Vriendelijk, enthousiast en zeer deskundig!

Absolute aanrader!

Goede updates en keurig afgeleverd!

Auto keurig op tijd afgeleverd en tot die tijd goed op de hoogte gehouden.

Professioneel, transparant, snel en vakkundig.

Naar volle tevredenheid een occasion gekocht en hierbij geholpen door Ruben. Een enthousiaste man met oog voor de klant. Ben zeer tevreden, van proefrit tot aankoop. Tot nu toe maken ze hun beloftes waar. Wijn smaakte ook goed 😉.

Uitstekende oplevering van mijn nieuwe lease auto

Erg leuke oplevering gehad met een onthullings momentje in de showroom. Al mijn vragen over de lease auto werden uitstekend beantwoord. Voorafgaand aan de oplevering ben ik ook erg goed op de hoogte gehouden via whatsapp.

Heel erg goed

Wij zijn geholpen door Jette Boelens die ons in elk opzicht heel goed heeft begeleid. Een werkelijk uitstekende service. Ook door de werkplaats al meteen heel goed geholpen. Wij hebben Kreijne in elk opzicht als een zeer plezierig bedrijf ervaren.

Uitstekende service

Goed advies aankoop 2 de hands auto, Netjes alle gebreken verholpen zonder kosten. Geweldige ophaal en breng service . Super klant vriendelijk

Super ervaring!

Wat een verschil met de Mazda dealers in Eindhoven en Helmond! Ondanks dat het de levering van een leaseauto betrof, veel persoonlijke aandacht, contact via WhatsApp met Thomas die me steeds op de hoogte hield en teasers stuurde. Het afhalen was een erg leuke ervaring met persoonlijke aandacht, auto onder een doek, mooie geschenkbox met de sleutels, flesje wijn en een verkoper die zelf ook enthousiast was. Ook na aflevering nog contact om te vragen hoe het ging. Topdealer, dit had gewoon niet beter gekund!

Zéér persoonlijk en uitstekende service !

Meteen nadat mijn auto was besteld kreeg ik een persoonlijk app bericht met nadere informatie. Hierna regelmatig updates gekregen via de app over de status en levering van de auto. Bij het ophalen was er sprake van een zeer vriendelijke en persoonlijke benadering, je kan wel merken dat bij Kreijne Amersfoort de klant koning is :-).

Prettig contact, duidelijke informatie

Occasion met 6 maanden garantie gekocht in Amersfoort. Prettig contact met verkoopafdeling. Goede ontvangst. Ook rondom aflevering was het gemakkelijk om contact te krijgen en afspraken te maken. Heb nu een voorkeur om de auto in onderhoud te houden bij Kreijne. Nog even afwachten of de service op het zelfde niveau blijft.

Wij zijn uiters tevreden,geweldig

We zijn heel goed geholpen en zijn tevreden met de alto.

Zeer prettig en zeker niet opdringerig

Zie bovenstaande, echt fijn geholpen , daarnaast ruim de tijd genomen om goede uitleg betreffende de auto te geven. Echt top.

Top service.

Ik werd goed geholpen bij Kreijne door Stefan. Mijn eerste auto hier gekocht. Elke vraag werd netjes en uitgebreid beantwoord. Zo koop je met een goed gevoel je eerste auto!

Meedenkend

Proberen een teleurstelling om te zetten naar iets positiefs

Persoonlijk, attent en strak georganiseerd

Ontzettend goede aflevering van mijn nieuwe mazda cx-30, regelmatig vooraf op de hoogte gehouden van de te verwachten afleverdatum en achteraf contact of alles bevalt en er nog vragen zijn. Kortom een geweldige dealer met personeel dat weet waar het om gaat.

Wij zijn klantvriendelijk en deskundig geholpen.

Nadat wij een rondje hadden gelopen hebben wij zelf een verkoper aangesproken. Deze heer heeft ons goed geholpen en al onze vragen beantwoord. Er werd goed meegedacht en we hebben uiteindelijk een mooie Mazda gekocht.

uitstekende service en nazorg

Ondanks dat ik een auto kocht uit het budget-segment voelde ik me niet als budget-klant behandeld: flesje wijn voor thuis om mijn aankoop te vieren, na een week een telefoontje hoe de auto bevalt en of ik nog wat dingen heb gemerkt. Ja dat was zo, het raam maakt een knarsend geluid als ik het naar beneden doe. Er kwam nog een nieuwe buitenspiegel op vanwege trillingen en toen is er gelijk naar het raammechanisme gekeken, alles gesmeerd en ingespoten. duurde langer dan werkplaatsafspraak was gepland, maar geen extra kosten. Wel extra service en ook nog iemand die naar de radio heeft gekeken en de instellingen heeft veranderd. Heel fijn!

Goede ontvangst in de showroom en fijn contact met de verkoper.

Informatie over de auto kan nog wat verder uitgebreid worden. In het afleverpakket kleine afwerkingen vergeten. Maar verder tot volle tevredenheid.

fabeltastisch

we kwamen om te oriënteren en werden door de goede begeleiding en de deskundigheid van de verkoper overtuigd om over te gaan naar deze Japanse wonderschone technologie machine (na 40 jaar Opel) tot op heden nog geen seconde spijt ervan zal veel liefhebbers van auto's ervan overtuigen dat een rigoreuze overstap van merk zoals wij gedaan hebben aan te raden is volg je hart en je gevoel en je wordt beloond

Top!

Top ontvangst, leuk vooraf al apps gekregen, super ervaring.

Super blij met mijn nieuwe auto

Hele proces verliep goed. Had van te voren gebeld en de auto stond klaar toen we aankwamen. Vriendelijk geholpen door Jelte die ook de tijd nam voor ons om uitleg te geven. Eerlijke prijs voor de auto en ben er super blij mee! 😃

Tevreden

Alhoewel ik persoonlijk zeer kritisch ben op de onderhoudswerkzaamheden in Hilversum, zijn wij over de verkoop afdeling in Amersfoort zeer tevreden.

PRima service

De aandacht van Thomas en de informatievoorziening zijn prima,

Goed en kundig geholpen

Misschien een geste, mensen die hard gespaard hebben voor een auto, en die zijn er heel veel, misschien bij aflevering dezelfde behandeling geven als met een nieuwe auto. Onder het zwarte doek en op de tv. Niet noodzakelijk maar zal prettiger aanvoelen.

Zoals altijd weer prettig om hier een auto te kopen

Je krijgt bij Kreijne echt het gevoel dat je als een klant wordt gewaardeerd.

Vlotte plezierige en zakelijke behandeling.

Zie boven

Maandlander 7