Top, het kon niet beter.

Ik ben hier geweldig geholpen. Echt vriendelijke begripvolle mensen. Ik zou zeggen kom hier en ervaar het zelf. Je vind nergens beter.

super fantastisch

ik heb ook contact gehad met marlies haha malou en ze doet echt superrrr goed haar best om de klant tevreden met een juiste bus naar huis te laten gaan , en ik zeg eerl9ijk ik ben een lastige klant ,maar ook een zeer tevereden klant alsnog dank voor de enorm goede service

Supervriendelijk Mensen

Ik ben bijgestaan door Malou hele vriendelijke meid Neemt de tijd om je van advies en informatie te voorzien, helemaal top

Meedenkend

Vanaf het het begin van de aanvraag werd er al meegedacht wat ik enorm waardeer. Ook de snelle service is heel waardevol.

Zeer goed geholpen door Marlou

Top ervaring goed geregeld en duidelijk

Top service !!

Uitstekende service opdracht werd gelijk in behandeling genomen . Kon na een week me auto ophalen Aanrader !!

Mijn ervaring in één woord super snel. En goede service en gezellig en een goed telefoon gesprek.

Top service

Vriendelijke en snel service

Uitstekend!

Nu al twee keer zaken gedaan met Action Lease, echt top service!! Malou is echt een topper. Ze doet er alles aan om de deal rond te krijgen en denkt mee in oplossingen. Staat klaar, snelle reactie, duidelijke communicatie en transparant. Geen verrassingen achteraf. Kortom ik beveel iedereen om met deze partij zaken te doen.

Top service!!!!!!

Marloen is geweldig!!!! Heeft alles snel geregeld en mij bijgestaan. Mvg

Alles verliep super goed! Aanvraag in een half uur rond

Duidelijk, snel, klantgericht en overzichtelijk!

Ik heb in 2019 een bestelwagen aangeschaft met een deel daarvan in de lease. De aanvraag was snel geregeld en ik kreeg een duidelijk overzicht met het te betalen bedrag en bijbehorende termijnen. Afgelopen week wilde ik vervroegd de lease inlossen. Ik heb hiervoor contact op genomen met Action Lease en alles werd snel in gang gezet. Ik kon ook communiceren met Action Lease dmv whats app. Dat werkt super handig! Binnen een aantal dagen kon ik mijn lease contract vervroegd aflossen en heb ik mijn tenaamstellingscode ontvangen. Ik ben zeer goed, snel en vriendelijk geholpen. Mocht ik ooit nog een voertuig aanschaffen met een deel in de lease dan zou ik dat zeker bij Action Lease onderbrengen!

Gregori

Perfect geholpen 10000% aanrader!!! Meer kan ik niet zeggen super!!

Zeer vakkundig, meedenkend en proffesioneel

Zeer correcte omgang, snel geregeld en alles volgens afspraak. Geen kleine lettertjes, doen wat ze zeggen. Ik ga in de toekomst zeker meer zaken doen met Action Lease

Superfijn!

Super fijn, goede service en heel snel. Heel erg bedankt voor de goeie/snelle service.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb Action Lease als deskundig, vriendelijk en niet opdringerig ervaren.

Uitstekende service!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Top bedrijf, goede service. Zeker een aanraden om hier je bedrijfswagen te leasen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gewoon goed, geen gezeur met moeilijke dingen. Duidelijke taal en zeer flexibel. Echte aanrader!

Zeer tevredden

Dr. C Lelyweg 5 A

6827BH Arnhem

262030560

Over Action Lease

Action Lease is jouw betrouwbare en onafhankelijke partner in Financial- en Operational Lease. Wij helpen je graag met onze duidelijke en transparante vorm van werken naar de juiste overeenkomst. Een overeenkomst waar je na de leaseperiode tevreden op terug kan kijken! Wat bieden wij aan? - Een leasevoorstel op maat: Jij geeft zelf de leaseperiode, maandtermijn en eventuele slottermijn aan - Rijd binnen 24 uur je nieuwe (bedrijfs-) auto: Wij zorgen voor een zo snel mogelijke acceptatie en behandeling van jouw voorstel - Eigen voorraad van 400+ bedrijfswagens verdeeld over 2 locaties: Voor elk type ondernemer een passende bedrijfswagen - Betrouwbaar en onafhankelijk - Deskundig advies