Dit bedrijf is top!!!

Prima geholpen, niet opdringerig en goed meegedacht met onze wensen. Toen we onze auto op gingen halen, werd er de tijd genomen om alles uit te leggen.

Klantvriendelijk, klantgericht en geduldig bij aanschaf en aflevering

In februari een nieuwe CX-5 Sportive besteld. Half jaar levertijd. In augustus inderdaad afgeleverd en wat een verschil! Ook na bestelling goed en fijn contact met de verkoop in vestiging Amersfoort. Zoom Zoom - Driving Together.......

Vakkundig en zeer betrouwbaar bedrijf

Ik heb de aanschaf en afhandeling van mijn auto als zeer prettig ervaren. Ook na de aanschaf werd er zelfs s’avonds en op zondag nog gereageerd op mijn vragen. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

Zeer netjes en correct geholpen

Wij werden er heel netjes en correct geholpen door de verkoper. Alle mogelijkheden werden besproken. Wij zijn in het verleden ook zeer goed geholpen

Zeer goed met de heer vreken

Goed ontvangen en de koffie smaakte goed

Heel professioneel en klantvriendelijk.

Vriendelijk en correct

Meerdere malen Mazda en al jaren tevreden met de garage. Zowel bij aankoop, garantiezaken, onderhoud en schadeafwikkeling.

Zeer fijne service

We hebben een tweedehands suzuki gekocht en zijn zeer tevreden over de service die verleend wordt. De verkoper is rustig en zeer vriendelijk, geen gladde verhaaltjes..

Super service! Alle tijd en aandacht voor de klant.

Aankoop van mijn eerste Mazda. Prachtige auto! Ik werd door Leon duidelijk te woord gestaan en er werd alle tijd genomen om meerdere modellen te vergelijken. Dit gold ook bij de proefritten zodat ik goed kon overwegen waar mijn keus op viel. Goede inruilprijs gekregen (aantrekkelijker dan de dealer waar ik al 3x een nieuwe auto had gekocht!). Dus, adieu Renault Kadjar, kon'nichiwa Mazda3! Bij de aflevering werd ook alle tijd aan mij besteed. Erg duidelijke uitleg en verwend met n aardige attentie :-). En de Mazda3? Die rijdt fantastisch!!

Klantenservice staat hoog in het vaandel bij Kreijne Amersfoort.

Kreijne Amersfoort is voor elke auto.aankoop zeer aan te bevelen. Goede betrouwbare occasions en zeer goede klantenservice.

Goed.

Goed geholpen.

Een fijne garage met oog voor de klant

Er is aandacht voor de klant, bieden gelijk koffie aan, lopen vrouwen niet voorbij, alsof alleen de man een auto rijdt. Zeer vriendelijk geholpen en de after sales is uitstekend.

zelfs in 1 woord, positief

professioneel geholpen bij de inruil en aankoop, vriendelijk, to the point.

Prima service en uitleg

Pepijn heeft ons prima geholpen met onze keuze en proefrit van onze inmiddels aangeschafte Ignis.

Kreijne zet mijn vorige dealer in een koud daglicht.

De betrokkenheid van de verkooporganisatie lijkt aangescherpt nu het 6 maanden duurt voor je auto geleverd wordt. Dit niveau van detail ben ik elders niet tegengekomen.

Een gastvrij familiebedrijf met kennis & passie voor het vak!

Door Thomas geholpen aan 2 Mazda’s occasions. Er is alle tijd voor ons genomen en alles afgepast op onze wensen. Zo gastvrij, klantvriendelijk en echt vakmanschap! Dank Kreijne voor alles!

Voor een auto moet je bij Kreijne zijn!

We hebben een auto gekocht bij Kreijne. De verkoper was keurig, netjes en niet opdringerig. Alles verliep zoals afgesproken en de auto werd geweldig afgeleverd. Een echte aanrader dus.

Very Friendly and Professional

My car was too broke to fix so I opted to purchase another car from Kreijne. The employees were very friendly and professional throughout the whole of the process. I am very happy with my car and the great service I recieved. I will be sticking to this garage going foward!

• Would you recommend us? Yes

Top service!

Pepijn Houtman is een zeer vriendelijke en professionele jonge man. Hij heeft alles heel netjes afgehandeld en heeft aan mij een mooie auto afgeleverd. Ik ben zeer tevreden!

De garage hanteert geen duidelijke prijzen

Ik zag op de website van Kreijne een Mazda 2 staan. Deze Mazda uit werd aangeboden voor 16.000 euro. Op de website staat dat het autobedrijf een aflever pakket adviseert van 595 euro. Na enige mailcontact met de verkoper besloten we om een afstand van bijna 2 uur af te leggen om een proefrit in de Mazda 2 te maken. Na de proefrit vertelde de verkoper echter dat de Mazda 2 alleen met aflever pakket wordt verkocht. Het aflever pakket is dus - in tegenstelling tot hetgeen in de advertentie staat vermeld - geen advies, maar een verplichting. Dit is in strijd met wettelijke bepalingen, hetgeen ik ook bij de verkoper heb aangegeven. Daarna is er geen koop meer gesloten. Vraag mij overigens ook af waarom bijvoorbeeld een auto die gekeurd is tot september 2022 nogmaals een APK moet hebben.

Prima Mazda dealer, goede dienstverlening, prima service!

Mooie Mazda 3 gekocht bij Mazda dealer Kreijne Amersfoort. In het gehele koopproces werd ik bijgestaan door J. Boelens. Boelens deed dat op een zeer prettige manier, nam alle tijd voor mij en kwam eerlijk en betrouwbaar over. Zoals later bleek kwam hij niet alleen zo over maar is hij ook eerlijk en betrouwbaar! Aflevering aan huis was perfect en leverde ook goede nazorg. Ik moet zeggen dat ik veel auto’s heb gekocht bij een plaatselijk garagebedrijf waar ik ook altijd zeer goed werd behandeld, maar mijn ervaring bij Kreijne was een openbaring en deed niet onder voor eerdere hiervoor omschreven ervaringen. Mogelijk tot de volgende keer!

prima garage

top

Vriendelijk, service gericht en deskundig

Vriendelijk, service gericht en deskundig

Erg blij met het nieuwe voertuig

Zeer goed geholpen aan een prachtige Mazda CX-30 Ondanks Corona is er een goeie manier gevonden om ons te helpen, adviseren en ons zeer gelukkig te maken met een ongelofelijk mooie auto. Geen gekkigheid. Gewoon heel goed. Tom

Zeer tevreden klant

Bij Thomas een Suzuki Swace gekocht. Het aankoopproces verliep erg plezierig, Thomas legde alles rustig uit, was niet opdringerig en ook enthousiast over de Swace die hij zelf ook reed. Ook de after sale service was dik voor elkaar. Maw wij zijn zeer tevreden over automobiel bedrijf Kreijne.

Maandlander 7

3824MN Amersfoort