Top ervaring

Fijne rijlessen en vriendelijke instructeur. Duidelijke instructies en uitleg waardoor je precies weet waar je aan toe bent. Top ervaring!

Top rijschool! Ik heb zelf bij mandy gelest en dat was vanaf de proefles al gezellig en relaxed. De lessen waren duidelijk en op een goed tempo!

Gezellig maar duidelijk

Ik heb der rijlessen erg goed ervaren. Ik kreeg goede feedback, waardoor ik mijn rijexamen ook in 1x gehaald heb.

Rampzalige service rijschoolhouder, maar goede lesinstructeur Veli. Uiteindelijk opgelost.

Het is nu anderhalve week geleden dat ik mijn motor rijexamen heb behaald door Veli. Helaas is hij nu weg bij de Broers en is hij overgestapt naar een ander bedrijf. Hij is streng, maar rechtvaardig. Soms is het iets te veel, maar wanneer je dat aangeeft dan zorgt Veli ervoor dat hij wat gas (mondeling) terug neemt. Maar nu de rijschoolhouder… Op 20/09/2022 had ik een rijexamen staan om 09:50 uur, Veli en ik hebben hier naartoe gewerkt naarmate deze datum dichterbij kwam. Wij stonden om deze tijd bij het CBR Alkmaar klaar om het rijexamen te beginnen, maar het bleek dat het rijexamen niet was aangevraagd, terwijl dit wel in de app van de rijschool stond. Toen Veli navraag deed bij 1 van de examinatoren bleek het examen inderdaad niet aangevraagd te zijn. Hij heeft vervolgens de rijschoolhouder gebeld die de examens aanvraagt om te kijken wat er is gebeurd, maar i.v.m met een rijles die hij aan het geven was kon hij het niet direct uitzoeken. Hij bood zijn excuses aan en zou mij terug bellen. Rond 20:15 uur belde de rijschoolhouder en bood zijn excuses nogmaals aan. Ik liet merken dat ik niet blij was met de situatie, maar gebruikte geen nare woorden. Volgens hem was het niet zijn schuld, maar die van de instructeur, vanwege het feit dat de instructeur geen bevestigingsmail had ontvangen. De rijschoolhouder kwam (mijn mening) met meerdere excuses waardoor het examen niet was gereserveerd, namelijk: het kon zijn dat ik mijn theorie nog niet behaald had of mijn AVB niet afgerond was of dat de instructeur een mail had gestuurd dat ik er nog niet klaar voor was. MAAR… mijn theoriecertificaat was bekend, mijn AVB was al afgerond (certificaat) en Veli heeft mij de mailwisseling tussen beide laten zien. Hij zei daarnaast ook dat de app gelinkt is met het CBR, al met al is het vreemd. Uiteindelijk wilde de rijschoolhouder mij geen woord meer toespreken, omdat hij het niet meer wist, maar hij wilde geen financiële compensatie geven +geen eigen excuses meer toekennen

GEWELDIG

Ik heb gereden bij Roy en ik ben zo ongelooflijk blij met de begeleiding die hij mij heeft gegeven. Ik zou hem iedereen aanbevelen. En heb alleen maar goeie punten voor hem en de rijschool.

Beste ervaring gehad hier

Ik ben van rijschool verwisseld naar de broers en het is de beste keuzen die ik ooit heb gemaakt zo erg genoten in de auto maar ook professioneel goed! Ben erg blij hoe het is verlopen

Ik heb het erg naar mijn zin gehad met de lessen van Roy.

Roy luisterde goed en wist ook goed hoe hij moest reageren als het soms even niet zo goed ging tijdens de les. Ik ben erg tevreden met mijn lessen bij Roy.

Scooter les bij Veli

Productieve en gezellige lessen duidelijke uitleg

Super fijne rijschool en instructeurs!

Zojuist mijn praktijkexamen gehad en in 1x geslaagd dankzij Mo!!! Ik ben bij de Broers terechtgekomen door mijn broer. Hij heeft ook les van Mo gehad en was erg enthousiast over de lessen! Ik was erg onzeker toen ik begon met rijlessen, maar Mo heeft mij hier echt perfect doorheen geholpen, en mij de juiste aandacht gegeven. De lessen waren erg gezellig, maar ook heel leerzaam en serieus. Elke les voelde erg vertrouwd en fijn aan, en dit heeft mij erg geholpen. Mo, enorm bedankt voor je goede lessen!

