Super leuk en leerzaam!

Tijdens de lessen kijkt Barlas echt naar wat je nodig hebt. De lessen zijn persoonsgericht. Ook heb ik altijd gezellige lessen gehad. Door Barlas ben ik in 1x geslaagd!! Heel erg bedankt Barlas en de Broers!

Fantastisch

Geweldig, er word extreem veel aandacht aan je besteed. Ze leren je precies hoe alles gedaan moet worden stap voor stap.

Een super ervaring

Ik startte mijn rijlessen bij Chihab. Een onwijs grappige, spontane instructeur die mij onwijs heeft gesteund tijdens mijn rij avontuur. Chihab is streng wanneer het nodig is, waardoor je alle kritiek goed onthoud. Hij gunt zijn leerlingen het allerbeste! Ik ben onwijs blij met mijn rijbewijs die ik dankzij hem in 1 keer heb mogen behalen.

Fantastisch!

Ik was helaas al een aantal keren gezakt bij een andere rijschool. Mijn hoop was al weg. Een kennis, was geslaagd bij Chihab en raade mij aan hem te bellen. Vanaf het eerste belmoment tot aan mijn examen (2 maanden). Heeft Chihab achter mij gestaan. Uren inplannen terwijl ik soms niet eens zin had. Ik kon geen smoesjes bedenken want hij maakte altijd tije vrij :(. We hebben gelachen in de auto zelfs momenten van twee strijd. Maar de manier waarop jij mij dingen hebt geleerd! BAAS! Harstikke bedankt voor je laatste Push dit had ik nodig, ben je voor altijd dankbaar.

Super ervaring

Mijn 1e rijles na 2 jaar weer begonnen bij de Broers, begon ik angstig. Nu paar maanden verder GESLAAGD! Angela je bent een topper :D

Een hele fijne rijschool

Mijn ervaring met de Broers is dat ze altijd meedenken, een duidelijk plan hebben en ervoor zorgen dat je zelf ook weet waar je aan toe bent. Ik heb echt veel plezier gehaald uit het rijden, toen ik ben overgestapt van mijn oude rijschool naar de Broers.

Rij instructeur was super gezellig, hij kon erg goed en rustig uitleggen. Mijn ervaring bij de broers was perfect !

Top rijschool

Amar heeft mij heel goed voorbereid op m’n rijexamen, waardoor ik ook met meer zelfvertrouwen in de auto zat dan bij mijn vorige rijschool. Heel erg bedankt!

In één keer geslaagd!!!

Ik heb gelest bij de broers. En kort samengevat was het een top ervaring! Barlas was mijn rijinstructeur en hij nam echt de tijd voor je! Legt alles goed uit! Super blij met mijn rijbewijs. Bedankt de Broers!!

Top service, goed geregeld

alles goed geregeld, zelf rijles van rijschool alfabet gehad wat ook goed ging. voor de rest duidelijke info en helpen graag

Geweldig! Rijexamen in één keer gehaald!

Bij instructeur Barlas rijlessen gevolgd en enorm tevreden. Barlas heeft veel geduld en legt alles duidelijk en rustig uit. In één keer geslaagd voor mijn examen! Dank je wel Barlas!

Erg goeie rijschool, ben in één keer geslaagd. Met dank aan mijn goeie rij-instructrice Angela.

Kort maar krachtig

Na voor een lange tijd te hebben gereden bij een andere rijschool, kwam mijn derde rijexamen eraan. Door omstandigheden kon ik niet met die rijschool afrijden. De broers heeft mij gelukkig uit de brand geholpen, door snel voor mij te handelen in de korte tijd voor mijn examen. Met maar een paar lessen kreeg ik meer zelfvertrouwen in mijn rijkunsten en leerde ik ook nog wat dingen bij. Vriendelijk, duidelijk en goede service . Geweldig rijschool.

De beste rijschool!!

Mo heeft mij op een rustige en leerzame manier leren rijden. Voelde me erg op mijn gemak zowel bij Mo als bij Ismael. Ze geven je goede feedback en ze hebben er goed voor gezorgd dat ik ready was voor mijn examen! Dank jullie wel!!

