Ze komen hun afspraken na. Was de eerste die belde voor een auto. Is netjes opgeschreven en werd gebeld toen de auto beschikbaar was. Mooie Ford Focus wagon gekocht. Heb er nog niet lang in gereden maar ik heb het vertrouwen er in dat het een goede auto is. Netjes geholpen door Wim, die zijn afspraken na kwam met een nieuwe apk en beurt en dergelijke puntjes die we afgesproken hadden.
Top bedrijf, ben goed geholpen, ik vertrouwdeze gelijk al,is zeker aan te raden bedrijf.heb een mooie mercedes cklass gekocht bij hun,super blij om
Een prachtige Chrysler Crossfire gekocht bij Erik van Boxtel. Het geheel komt goed over. Geeft eerlijke info. Zondermeer een autobedrijf wat aan te raden is.