Goed en eerlijk

Oliebeurt met brandstof filter en schijven en blokken achteras. Vooraf een keurige en duidelijke offerte gekregen. Na reparatie bleek het allemaal sneller en makkelijker te zijn gegaan dan vooraf ingeschat waardoor de rekening duidelijk goedkoper uit viel. Heel eerlijk en goed dus!!

Betrouwbaar en servicegericht.

Een geweldige Citroen gekocht en daar daar zeer tevreden mee.

Goede service, en reparen de auto regelmatig.

Sehr freundlich, kompetent und zuverlässig

Große Inspektion machen lassen, bin sehr zufrieden

Vriendelijk en correct geholpen.

Snelle afhandeling en prima service

Bij eerdere reparaties heb ik de prima service, snelle afhandeling en goede communicatie al ervaren. Bij de aankoop van onze nieuwe auto heeft de verkoper ons goed geholpen bij het maken van de keuze en alle tijd voor ons genomen.

Vlotte behandeling, je wordt hier vriendelijk behandeld goede service.

Vakkundig, vriendelijk,

Heb een goede ervaring

Altijd goeie service

Snelle en goeie service.

Claxon gewisseld prima en snel gedaan prijs kwaliteit goed !

Zeer goede service en prettige sfeer

Zeer goede service en prettige sfeer.

Snelle service

Erg klantvriendelijk

Zo als gewoonlijk een goede service.

Alle contacten met Bosch Car Service Garage Horjus en mij verlopen altijd goed. Deskundige hulp en er wordt altijd een oplossing voor de problemen van de auto gezocht. Snel en correct wordt er hier gewerkt.

Perfecte service

Garage Horjus staat altijd voor je klaar. Verleend goede service en kwaliteit.

Goede en snelle levering.

Prima aflevering van de auto.

Top, erg tevreden!

Ik ben erg tevreden, niks op aan te merken!

Vriendelijke,gemoedelijke sfeer en fijn geholpen met aanschaf auto.

Zie boven!

Prima garage, eerlijke benadering

Bij toeval tijdens dagje Makkum deze garage binnengelopen, niet specifiek op zoek naar een occasion maar onze interesse werd wel gewekt. Na een leuk gesprek met Jan, er een nachtje over geslapen waarna werd besloten tot inruil en aankoop. Alles werd prima afgehandeld. De vriendelijkheid, service, bereidwilligheid en kundigheid maakt deze garage tot bevelenswaardig.

geen woorden, maar daden.

Zeer goed en vakkundig

Zeer goed en vakkundig. Auto met vertrouwen vervangen.

Prima service van het gehele team

Probleem ondanks dat het onderdeel niet meer te leveren was vakkundig hersteld.

Uitstekende service

Klant vriendelijk ,uitstekende service ,door gebruik van leen auto,konden we onze vakantie ge woob doorzetten. Ben dus geen rechtstreekse familie ,ben geheel neutraal .

Helemaal goed.

Ik heb ervaring met Garage Horjus sinds 1986 en ben altijd tevreden klant geweest. Weinig aan toe te voegen.

GEWELDIG

Jullie hebben mij fantastisch geholpen en ben jullie zeer dankbaar voor mijn mooie auto! Hebben jullie goed voor mij opgespoord :D

Mijn ervaring is, dat garage Horjus een vertrouwd adres is

Suderseewei 7

8754GK Makkum