Uitstekend vriendelijke en keurig geregeld

Ik was keurig geholpen met juiste informatie en met mijn aankopen van mijn auto was zonder problemen verlopen. Auto was netjies en schoon geleverd.

Er word aandacht aan je gegeven, ze zijn bereid het goed voor je op te lossen, zij denken met je mee en ze zijn bereid er een feest van te maken voor je, heel erg aardig!

Professioneel en eerlijk.

Bij aankomst ging het als elke andere APK; sleutels inleveren en hopen op het beste... Toen ik gebeld werd kreeg ik een uitgebreid rapport over de mankementen van de auto en, na vertelt te hebben dat ik de auto zelf ga aan pakken, ook nog eens een factuur van wat de reparaties zouden kosten. Als de auto gemaakt is, keer ik hier graag terug. Bedankt Jan!

Optimale service

Bijzonder klantgerichte verkoop, supersnelle service vanuit de werkplaats, een fantastische aflevering en goede nazorg. Complimenten in de volle breedte!

Persoonlijk gerichte service, fijn

Geen nummer maar echte aandacht

Prima benadering zonder druk.

Goede ontvangst, prettig menselijk contact zonder push elementen. Keurige aflevering met extra attentie in de vorm van een fles wijn en het maken van foto’s.

Auto heeft gisteren weer zijn jaarlijkse beurtje gehad, altijd prettige ontvangst door Jan (werplaats balie) altijd duidelijk en vriendelijk, ook de monteurs van de werplaats

Goed geholpen

Aardige verkoper

Zeer klantvriendelijk, komt tegemoet in wensen van de klant, en daarbij een zeer goede service!

Goed geholpen, duidelijk gesprek bij de koop, met goede afspraken waarbij prima rekening wordt gehouden met de wensen van de klant. En een zeer nette aflevering van de gekochte auto!

Kundige en vriendelijke verkoper biedt uitstekende service.

We zijn vanaf het begin geholpen door een vaste verkoper (Robert). Robert was vriendelijk en kundig en heeft ons op een prettige manier van informatie voorzien. Wij vonden dat hij ons op een oprechte wijze informeerde en dat hij de voor ons gunstigste optie adviseerde. Ook na de verkoop bleef de service van Kreijne erg goed. Er werd geïnformeerd of we tevreden waren met onze aankoop en hele kleine puntjes (ontbrekend boekje) werden gelijk opgelost. Voor ons was de aankoop en ook de service na aankoop van een occasion bij Kreijne echt een goede ervaring en het contact met verkoper Robert zeer prettig!

Vriendelijke en persoonlijke benadering

Ik was al een tijdje op zoek naar een jongere auto. Het 'moest' wel weer een Suzuki zijn. Na verschillende afwegingen en zoeken op internet heb ik een proefrit via de website aangevraagd. Ik had niet verwacht dat op de zaterdagmiddag van een belangrijke voetbalwedstrijd ik gebeld zou worden. Een vriendelijk telefoontje volgt met de bevestiging van de proefrit. Het persoonlijke contact met Robbert, de uitleg over de werking van de technische snufjes en de afhandeling heb ik als zeer prettig ervaren.

Kennis van zaken en vriendelijk

Robbert heeft ons erg goed en vriendelijk geholpen.

Hoge Service, klantgerichtheid, zeer betrokken en betrouwbaar.

Inmiddels 2 auto's gekocht bij Kreijne Hilversum, en met beiden zeer tevreden. Met name ook de betrokkenheid van al het personeel maar met name van Robbert Bijl. Dit is een autodealer waar je graag naar toe gaat. Ontvangst is uitstekend en een hele persoonlijke benadering met goede adviezen en een no nonsense benadering. Precies datgene wat je wilt bij het kopen van een auto. Het enthousiasme van alle medewerkers straalt er vanaf, leuk om dat als klant te ervaren.

Hoge Service, klantgerichtheid, zeer betrokken en betrouwbaar.

Zeer klantvriendelijk, vakkundig personeel en erg behulpzaam.

Zie boven

Vriendelijke directe benadering

Duidelijke communicatie, afspraken worden nagekomen. Sobere showroom en een laagdrempelige benadering.

Fijn contact! Zeer aan te bevelen!

Service met een gouden rand

Robbert Bijl van vestiging Hilversum heeft ons geweldig geholpen en daar waar nodig met ons meegedacht. Dank Robbert.

Vriendelijk en klantgericht.

Je wordt op een vriendelijke manier ontvangen met koffie en een duidelijk oor voor je wensen en het zaken doen betreffende een nieuwe auto heb ik als prettig ervaren.

goed en snel geholpen; verkoper houd zich aan beloftes

na een proefrit is de auto in orde gemaakt met een gratis onderhoudsbeurt (ivm geen inruil) en bijstippen van enkele kleine lakbeschadigingen. Goede informatie over de conditie van de rij-accu, dit is een zeldzaamheid. Ondanks uitvallen IT systeem heeft de verkoper de deal toch rond kunnen maken. De auto was mooi schoongemaakt en grondig gereinigd. De doordringende parfum geur in de auto bij aflevering was slechts een klein minpuntje.

Adequaat geholpen en tevreden

Contact met Richard (die ik al van vorige aanschaf kende) verliep soepel en er was een auto die ik wilde, dus een en ander was snel voor elkaar.

Duidelijk

Goed contact en een duidelijk beeld van de auto's die beschikbaar zijn. Gevoel voelde goed omdat er nergens omheen gedraaid wordt,je weet waar je aan toe bent zonder het gevoel dat er iets opgedrongen wordt. Tijd wordt vrij gemaakt en je weet dus wat je koopt. Top !!

Heel goed!

Vriendelijk en uitstekend klanten servies. Auto als nieuw ingeleeverd, met goeie uitleg en alle documenten in orde gekregen.

Uitstekend.

Prims garage en super geholpen.

Verwachtingen overtroffen

Complimenten aan Richard (zeer prettig onderhandeld), Robbert (voor de waarneming) en hun collega's. Onze auto is keurig afgeleverd waarbij de verwachtingen overtroffen werden. Erg leuk en zeer gewaardeerd! Kortom, een prettige ervaring en alle vertrouwen in de mensen van Kreijne Hilversum en de auto welke zij ons afgeleverd hebben. Zeer aan te bevelen!

Franciscusweg 353-355

1216 SL Hilversum