goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf geweldige service

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed autobedrijf.\r\nKennis van zaken.\r\nZeker aan te raden!\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk personeel, snel geholpen, ervaren vakmannen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed vakmanschap, denken met je mee.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb drie keer problemen gehad met nijn huidige auto. 1x een aantal jaar geleden en 2x recent. Alle keren kon ik direct komen en werd er gekeken naar het probleem (de foutmelding of het geluid dat geproduceerd werd). Het probleem is snel verholpen. Met name de technische uitleg vind ik prettig. Ik ben in elk geval zeer tevreden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het is een prima garage. Klantvriendelijk en deskundig.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf je wordt er prettig geholpen,staan altijd voor je klaar ,service tot je huis,prima

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ondanks dat het na de officiële sluitingstijd was, werd ik toch snel en vriendelijk geholpen.

Boven Westerdiep 17

9641LA Veendam