, remmen, draaien) - Observatie en bewustzijn (spiegels controleren, dode hoeken) - Signalering en communicatie - Navigatie (kaarten lezen, instructies volgen) - Defensieve rijtechnieken Deze lessen hebben niet alleen mijn rijvaardigheden verbeterd, maar ook vertrouwen en een sterke basis voor voortdurende verbetering bijgebracht.

Heel erg goed opgeleid!

Hele fijne ervaring gehad met Roy als mijn instructeur! Hij is heel geduldig en ziet alles. Heel erg bedankt :)

Beste rijinstructeur van Alkmaar

Raf super erg geholpen met het behalen van mijn rijbewijs altijd geduld gehad als je iets niet snapt daar ben ik heel erg blij mee Dus mensen zoek je een rijschool is de broers zeker een aanrader

Te vreden

Heb een fijne ervaring met de broers. Mijn scooter en auto rijbewijs in 1x gehaald. Bedankt voor de fijne tijd

Zeer goed en vriendelijk

Ik had een hele fijne rijinstructeur die mij op een gezellige manier les gaf. Ik leerde elke dag iets nieuws en kreeg steeds meer zelfvertrouwen.

Gestructureerde, leerzame en leuke rijlessen!

Tijdens mijn rijlessen met Angela Leegwater heb ik niet alleen veel geleerd maar ook genoten van mijn rijlessen. Zij kent haar leerling waardoor de lessen fijner, soepeler en leuker verlopen. Zo kun je leren hoe te rijden en ook nog eens een leuke tijd meemaken! Heb je faalangst? Geen probleem want zij helpt jou er wel doorheen.

Leerzaam

Ik heb me altijd heel prettig gevoeld in de auto met Amine hij gaf veel feedback en dat vond ik heel fijn zou het iedereen aanraden

Top!

Ik kreeg les van Roy en dat was vanaf moment 1 al super chill. Hij neemt alles rustig met je door en maakt af en toe een grapje tussendoor. Deze rijschool is zeker een aanrader!

Top rijschool

Ik heb een goeie ervaring gehad hier. Angela was mijn rij instructrice en ik raad haar zeker aan. Ze gaf me een zelfverzekerd gevoel en het was altijd lachen met haar in de auto.

Leuke rijlessen gehad met barlas altijd gezellig en een duidelijke uitleg daardoor in een keer geslaagd. echt een aanrader!!

Super chill leren rijden!

Het rijden bij de Broers ging heel soepel. Mijn rijinstructeur was Angela. Angela legt alles heel goed en makkelijk uit, ze heeft veel geduld en de lessen zijn altijd gezellig! Ik raad het zeker aan om bij de Broers rijlessen te nemen!

Goede positieve rijinstructeur die je er met gemak doorheen loodst

In 1 keer geslaagd bij Damian de Groot, een fijne rijinstructeur die je zelfvertrouwen geeft en je goed op weg helpt naar het examen. Bedankt topper!

Perfecte rijschool

Alles wordt perfect stap voor stap uit gelegd en je wordt goed begeleid door de instructeurs.

Super goed!

Ik ben in een keer geslaagd! Ik heb bij mo gelest en ben super tevreden ik ben in 1 keer geslaagd. Ik ging der lessen omdat me broer zus en buurmeisje ook bij broers gelest heeft en ze zijn ook allemaal geslaagd super tevreden!

Mijn ervaring met rijschool de Broers was uitstekend!

Mijn ervaring met rijschool de Broers was uitstekend, omdat er altijd goed werd gecommuniceerd, zowel met mijn instructeur, als met de rijschool. Ook was mijn instructeur altijd erg geduldig en hij heeft me alles zorgvuldig uitgelegd en aangeleerd. Ik kan veilig en zeker de weg op! Heel erg bedankt!

Goede lessen en persoonlijke aandacht

Bij rijschool de broers word er altijd goed met je meegedacht. Ze zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Ik heb de begeleiding tijdens de rijlessen als heel fijn ervaren. Er word echt gekeken naar jou als persoon en watvoor begeleiding jij nodig hebt om je rijbewijs te kunnen halen. Als je het spannend vind of iets nog niet goed snapt word er de tijd genomen om het op verschillende manieren uit te leggen en/ of aan je zelfvertrouwen achter het stuur te werken bijvoorbeeld. Je leert daarom niet alleen het examen te halen maar je word echt voorbereid om als volwaardige weggebruiker de weg op te gaan.

Professioneel, geduld en plezier komen samen tijdens de lessen.

Met veel plezier wekelijks gelest. Flexibel wat betreft tijden en een open en prettige houding van de instructeurs. Op sommige punten was ik wat angstig tijdens het lessen. Daar wisten de mannen goed mee om te gaan, soms door wat te pushen en soms met extra tips of door mij de ruimte te geven even alleen te proberen tijdens de AVB. Deze houding werkte voor mij goed. Alles in één keer gehaald!

Kunnen goed omgaan met hun leerlingen op de manier dat ze zelf nodig hebben. Zelf Leer ik het makkelijkst op een rustige manier, zo ook in 1 keer geslaagd, Top rijschool!

Karel van Manderstraat 35

1813TX Alkmaar