perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb echt super goede lessen gehad! De instructeur gaf me vertrouwen en heeft mij laten zien dat ik het kon! Ze steken veel moeite in je. Ik ben meer dan tevreden over deze rijschool en raadt iedereen aan om hier te rijden!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Helemaal top, altijd relaxed met ismael

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Flexibel, goede instructeur. Rijlessen waren informatief en gezellig. Rijbewijs gehaald.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeker naar mijn zin gehad elke les. Heb veel geleerd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goeie rijschool, word gewerkt met goeie instructeurs waarbij je je op je gemak voelt. De lessen zijn leerzaam. Zeker een aanrader voor als je op zoek bent naar een rijschool.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Brahim is an awesome guy and it was really helpful to get my licence. Thank you!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Veel geduld en zeer persoonlijk gericht!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het hele fijne en leuke lessen en alles werd heel goed en duidelijk uitgelegd. Ik heb heel veel van jullie geleerd en wil graag iedereen bedanken.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel erg tevreden vriendelijke en deskundigen instructeur en vandaag dan ook in een keer geslaagd

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super leuke lessen gehad bij Rajiv! Erg leerzaam en probeert je te helpen op verschillende manieren. Echt een aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een geweldige ervaring gehad met Brahim. De rust die hij uitstraalt, zijn kennis en vooral zijn geloof in mij. Hij legt alles duidelijk en goed uit.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het waren super leuke lessen en alles werd heel duidelijk uitgelegd!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettig, duidelijke uitleg over de praktijk.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goede aandacht en inzicht over hoe ver je bent. Perfect geholpen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg aardige instructeur. Soms een grapje maken maar wel het rij gedrag op 1

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Helemaal top

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goed les gekregen, fijne instructeur duidelijke uitleg en bij deze rijscjool in 1 keer gehaald!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geslaagd in 1 keer!! Top rijleraren en goede kwaliteit!!!\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf hele fijne rustige lessen, goede manier van uitleggen en goede begeleiding.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In 1x geslaagd bij instructeur Ismael, bedankt voor de leuke en leerzame lessen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ontzettend relaxte instructeur waardoor de lessen erg prettig zijn.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima sfeer in de auto en duidelijke lessen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De lessen waren erg leerzaam en gezellig! Ik raad rijschool de broers zeker aan!

Karel van Manderstraat 35

1813TX Alkmaar