Goede rijschool!

Ik heb binnen 4 maandjes mijn rijbewijs gehaald. Ik reed eerst bij amar. Maar hij ging op vakantie, dus werd ik verder geholpen door ismael. Hele fijne instructeur, kijkt goed naar de punten waarin je je moet verbeteren. Ik wil rijschool de broers heel erg bedanken! Mvg, Hayat

Uitstekend!

Ik kwam rijschool de broers tegen door recensies die allemaal goed waren dus had ik me aangemeld, gelijk de eerste keer klikte het tussen bij en Brahim en dacht ik heb vertrouwen dat ik snel mijn rijbewijs haal hier en dat was ook zo, altijd lol in de auto en lekker gek. Maar dat maakt de sfeer hartstikke leuk weer. Brahim bedankt voor de leuke en goede lessen!

......

.....

Duidelijk en gezellig

Tijdens de rijlessen werd ik erg op mijn gemak gesteld en zat ik zelfverzekerd in de auto. Het systeem waarmee De Broers werkt is erg fijn en alles gaat op een prima tempo. De instructeur weet waar je aan toe bent en waar de verbeterpunten liggen. Tijdens de lessen was het erg gezellig en had Brahim er alle vertrouwen in dat ik in 1x zou slagen. Dat blijkt maar weer! Bedankt Brahim!

Rijschool De Broers is mij zeer goed bevallen!

Ismael fijne gozer, ook een goede rij instructeur. Altijd duidelijk, daardoor in 1 keer geslaagd!

dennis

top rijschool bij een andere rijschool 2 keer praktijkexamen gedaan 2 keer gezakt en bij rijschool de broers legde hij meteen uit wat er niet goed ging en na dat verbeterd te hebben een praktijkexamen ingepland en in 1 keer geslaagd

Beste en geduldigste rijleraar ooit!

Het was een lastige weg voor mij met veel obstakels en ik dacht dat het mij nooit zou lukken. Maar ik heb er samen met Ismael hard voor geknokt en ik heb het gehaald! Ismael is rustig, duidelijk, gezellig maar vooral heeeel geduldig. Ismael, zonder jou was het nooit me gelukt. Heel erg bedankt voor alle uren en energie die je in me hebt gestopt en dat je in mij bleef vertrouwen! ❤️

Rijschool De Broers is super!

Ik ben Ismael heel erg dankbaar voor zijn tijd en geduld. Had me geen betere instructeur kunnen voorstellen!

Het was erg gezellig en heb veel geleerd

Het was altijd gezellig en heb veel geleerd. Elke les was informatief en anders zodat het ook leuk bleef.

Super rijschool leuke en leerzame lessen!!

Bij Brahim leerzame en leuke lessen gehad. Snel op mijn gemak en rijbewijs in 1x gehaald!!

Alles perfect

Iendelijk naar 4 examens geslaagd. Op sommige momenten dacht ik van Ismail wees wat harder. Verder ging alles perfect. Ik voel de me vrij als en vogel in de auto.

Leerzaam

Ik ben eerst bij een andere rijschool begonnen waarbij er geen tijd werd genomen om mij op me gemak te stellen. Naar aanleiding van goede verhalen ben ik het daarom gaan proberen bij Rijschool de Broers. Brahim is een hele ‘chille’ instructeur die rustig alle tijd neemt om dingen uit te leggen en je niet op haast. Mede hierom ben ik gelukkig in één keer geslaagd!!

Super fijn!

Na 2x te zijn gezakt bij mijn andere rijschool ben ik aanbevolen om hiernaartoe te gaan. Door de super fijne lessen ben ik hierdoor gelijk geslaagd!

Beste rijschool die er is.

De lessen met Ismael waren super relaxed en chill. Veel geleerd en gelachen met hem. Ismael is super begaan en chille gast, super relaxed om naast te zitten. Ik ga me wekelijkse uurtjes zeker missen in de auto.

Brahim kan alles heel goed uitleggen

Ik heb er met veel plezier gereden en veel gelachen in de auto. Ik ben ook in 1 x geslaagd

Top rijschool!!

Rajiv is een uitstekende instructeur!! Goede duidelijke uitleg en heel veel geduld. Ik heb veel geleerd. Ben in 1 keer geslaagd!! De Broers is 100% aan te raden!!

Fantastische en leerzame lessen!

ik heb mijn rijbewijs in 1x gehaald, (autotheorie ook) zonder tussentijdse toets. Dit komt omdat je echt op je gemakt gesteld wordt. Je bent niets verplicht en alles gaat op jouw tempo. Je bent absoluut geen nummer en niets draait om geld. Het draait allemaal om jou. Super leuke lessen gehad en ik ga mijn wekelijkse uurtjes zeker missen! Bedankt voor alles , het geloof, geduld en vertrouwen!!

Gezellig en proffesioneel!!

Ben in een keer geslaagd dankzij Brahim! proffesionele lessen met een gezellige sfeer!! Brahim heeft oneindig veel geduld en legt je alles helder uit. Raad deze rijschool absoluut aan!

Ge-wel-dig!!!

Na 50 rijlessen en 10 verschillende rij-instructeur bij de ANWB, was ik gezakt voor mijn praktijkexamen. Ik ben toen overgestapt naar De Broers. Dat had ik véél eerder moeten doen, want na 10 lessen heb ik vandaag mijn rijbewijs in 1 keer gehaald! Wat een top rij-instructeur is Ismael toch! Hij is relaxed en legt alles héél goed en duidelijk uit! Ik heb zo’n spijt dat ik zoveel geld bij de ANWB heb verspilt, ik had moeten beginnen bij De Broers! A) scheelde mij veel geld, en b) had ik veel eerder mijn rijbewijs kunnen halen!

Fijne en duidelijke lessen

Na 3x gezakt te zijn bij me vorige rijschool ben ik hier super goed geholpen en gelijk geslaagd! Hele fijne en duidelijke lessen!

Leuke manier leren rijden

Ik heb een erg leuke tijd gehad met lessen en veel geleerd. Alles wordt stap voor stap duidelijk uitgelegd en er wordt goed geoefend in de lessen. Ik raad de Broers rijschool zeker aan!

Uitstekende service

Rijschool de broers is een hele betrouwbaren rijschool erg geduldig super instructeurs waaronder ismael heeft me altijd goed advies gegeven. Top rijschool echte aanrader.

Zeer goed!

Hele leuke en leerzame lessen gehad. Brahim heeft me veel geleerd en stelde me altijd er goed op mijn gemak. Hij neemt de tijd voor je en het is altijd gezellig!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super leerzame en relaxte lessen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top instructeurs! Goede ervaring, leuke lestijd gehad

Karel van Manderstraat 35

1813TX Alkmaar