mijn huidige auto verkocht voor de juiste prijs en netjes afgehandeld.
Vandaag geweest voor mijn eerste beurt netjes geholpen, prijs zoals afgesproken.
We waren opzoek naar een betaalbare tweede auto onze keuze is gevallen op een Kia Picanto deze hebben wij bij Troost in Hellevoetsluis gekocht. Super geholpen door heer de Best.
Twee jaar gelden overgestapt na een vervelende ervaring met mijn Kia dealer in Schiedam naar Troost is Spijkenisse. Nu zeer tevreden! Vanochtend even langsgereden met een kapot lampje zonder te wachten en afspraak even tussendoor dat noem ik klantvriendelijkheid.
Al meer dan 25 jaar trouwe klant en al 25 jaar een dik tevreden Daihatsu rijder. Ik heb me eerste Daihatsu bij Troost gekocht toen ze nog in Rockanje zaten. Laatste oud alweer 7 jaar geleden gekocht maar kom elk jaar voor me beurtje en apk.
Leuke auto kocht enkele maanden geleden bevalt nog steeds goed, ruime keuze, snelle afhandeling.
Nieuwe Kia Sportage gekocht ben er zéér tevreden mee evenals met Troost.
Al jarenlang een zeer tevreden klant !
een leuke occasion gekocht en binnen 1 week afgeleverd.
Onlangs hier mijn Bmw 328i aangeschaft, ik ben zeer tevreden met mijn auto en de service van het Autobedrijf
aankoop auto
Erg goed geholpen, zeer vriendelijk personeel!
Van moment van binnenkomst tot het moment van levering van de auto heeft Troost ons geweldig geholpen! Leuk personeel en houden zich aan de gemaakte afspraken.
Deskundig autobedrijf met de juiste mensen op de juiste plek. Je weet wat je aan ze hebt en hebben een fijne persoonlijke benadering. Zowel in de werkplaats als in de verkoop.
ben erg netjes geholpen , prima bedrijf!
gezellig en leuk bedrijf.
Faradayweg 10
3208 KS Spijkenisse