Perfecte ondersteuning!

Onze ervaring met Action Lease is super. De snelle beoordeling, afhandeling en goede communicatie voorafgaande de lease hebben wij als zeer prettig ervaren. Wij hebben binnen 24 uur de acceptatie gekregen en zelfs toen wij wisselden van auto keuze is de offerte razendsnel, zonder vervelende telefoontjes, afgehandeld. Wij zouden dan ook Action Lease absoluut aanraden!

Snel geholpen

Ik ben snel en goed geholpen door Action Lease. Ik was vrij laat met de aanvraag, toch hebben ze alles op alles gezet om het dezelfde dag nog rond te krijgen, en dat was gelukt. Nogmaals dank.

Prima tussenpersoon

Lease was netjes en correct geregeld

Uitstekende service

Mijn contactpersoon is Malou, een vrolijke en zeer vriendelijke dame die weet van aanpakken! Ze had binnen een paar uur alles voor me geregeld en de dag erna reed ik al in me nieuwe bus. Elk bedrijf zou een Malou in het team willen hebben. Bedankt!!

Top service en snelle afhandeling!!!

Top service en snelle afhandeling!!!

snel duidelijk en efficiënt, top geregeld

na een telefoontje wist ik gelijk waar ik aan toe was, juist als startende ondernemer

Snel, goed, duidelijk en uiterst correct.

Door schade, met de nodige spoed een nieuwe bedrijfsauto nodig. In de ochtend gezocht en gevonden. Na de aanvraag zeer snel een reactie gekregen. In de middag alles geregeld. Eind van de middag een passende Vito kunnen ophalen. De volgende dag gelukkig weer aan het werk. Top!!

Top service !

Goede communicatie (ook buiten werktijden) Ze doen hun uiterste best om hun werk zo goed mogelijk te doen

Helder en snel geregelde lease voor mijn bedrijfsbus

goede communicatie en duidelijke afspraken

Top bedrijf

Was super snel geregeld reed binnen een week in een gloednieuwe bedrijfswagen. Ook mijn 2 andere auto's ingeruild en het geld verrekent met de aanbetaling .

zeer gemoedelijk met goede service

Alles liep vooruitstrevend. Goede begeleiding van A t/m Z. Dit vanaf Action Lease als ook bij de verkopende partij. Aftersales ook goed geregeld

zeer snel, vertrouwd, en deskundig goed geregeld.

bij eerste aanschaf van een bus zeer goed geholpen hierdoor volgde er meer intussen hebben we 7 bussen rijden van deze mooie bussen, zowel nieuw als occasion top gave bus.

Zeer snel en correct geholpen

Heel snel konden wij een nieuwe 7 zitter rijden via jullie. Correct geholpen.

alles netjes en snel geregeld

voor het eerst met deze firma in zee via Dutchvans en alles werd netjes geregeld van begin tot eind zelfs de aflevering auto werd netjes door een van u gedaan. sjappoo

Fijne samenwerking en snelle levering

Fijne samenwerking en snelle levering. Alleen ik heb deze week Arjen gemaild voor een offerte voor het inbouwen van een Alarm in mijn auto maar tot op heden niks gehoord dat is wel een min puntje.

Ik ben heel blij

Goed en snel geregeld,,,

er is niet beter

hebben aandacht voor de klant

een bedrijf wat meedenkt

er wordt tijd voor je vrij gemaakt ,luisteren goed naar de wensen en zegen welke mogelijkheden er zijn

Gewon duidelijk

Rechtstreeks contact met Arjan. Hoe leuk. Geen onduidelijke praat zoals bij andere aanbieders. Ik zeg een aanrader

Tot nu toe prima

We hebben er nog niet in gereden buiten naar huis toe. Maar tot nu toe als duidelijk en netjes afgehandeld. Geen opmerkingen over. Leuk contact wat ik erg belangrijk vind. Niet opdringerig!! Vragen werden ook op normale manier beantwoord en duidelijk. Tot nu toe netjes ondanks corona.

Nog nooit meegemaakt

Hierbij wil ik jullie hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking,goede energie en uitstekende service. Ik wil graag op deze manier zaken blijven doen met JULLIE!!!!!!. Dank jullie wel team Vissinga. Een super tevreden klant. Grt.bob

Hele goede en snelle service en zeer klantvriendelijk.

Ik ben sinds kort klant en ben uiterst tevreden met de medewerkster die mij heeft geholpen. Zeer vrolijk, met een grote glimlach en uitstekende service.

Wat een super goede service is er door Action Lease geleverd!!!

De afgelopen dagen veel contact gehad met Malou. Wat heeft zij verstand van zaken en reageert zij adequaat. Een tóp bedrijf, Action Lease en kan dit iedereen aanraden!!

Betrouwbaar, goede en snelle service! Top bedrijf!

Inmiddels al wat jaren ervaring met Action Lease. En vanaf moment 1 positief verrast door de snelle en goede service, met daarnaast aardige mensen die altijd voor je klaar staan! We zullen daarom ook andere mensen aanbevelen en tippen over dit bedrijf. In de toekomst hopen we nog vaker zaken te doen met Action Lease, ga zo door!

Zeer behulpzaam, vriendelijk en niet te dwingend

Malou zocht mee en vond de bestelbus met open laadbak die bij mijn wensen past en die te koop stond bij een gerenomeerd bedrijf. Financial lease is nieuw voor mij en Malou gaf op een zeer prettige manier een duidelijke uitleg en maakte het inzichtelijk.

Dr. C Lelyweg 5 A

6827BH Arnhem

262030560

Over Action Lease

Action Lease is jouw betrouwbare en onafhankelijke partner in Financial- en Operational Lease. Wij helpen je graag met onze duidelijke en transparante vorm van werken naar de juiste overeenkomst. Een overeenkomst waar je na de leaseperiode tevreden op terug kan kijken! Wat bieden wij aan? - Een leasevoorstel op maat: Jij geeft zelf de leaseperiode, maandtermijn en eventuele slottermijn aan - Rijd binnen 24 uur je nieuwe (bedrijfs-) auto: Wij zorgen voor een zo snel mogelijke acceptatie en behandeling van jouw voorstel - Eigen voorraad van 400+ bedrijfswagens verdeeld over 2 locaties: Voor elk type ondernemer een passende bedrijfswagen - Betrouwbaar en onafhankelijk - Deskundig advies