ZEER TEVREDEN MET DEZE RIJSCHOOL!!!!
Rijschool de Broers is echt een aanrader wie echt GOED en LEUK rijlessen wilt volgen! Ik ben een overstap (faalangst) leerling van M&L rijschool ( 70 onnodige lessen!! ), Elite toen Zebra rijschool en wat andere rijscholen proeflessen gehad maar telkens weer voelde ik me niet op mijn gemak en had de moed, hoop en vertrouwen bijna verloren. Ik heb alles over de boeg gegooid en ben via horen en zeggen bij deze gezellige rijschool de Broers terecht gekomen. Ik heb door de vele rijschoolscholen niet lekker in mijn vel gezeten, maar Brahim en Ismael hebben mij zoveel vertrouwen teruggegeven dat ik weer durfde in mij zelf te geloven en het autorijden ging met heel veel plezier! Ze zijn gefocust, passen aan de leerling, er wordt op elk onderdeel veel geoefend net zolang dat je het onder de knie hebt, geven telkens na elke rijles feedback. Ook kun je bij hun de theorie cursus volgen. Als je eerst de theorie goed kent, gaat het rijden vanzelf! En zo ben ik met 15 lessen gewoon GESLAAGD!!!! DANK JULLIE WEL, MIJN DANK IS GROOT. JULIE ZIJN MIJN TOPPERS EN HOOP OOK VOOR VELE ANDEREN! Het zijn geen geldwolven maar eerlijke jongens met veel geduld en kennis en zullen er echt alles aan doen zodat je slaagt. Dus GEWOON ervoor gaan! Een dikke verdiende 10 !!! Liefs Catharina uit Heiloo