Hele goeie rijschool, en heb het in één keer gehaald!

Ik ben door mijn faalangst bij deze rijschool gekomen, en heb toen lessen gehad van Ramon. Super goede rijschool en veel fijne lessen gehad! Veel geleerd en ook hulp gehad om over mijn faalangst heen te komen. Heel erg bedankt voor de goede tijd! En het vertrouwen.

Altijd gezellig en goede instructies.

Ik had Stephan als rij-instructeur, met hem kon je altijd gezellig praten. Ook heeft hij veel geduld en geeft goede instructies om je beter te laten rijden.

Mijn ervaring was heel goed

Mijn rij instructeur heeft mij erg goed geholpen om mijn zelfvertrouwen op de weg te verbeteren en ik heb veel geleerd over hoe ik het beste situaties in het verkeer kan aan pakken. Ik zou deze rijschool aanraden.

Goede ervaring!

Zeer goede uitleg, met duidelijke instructies

Heel leerzaam

Vanaf de eerste rijles was ik al blij dat ik terecht ben gekomen bij De Broers, rijinstructeur legt heel goed uit en heeft veel geduld. Raad deze rijschool echt aan!

Fijne rijschool met een super instructrice

Het afgelopen jaar heb ik bij de Broers mijn rijlessen gehad en afgelopen week geslaagd. De weg ernaartoe was vanwege het hebben van autisme niet altijd makkelijk, maar rij instructrice Angela heeft mij er met veel geduld en vertrouwen doorheen geloodst. Ze heeft mij alles op een rustige en duidelijke manier uitgelegd, met veel oog om mijn persoonlijke manier van leren. Afspraken konden ruim van te voren al ingepland worden en alle andere praktische zaken werden ook goed geregeld. Buiten dit was het ook nog eens fijn en gezellig om met Angela in de auto te zitten, ik had me geen betere instructrice kunnen wensen! Dank.

Als je je rijbewijs snel wilt halen moet je dat zeker hier gaan doen! Top rijschool

Wat ben ik erg blij dat ik gisteren geslaagd ben . Top rijinstructeur!Hij is echt een goede rijinstructeur die je alles leert wat je moet weten en doen. Hij is duidelijk, en zorgt ervoor dat je goed voorbereid bent. Hele goede rijschool!.zeker voor aanraden!

Uitstekend rijschool

Vandaag geslaagd dankzij goede en duidelijke lessen van Hassan. Dankzij zijn fijne begeleiding heb ik mijn examen in één keer gehaald. Echt een aanrader!

Happy!

Super blij! Vandaag geslaagd dankzij de toffe lessen van Hassan. Beste rijinstructeur ever! Ik ga hem echt missen. Super veel geduld met me gehad en het is altijd gezellig geweest in de auto tijdens de les. Echt mega bedankt voor alles!

Uitstekende rijschool met goede instructeurs.

Ik heb met veel plezier rijlessen gevolgd bij Rijschool de Broers onder begeleiding van Amine. Zijn lessen waren niet alleen gericht op het succesvol behalen van het rijexamen, maar ook op het ontwikkelen van praktische vaardigheden voor het dagelijkse verkeer.

Top lessen gehad met Roy!

Roy geeft heel goed les, alles stap voor stap en duidelijk uitgelegd. Ondertussen altijd grappen aan t maken, ik vond het heel gezellig!

Het was een uitdaging met veel succes

Mijn ervaring was super goed het was een uitdaging maar dank zij de broers en khalid is het mij gelukt en. Ben heel dankbaar nu kan ik op de weg een ga zekker ook mijn zoontje ook hier brengen.

Fijne rijlessen gehad

Goede rijschool met veel ervaring

Angela is een geweldige rij-instructeur! Ze is geduldig, duidelijk en professioneel, waardoor ik me altijd op mijn gemak voelde. Dankzij haar fijne begeleiding heb ik mijn examen in één keer gehaald. Echt een aanrader!

Helemaal top

Ik raad Rijschool de Broers aan iedereen aan! Ik kreeg les van Mo. Hij heeft een heel fijne manier van lesgeven en je word vanaf moment 1 goed begeleid!

Erg leuk!

Leuke lessen gehad. Erg leerzaam ook. In 1 keer geslaagd.

Aardige rijinstructeur en goede rijlessen

Heb mijn praktijk examen in een keer gehaald en heb goeie rijlessen gehad van mijn rijinstructeur meneer barlas.

Hele fijne lessen gehad met een hele fijne instructeur. Veel geleerd en gelachen! Hassan je bent een top man :) dat je nog vele mensen mag laten slagen door je leuke en goede lessen.

Top van een. Rijinstructeur zeer tevreden over Hem

Fijne rijlessen!

Ik ben heel erg tevreden over de rijlessen van Amine. Naast heel veel gezelligheid ben ik dankzij de goede lessen en zijn geduld in één keer geslaagd. Heel erg bedankt!!

Geweldige instructeurs! Duidelijk en effectief!

Gewoonweg een onwijs fijne ervaring. De instructeurs zijn top! Alles is onwijs duidelijk kwa uitleg. Makkelijk in omgang. Kan er niks beters van maken dan het al is! 100% aangeraden!

Top kon niet beter!

Ik ben heel erg tevreden over mijn rijlessen! Alles wordt op een rustige en duidelijke manier uitgelegd, waardoor ik me zelfverzekerd voel tijdens het rijden. Als ik ergens vragen over heb, kan ik die altijd stellen, en ik krijg meteen een geduldige en duidelijke uitleg. Daarnaast is de sfeer tijdens de lessen heel prettig en ook erg gezellig. Dankzij Angela leer ik niet alleen veilig rijden, maar voel ik me ook steeds meer op mijn gemak achter het stuur. Echt een aanrader voor iedereen die goed en met vertrouwen wil leren autorijden.

Heel fijn en gezellig in de auto

Ik vond de rijlessen altijd heel gezellig en keek er niet tegenop. Alles werd goed uitgelegd en geleerd. Er werd voor gezorgd dat er een fijne sfeer in de auto was en dat ik me op mijn gemak voelde!

Top instructeur

Er is geen betere rijschool dan de broers! Bedankt voor alles

Ik kan iedereen deze rijschool aanraden!

Ik heb alleen maar positieve ervaringen met De Broers, super snel kon ik beginnen met motorrijlessen. Door de goed ervaren rijinstructeur heb ik ieder examen in 1x gehaald!

Karel van Manderstraat 35

1813TX Alkmaar