Leuke lessen en in 1 keer geslaagd

Goeie lessen gehad van Amine, hij legt duidelijk uit en heb snel veel geleerd

Productief

Spoed cursus gehad bij veli en binnen vier lessen geslaagd!! Goede en duidelijke en gezellige uitleg.

Ik heb gereden bij Mandy. Ze had heel veel geduld en legde alles goed uit. Ben in 1 keer geslaagd!

Hele fijne, persoonlijke rijschool

Ik heb zelf bij Mandy gelest en dat heb ik super goed ervaren. Alles ging op mijn tempo en zonder stress. De eerste keer ben ik gezakt voor mijn praktijkexamen. Daarna hebben we samen gekeken naar wat er nog nodig was en aan de hand daarvan lessen ingepland. Toen er 1.5 voor mijn oorspronkelijke herexamen een plekje vrij kwam ben ik meteen gebeld en kon ik veel sneller dan eerst afrijden. Tweede keer ging super en toen ben ik geslaagd. Top rijschool!

Top ervaring gehad met rijlessen.

Vandaag in 1 keer gelaagd bij Mandy! Ze had erg veel geduld met mij en bleef altijd positief maar streng wanneer dit echt nodig was. Ik heb een hele positieve terugkijk op de rijlessen en ga het stiekem wel missen. Ze nemen goed de tijd voor je en alles is goed georganiseerd. Ik zou deze rijschool zeker aanraden bij andere mensen :)

Prima motorlessen

Dankzij Veli zijn duidelijke lessen heb ik in 1 keer mijn avb en avd examens kunnen behalen voor het motorrijbewijs.

goeie rij ervaring

Ik heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald, dankzij de gezellige en leerzame lessen van Veli.

Beste rijschool en een hele goede rij-instructeur!

Ik heb hele goede en leuke lessen gehad. En heb het in een keer gehaald dankzij Amine. Ze leggen goed uit alles is heel duidelijk gelukkig. Ik raad rijschool De broers aan!

Gezellig en leerzaam

Ik heb mijn rijbewijs in 1 keer kunnen behalen bij rijschool de broers! Ik ben erg tevreden met de gezellige en leerzame lessen (bij Mandy)

geweldige lessen

Ik heb bij Amine les gekregen Amine geeft goed les door hem ik en een keer geslaagd en het was gezellig.

Super rij ervaring!

Echt een top rijschool met een top instructeur. In 1 keer geslaagd bij Roy! Heel fijn ervaren en onwijs veel geleerd. De lessen waren altijd leuk en gezellig met Roy. Rijschool de Broers is zeker een aanrader!

Hele goeie rij ervaring

Ik had heel veel plezier in de rijlessen, ben super tevreden. Leuke rij instructeur! Beste rijschool van Alkmaad!!

Uitstekend!

Dik tevreden over de lessen met Mandy Ze neemt de tijd Stelt je op je gemak En legt alles duidelijk uit Ik beveel de Broers bij iedereen aan

Leerzaam en gezellig

Ik vond de lessen met Roy heel leerzaam. Na elke les kreeg ik feedback en dat heeft me heel goed geholpen.

Goede ervaring bij rijschool de broers

Vandaag in 1 keer geslaagd!! De rijlessen kreeg ik van Mandy, zij heeft mij op een fijne manier les gegeven en geholpen met zelfstandig en zelfverzekerd rijden. Ik heb de rijlessen met mandy super leuk en gezellig ervaren. Hartstikke bedankt voor alles!

Goeie rijschool heb mij veilig gevoeld !

Ik ben bij mandy gekomen toen ik slechte leservaring heb gehad bij een andere rijschool en voelde me meteen op mijn plek bij Mandy. Altijd gezellig en altijd leuk, heb heel veel geleerd van haar en had t niet kunnen doen zonder haar :) Top rijschool en ik zou iedereen hun aanraden !

Karel van Manderstraat 35

1813TX Alkmaar