Heb genoeg informatie op voor handgekregen. Ze laten alle mogelijkheden zien van termijnen terug betalen of uitbetalen. De service was goed. Vriendelijke mensen. Zeker een aanrader en voor in toekomst weer fijn om er na toe te gaan.

Relaxt, menselijk en oprecht

Vanaf eerste telefonische contact tot aan de aflevering een positieve ervaring. De gesprekken waren prettig, contact tussendoor idem, aflevering was leuk. Blij dat we de keuze hebben laten vallen op deze auto bij Kreijne Hilversum. Robert, bedankt voor de fijne gesprekken en goede service!

Uitstekende klant gerichte dienstverlening

Altijd betrokken en meedenkende service verlening.

Super vriendelijk en alles tot in de puntjes geregeld!!

Een hele prettige ervaring!

We kwamen binnen voor een proefrit in een nieuwe Suzuki Swift. Die hebben we gemaakt en dat bleek een optie. Toch wilden we kritisch blijven t.a.v. onze wensenlijst en vroegen de verkoper 'heb je nog een goed idee?' Er volgden twee goede suggesties. Met superveel plezier rijden we nu in een occasion van Mazda die volledig voldoet aan onze wensen! Ook over afhandeling en levering zijn we zeer tevreden.

Erg prettig geholpen en een prachtige auto gekocht (CX30)

Prima contact en “leuke” onderhandelingen gevoerd met Robert Bijl. Na wat heen en weer gepraat kwamen wij de prijs overeen. Goede koffie.

Niet eerder zo plezierig een auto gekocht.

Ontvangst oké Verkoper top Aflevering en uitleg fantastisch. Aftersale heel netjes.

Goed geholpen leuk personeel en een top auto gekocht

Goede én snelle service

Gebeld n.a.v. te lage bandenspanning Kom meteen even langskomen. Probleem verholpen en duidelijke antwoorden op mijn vragen Klasse.

Fijne auto gekocht bij plezierige verkoper

Prima aflevering

Goede en vlotte afhandeling, niks op aan de merken,ik en mijn dochter waren zeer tevreden.

Persoonlijke en eerlijke service

Goed geholpen door de verkoper met mijn nieuwe auto. Zonder dat ik erom vroeg kreeg ik een nette prijs voor mijn inruilauto en werd de nieuwe auto netjes opgeleverd. Ook het belletje na een paar dagen hoe hij beviel vind ik prettig.

Geweldig behandeld

Het bedrijf had geen probleem om even de auto wat langer vast te houden Zodat wij alles konden regelen Echt helemaal naar wens

Zeer fijn !

Wij zijn ondanks de Corona crisis fantastisch geholpen door Robbert. Een heel fijn persoon. Relaxed en lekker in Jip en Janneke taal. Super service. Wij zullen Kreijne Hilversum zeker aanbevelen !

Waardeloze garantie

In de garantie koelvloeistof lekkage we waren aanstellers nu blijkt dat het reservoir gescheurd is wat toen ook al was nu moeten we het zelf betalen nooit meerkreijne

Goed geholpen, plezierig contact.

We hebben hier een mooie 2e hands Mazda CX5 gekocht en hebben het traject als erg plezierig ervaren. Ondanks dat het geen nieuwe auto was, hebben wij dit wel zo ervaren. De auto stond helemaal ingepakt in de showroom, waarna wij deze zelf mochten "onthullen". Rick, nogmaals bedankt!

Vriendelijk, deskundig, prima geholpen, uitstekende service

De oude CX-5 vervangen door een nieuwere tweede hands. Prettig geholpen, eerlijk onderhandelingsspel. Verrassend afleveringsscenario: uitstekende administratieve afhandeling. Auto in perfecte staat, professionele presentatie met auto onder doek. leuke omgang met de aanwezige kleinzoon. Een service die je niet vaak meer tegen komt.

Contact kan veel beter

3 keer is er beloofd om terug te bellen, 3 keer is dat niet gebeurt

Klantvriendelijk en goede service

Fijn contact, snelle reacties en afspraken worden nagekomen

Fijne ervaring, zeer behulpzame staff.

...

Correct en vriendelijk.

correcte en vriendelijke afhandeling aankoop.

Topbedrijf

Mijn contacten met Autobedrijf Kreijne Hilversum beperken zich tot verkoper Eric van der Velden. Deze contacten zijn uiterst plezierig verlopen en waren bijzonder informatief. Ook na de koop werd nog heel attent contact opgenomen om te horen of alles naar wens is. Als het optreden van Eric de standaard is voor dit autobedrijf dan is het een topbedrijf die ik van harte kan aanbevelen.

Uitstekende zaak !!

Hei is heel fijn om in de zaak van de firma Kreijne te zijn. Vriendelijke en attente mensen, die weten waar ze mee bezig zijn. Goede service, uitstekende occasions,. Kortom : de zaak om een auto aan te schaffen !!

goed contact met de verkoper

Goede opvolging door de verkoper voor getoond interesse

Wij werden nog een keer gebeld door de verkoper of er nog interesse was voor de aangeboden auto. Op zijn aanbod om te komen kijken zijn we ingegaan en zijn met die taaie verkoper tot overeenstemming gekomen tot ieders tevredenheid hoop ik

Franciscusweg 353-355

1216 SL Hilversum