Eerste keer geslaagd dankzij Amar!
Na een aantal rijlessen kwamen wij erachter dat ik veel te veel na denk achter het stuur, waardoor ik fouten maak. Dit vormde een uitdaging voor mijn rij-instructeur Amar en voor mij. Amar heeft mij geweldige begeleiding gegeven om hiermee om te leren gaan. Uiteindelijk na heel wat uren gereden te hebben en al Amar zijn goede adviezen en wijze lessen te hebben opgevolgd is het mij gelukt om in 1 keer mijn rijbewijs te halen!
Amar is een geweldige rijinstructeur die met geduld en rust iemand het vertrouwen kan geven veilig te op te gaan. Bij hem weet je dankzij zijn eerlijkheid altijd waar je aan toe bent, dus wanneer hij zegt dat je klaar bent voor het examen geeft dat extra vertrouwen. Daarnaast is hij ook gewoon ontzettend vriendelijk en is hij in staat om altijd het hoofd koel te houden tijdens mijn gekke capriolen. Of je nou bij je tweede rijles wilt gaan spookrijden over een rotonde of op Kooimeer bijna een botsing veroorzaakt, Amar is er om je te redden uit de situatie!
Daarnaast heeft Amar mij de skill geleerd om meer rust in mijn altijd drukke hoofd te creëren en het mooie daarvan is dat ik dit ook gebruik buiten de auto. Eigenlijk heb ik dankzij zijn lessen mezelf een beetje beter leren kennen :-)
Als ik met deze kennis opnieuw de keuze zou moeten maken om mijn rijbewijs te halen, dan zou ik weer via De Broers bij Amar willen lessen. Ontzettend bedankt voor alles! En een speciaal bedankje naar Amar!