Fantastische ervaring

Goed professioneel vriendelijk geholpen.

Ik ben prima geholpen!

In de kerstvakantie ging het ruitenwisser-vloeistofreservoir stuk. In januari is dat vervangen, inclusief de leidingen naar de sproeistukjes bij de wissers. Wat bleek: een steenmarter had de warmte onder de motorkap gezocht en had de slangetjes en het reservoir stukgevreten. De reparatie duurde dus langer dan voorzien, maar het is meteen gerepareerd. Onder garantie, dus ik heb niets hoeven betalen. Perfect! Met een gratis advies er bij: hang een Glorixblokje onder de motorkap; van die lucht houden de marters niet. Als ik weer in bosrijk gebied ben moet ik dat nog eens uitproberen. Al met al: prima geregeld door Kreijne!

bijzonder prettig, goede informatie,

ik wacht nog op een bescherm strip op de achterbumper .

Werd prettig en met veel geduld geholpen aan heerlijk autootje!

Prettig bedrijf

De bij hun gekochte Suzuki ingeruild voor een gebruikte Mazda CX3, Goed geholpen door Richard, nu nog even de laatste puntjes oplossen qua techniek en oplevering van de auto. Maar komt goed, met de Swift ook nooit problemen gehad.

goede service bij de aankoop van de auto en jl bij een accu probleem

Goede service maar wel een lange wachttijd

De service die verleend word op locatie is heel goed. De mensen luisteren naar je en zijn bereid om mee te denken naar passende oplossingen. Alleen als er iets gemaakt of besteld moet worden dan duurt dit te lang. We krijgen te horen dat het erg druk is. Ik zit nu twee weken te wachten op een telefoontje dat het motortje van de buitenspiegel (die besteld moest worden) binnen is en dat we een afspraak kunnen maken om die erop te zetten. Wetende dat het erg druk is en dus de afspraak niet meteen geregeld kan worden.

Uitstekende service en goede sales support

Zeer klantgericht en denken goed mee om tot de beste aankoop te komen zowel voor de klant en Kreijne. Prettige sfeer en vriendelijke medewerkers

Positief en klantvriendelijk

Er is goed geluisterd naar mijn probleem en terzake kundig en snel opgelost.

Professioneel en klantgericht

Je wordt er vriendelijk ontvangen, er wordt voldoende tijd voor je genomen en de service is uitstekend.

Uitstekend advies, zeer professionele begeleiding. Prettige aankoop en verkoop. Plezierige mensen!

Recentelijk een inruil gedaan van mijn handgeschakelde Mazda CX3 naar een Mazda CX3 automaat van nieuwere datum. Heb daarin uitstekend advies gekregen van Kreijne (Sales) en werd vakkundig geïnformeerd over de mogelijkheden. Prettige en uiterst vriendelijke mensen waarmee het goed onderhandelen is om tot een voor beide partijen gunstige ‘deal’ te komen. Afspraken en beloftes worden spot on nagekomen. Prima dealer, vakmensen, snappen klanten! En je krijgt goede koffie! en ik had het geluk meerdere keren taart erbij geserveerd te krijgen!

Deskundig, vriendelijk, altijd !

Wij zijn altijd bijzonder goed geholpen.

Zeer prettige dealer - perfect geholpen

Heb net een week geleden een Suzuki Vitara Select Boosterjet Automaat gekocht Bij Krijnen te Hilversum. De showroom van deze dealer ademt een prettige sfeer en je krijgt de gelegenheid om op je gemak rond te kijken zonder dat er gelijk een verkoper in je nek loopt te hijgen. Uiteindelijk kwam verkoper Richard van der Velden naar me toe en in een prettige sfeer werd de deal uit onderhandeld. Wagen werd geleverd en loopt werkelijk als een zonnetje. Als er al een minpuntje genoemd mag worden, dan is dat de grote hoeveelheid aan knopjes. Heb daar wel een beetje aan moeten wennen. Ben dus heel erg tevreden. :-)

al ruim 40 jaar blij met mijn adviseur bij Mazda

Al haast 40 jaar heb ik Mazda gereden en dat doe je niet als je slechte ervaringen hebt met je auto. In verschillende modellen heb ik rond gereden, prima, betrouwbare en comfortabele auto's. Maar als extra + was daar ook altijd dezelfde vriendelijke ontvangst en het goede advies van Richard van der Velde. Als 40 jaar doe ik zaken met hem in de verschillende locaties van Mazda rond Hilversum/Utrecht. Ook nu weer heeft hij de aanschaf van mijn kleine Zuzuki makkelijk gemaakt. I De service, het advies en de gastvrijheid van zo.n vertrouwd contact zorgen er toch altijd weer voor dat ik als eerste bij hem aanklop. Neeltje

uitstekend

telefonisch kwam ik er smorgens niet door. eenmaal aangekomen bij het bedrijf werd ik snel en vriendelijk geholpen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk ontvangst. Men neemt ruim de tijd. In juni een Outlander gekocht. Ben zeer tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wat een prettig bedrijf ! Zeer klantgericht. \r\nDrie jaar geleden hier een nieuwe Suzuki gekocht; diverse klantcontacten gehad tijdens beurten; ook na drie jaar nog zeer tevreden. Net aan het eind van de garantie klein defect; krijg zonder problemen een vervangende auto voor een dag zonder kosten. Gewoon top.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super expierence and very personalised service from Miguel Hagenaars. A man that listens to his clients needs and makes the process if buying a new car stressless. Thank you

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij de aanschaf van onze auto heeft Kreijne voelden wij ons als klant zeer gewaardeerd. Wij werden zeer persoonlijk benaderd. Vriendelijk, meedenkend en enthousiast. Ook na de verkoop blinkt de garage uit in zijn persoonlijke aandacht. Wij zijn vol lof!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend en snel geholpen. En ook bijzonder vriendelijk en behulpzaam.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Betreft Mitsubishi Outlander. Netjes op de hoogte gehouden van een en ander. Telefonisch overleg geweest. Ik zeg top.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voor het eerst geweest met de Mitubishu Outlander. Netjes en correct behandeld. In telefonisch overleg nog een reparatie uitgevoerd.

Franciscusweg 353-355

1216 SL Hilversum