Het vervolg ....

Inmiddels hebben we een Mazda CX-5 gekocht. En na een aantal dagen belde Mark spontaan of we nog vragen hadden en hoe de auto bevalt. Prima nazorg dus. En de auto ???? Fantastisch. We zijn met de garage en met Mark heel blij !

Ondanks Coronaperikelen uitstekend geholpen

Vorige week is mijn CX-5 thuis afgeleverd. Van bezichtiging en proefrit tot de aflevering heb ik de service als zeer prettig ervaren. De eerste rij-ervaringen zijn bijzonder goed.

zoals gewoonlijk oud, vertrouwd en persoonlijk

Recentelijk een 2e hands Suzuki Swift gekocht van 1,5 jaar. Dit is onze 6e Suzuki die we bij Kreijne hebben gekocht. We zijn goed geholpen en geadviseerd door Thomas Veerman. De "nieuwe" Swift voldoet aan alle verwachtingen net zoals de service van Kreijne afgelopen jaren.

Great experience with Kreijne with my first car

Good

zie onderstaand

De verkoper, Mark Adriaanse, heeft mij prima geadviseerd en was ook na de verkoop vriendelijk en behulpzaam.

Erg blij met onze Mazda CX 5.

Wij zijn in corona tijd geweldig goed geholpen door Mark. Interesse voor de Mazda CX5 hoe gaan we dat doen in deze tijd, we willen hem wel even zien en voelen. Mark, dan kom ik naar je toe, echt wij wonen in West - Friesland. Mark, maakt niet uit, dat gaan we regelen. Zo gezegd zo gedaan, Proefrit top auto. Met elkaar om tafel op corona afstand natuurlijk, de deal gemaakt. Na een poetsbeurt en nagekeken. wordt de auto gebracht op de ambulante auto leuke happening in de straat. Mark bedankt.

Vlot, vriendelijk en zeer hulpvaardig.

Vlot, vriendelijk en zeer hulpvaardig.

Werken zeer fijne mensen

Ik wordt altijd goed en vriendelijk geholpen. Wordt altijd even gebeld als er iets mis is met de auto of voor een afspraak.

prima verkoper

Mark is een spontane, beleefde verkoper met hart voor de zaak. Hij kon duidelijke en eerlijke antwoorden geven op mijn vragen. Ook gaf hij nadrukkelijk aan dat ik altijd contact kan opnemen als er vragen of onduidelijkheden zijn.

Even een auto kopen.

Ik dacht even bij Kreijne kijken naar een Mazda. 2. Samen met Mark gekeken naar verschillende modellen. Al heel snel mijn keuze gemaakt. Daarna heel gezellig alles besproken in het kantoor met Mark. Proefrit gemaakt. En de koop was rond. Mijn oude Mazda goed in kunnen ruilen. Ik geniet van mijn nieuwe Mazda en ik wil Mark bedanken voor zijn vakkundige uitleg en gezelligheid. Ik zeg”even een auto kopen, ga dan naar Kreijne” Groet, Ton.

Vriendelijk en ervaren personeel

Door goed te luisteren naar mijn wensen hebben zij mijn kijk op auto's verbreed en ben ik zeer tevreden met mijn keus de Mazda cx 30. Een auto waar ik in eerste instantie niet aan had gedacht.

Heel fijn dat er met me mee werd gedacht!

De verkoper, Mitchell, belde meteen met de garage waar ik een geschikte occasion had gezien en regelde het vervoer van mijn 'nieuwe' auto naar Amersfoort. Echt prettig dat ik zo 'ontzorgd' werd.

Fijne service! Een feest maken ze ervan!

Nette service, elke stap qua aflevering houden ze je netjes op de hoogte! Leuk om sneakpreviews te krijgen! Heel persoonlijk allemaal!

Super, professioneel en altijd welkom!

Wat een feestje om samen met Thomas Veerman-Snelder je ‘nieuwe’ auto uit te zoeken! Zeer enthousiast, meedenkend, positief en geduldig. We wilden per se bij Kreijne blijven, want we vinden het een fijne, persoonlijke en servicegerichte garage. Van een Suzuki Swift (ook bij Thomas gekocht) nu overgestapt naar een prachtige rode Mazda 2, een jonge occasion met alles erop en eraan. Het hele traject - van binnenstappen tot en met de aflevering - was een feest, we hebben ervan genoten. En we genieten nu volop van onze aanwinst. Voor– en aftersales prima in orde!!

Van bestelling tot aflevering op de hoogte gehouden. Ruim op tijd afspraak gemaakt voor de aflevering. Tijdens het gereedmaken van de auto filmpjes en fotos ontvangen. Ruim de tijd genomen tijdens de aflevering. Vragen worden altijd direct beantwoord ook na de aflevering. Kortom uitstekend geholpen door Thomas.

Super vriendelijk geholpen en er werd deskundig advies gegeven

Wij zijn geweldig geholpen door Mitchell en alles was zeer snel geregeld.

Helemaal goed

Netjes afgeleverd. Goede communicatie. Gastvrij ontvangen. Helemaal top

Ook op afstand perfecte service

Alle communicatie ging digitaal en toch een persoonlijk gevoel aan over gehouden. Goed geholpen aan een goede auto, niks mis mee.

niet behulpzaam tijdens fabrieksgarantie

Niet geholpen met technisch mankement tijdens fabrieksgarantie. Als de auto daar niet gekocht is, krijg je het gevoel dat ze niet je willen helpen. Dus Mazda fabrieksgarantie stelt niets voor.

Goed op de hoogte gehouden voor wanneer levering auto. En netjes afgeleverd.

Top service, aardig meedenkend personeel.

Goede service, waarbij het personeel niets aan het toeval over laat.

Geweldige ervaring met het regelen van mijn nieuwe lease auto. Alles volgens afspraak, prettige communicatie, enthousiaste medewerker, leuke ervaring en heel snel. Echt gericht op een goede klant ervaring en daarin erg geslaagd!

Prettig bedrijf

Luisteren naar je en komen hun afspraken na.

Toffe experience!!

De week voorafgaand aan het ophaalmoment werden al enthousiaste berichten gedeeld over de auto. Dit creëerde extra beleving en vond ik heel tof. Het ophaalmoment zelf was ook leuk aangekleed. Al met al heel tevreden over Kreijne.

Zeer servicegericht en plezier contact!

Bieden uitstekende service, doen net een extra stap voor je. Alleen maar goede ervaringen gehad, vertrouwenwekkend. Beveel ze van harte aan!

Maandlander 7

3824MN Amersfoort