perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zojuist auto opgehaald bij EVB. Supergoed geholpen ! Mooie inruilprijs gekregen voor mijn auto.\r\nLeuke prijs voor mijn nieuwe Renault Clio. Met daarbij nieuwe apk. nieuwe velgen en mooi gepoetst.\r\nMijn complimenten voor de medewerkers van dit bedrijf!\r\nEn zeker ook voor de gehele entourage, waaronder een geweldige mooie sfeervolle ontvangstruimte!\r\nAl met al n grote pluim voor dit bedrijf!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super gastvrij ontvangen. Het bedrijf en haar medewerkers stralen betrouwbaarheid uit. Klantvriendelijk en servicegericht.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij dit bedrijf komt de klant en service leveren nog op de eerste plaats! Wat zijn wij hier zeer goed geholpen met de aanschaf van de Fiat Panda en wat leveren ze de auto netjes af. Klasse!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldig. Wim heeft mij geholpen. Wim was erg vriendelijk en heeft alle mogelijke onderdelen die de komende tijd konden gaan verslijten, preventief vervangen. Ze hebben de tijd genomen om mijn auto zo snel mogelijk klaar te maken. Een betrouwbaar bedrijf waar de klant voorop staat.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alweer mn 3e auto gekocht bij Erik van Boxtel.Eerlijk, betrouwbaar en gastvrij. Zeer goed geholpen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na lang zoeken heb ik mijn Fiat 500 Abarth gevonden bij E.van Boxtel Auto`s. Ik heb in mijn verleden vele auto`s gekocht maar bij dit bedrijf ben ik eindelijk heel gelukkig met mijn car. Lieve eerlijke hartelijke mensen . Een aanrader .

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Makkelijk in contact door mee te gaan met de tijd.\r\nProef rijden geen probleem en de auto is keurig afgeleverd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vorige week hier auto gekocht en huidige auto ingeruild. Alles prima geregeld. Aardige, vriendelijke en eerlijke mensen ,geen negatief gedoe over de in te ruilen auto maar gewoon een reeel bod. Zeker weten dat iedereen het hier zal bevallen (ook vanwege de hele mooie ontvangsruimte en nette algehele entourage) Kortom echt een aanrader.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een mooi bedrijf met uitstekende service, je word netjes en vakkundig geholpen. Eerlijke prijzen voor de auto\'s. We gingen voor een Opel maar kochten uiteindelijk een Mitsubishi, zeer tevreden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben geweest voor aanschaf Opel Astra GTC. Keuze is uiteindelijk op een andere auto gevallen, echter ben ik zeer tevreden over mijn bezoek aan dit garage bedrijf. Zeer vriendelijke mensen met kennis over de auto\'s. Geen bla bla verhalen, gewoon eerlijk.\r\nOndanks dat ik hier geen auto heb gekocht, een zeer goed gevoel overgehouden en zou hier zeker terug komen voor een volgende auto.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb mijn auto ingeruild bij van Boxtel auto’s zeer goede service en correcte afhandeling

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onlangs een auto gekocht en we zijn warm onthaalt en absoluut een keer niet het gevoel gekregen dat je met die gladde autoverkopers te maken hebt die je maar perse een auto willen verkopen. Deze mensen zijn eerlijk en oprecht overgekomen bij ons, absoluut een prettig gevoel bij gehad.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf mijn ervaring is heel goed met dit bedrijf

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Recent een gebruikte Audi A5 Cabrio gekocht. Prettig en informeel bedrijf, waar de klant nog echt koning is. Auto is conform afspraak afgeleverd en ziet er als nieuw uit.

• Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb mijn auto verkocht aan Van Boxtel auto\'s. Mijn complimenten voor de vriendelijke ontvangst en keurige behandeling. Zeker ook mijn complimenten voor de geweldig mooie ontvangst- en kantoorruimte. Chapeau!\r\n\r\n\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Reeds drie auto’s bij Van Boxtel gekocht. Nooit enig probleem. Vriendelijke mensen en betrouwbaar adres. Zeer redelijke prijzen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf via autoscout terecht gekomen bij Eric van Boxtel. Hier werden wij verrast door het ruime aanbod. We werden op een open plezierige manier ontvangen. De prijs meer als markt conform, je kunt wel stellen goed.\r\n

Boschweg 153

5481EE Schijndel