Beste rijschool die er is

Na 3 keer gezakt te zijn bij een andere rijschool en al mijn zelfvertrouwen en plezier met autorijden te hebben verloren, heeft Mo keihard zijn best gedaan om me klaar te stomen voor het examen. Na maanden gezellige, leerzame, nuttige en gestructureerde lessen ben ik eindelijk geslaagd! Ik voel me rustig en zelfverzekerd achter het stuur. Ik kan deze rijschool aan iedereen aanraden!

Topp

Ik ben geslaagd dankzij rijinstructeur Mo. Hij is een hele goede rijinstructeur die precies weet wat je nodig hebt & heb het erg naar me zin gehad. Nog bedankt Mo!

Vandaag in 1x geslaagd bij Mo!!!!

Door Mohammed ben ik in 1x geslaagd die mij goed had voorbereid voor het examen. Ik ben in een recordtijd (met de huidige wachttijden van het cbr) geslaagd. Mo is een professionele instructeur maar ook een hele grappige om mee te rijden. Zeker een aanrader!

Super fijne ervaring gehad

Ik Was gestart met lessen in een schakelauto daarna toch over gestapt op automaat toen kwam ik bij Ismael terecht en voelde me daar erg op me gemak ! Hele fijne leuke en leerzame lessen gehad en nu in 1x geslaagd voor m’n rijbewijs. Heel erg blij !

Fantastisch

Ik heb er heel veel van geleerd ze leren goed hoe je moet rijden. Ik ben in 1 keer geslaagd zoals Chihab had gezegd en ben echt superblij dat ik bij de broers heb gelest

Super comfortabel!

Een hele chille en goede sfeer bij elke rijles! Ik had ismael als rij instructeur en het voelde tegelijk tijd alsof ik met een goede vriend in de auto zat, rijschool de broers is zeker een aanrader aangezien ze echt de tijd voor je nemen en vrijmaken!

Amar is een echte coach, hij ziet wat er nodig is.

Ik kwam bij de broers, omdat ik mijn rijbewijs snel wou halen in verband met een reis naar Australië. Ik werd hier toen aan Amar gekoppeld, samen met hem heb ik mijn rijbewijs binnen anderhalve maand kunnen halen. Amar is een echte coach die ziet wat jij nodig hebt en wat niet, iedereen kan iemand leren autorijden, maar coachen hierin kan Amar het beste. Naast enorm relaxte, leuke, maar vooral leerzame lessen van hem gehad te hebben heb ik enorm veel over me eigen rijgedrag geleerd. Door het groote aantal leerlingen en dus examen momenten bij de broers, was er een mogelijkheid om mijn examen moment eerder te laten plaatsvinden dan dat CBR voor mij had, dit was voor mij een absolute positieve uitkomst.

Hele goede rijschool

Ik heb echt een super ervaring bij rijschool de broers. Ik heb gekozen voor een automaat rijbewijs en kreeg les van Ismaël. Ik kon in het begin alleen op donderdag. Dit was nooit een probleem, ik werd als ik wilde lekker 3 weken vooruit ingepland en kon zelf aangeven een voorkeur in tijd en 1 of 2 les. Ik werd altijd opgehaald op de locatie waar ik wilde en thuis gebracht. Verder is er heel veel geduld geweest met mij. Hij heeft mij echt goed geholpen zelf verzekerd te worden in het verkeer. Een goede klik met je rij docent is zo belangrijk, ik ben hier zo blij mee geweest waardoor elke les leuk was door de vriendelijkheid bij rijschool de broers. Ik kreeg dan ook met mijn tussentijdse toets in 1 keer de vrijstelling. Ook mijn examen heb ik in 1 keer gehaald dankzij de goede rijlessen en uitleg. Aanbevelen aan een ander? Ja zeker!

Super lieve en goeie rij instructeur, hij legde alles van amA-B uit. Top school voor de beste prijzen!

Raadt het iedereen aan hier te lessen. Fantastische instructeurs.

Leerzame lessen

Heel goed rijschool!!!