Audi avant TDI gekocht bij MVH. Goede ontvangst, duidelijk verhaal en men heeft kennis van zaken. Auto rijdt super, in de toekomst zullen wij hier zeker weer klant zijn.
Hallo Arno. Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. En uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. U bent uiteraard van harte welkom op het moment dat u weer toe bent aan iets anders. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's
Zeer goede ervaring met verkoper, weet waarover hij praat en komt afspraken na.
Hallo Bert. Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. En uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's
Mooie auto gekocht...goede service,en lekker dichtbij huis!!
Hallo Ria. Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. En uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's
Uitstekend geholpen goede deal afgesloten keurig afgehandeld. Ben tot nu toe zeer tevreden met mijn aankoop
Hallo Guus. Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. En uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's
Hij heeft goed advies gegeven en eerlijk advies welke auto het best konden kopen en dacht heel goed met ons mee. Ook is hij heel eerlijk. Hij heeft ons dingen beloofd en ook is hij het na gekomen. We komen zeker terug als we een nieuwe auto zoeken! Zeer tevreden!!! We genieten elke dag van de auto
Hallo Jeroen. Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. En uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. Ook vinden wij uw toelichting erg fijn terug te lezen. Hier doen wij het voor. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's
De aankoop van een Ford Focus verliep prima. Naast een klantvriendelijke verkoper kwam er sowieso een nieuwe apk op terwijl deze nog 5 maanden geldig was. Tijdens de eerste snelweg rit was er enig onbalans merkbaar in het stuur. Het probleem werd kosteloos dezelfde dag opgelost. Al met al een zeer tevreden klant!
Hallo Nick Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. En uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's
Snelle handel met een goede prijs kwaliteit verhouding
Hallo Wierd Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. En uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's
Eerlijk waar,top service
Hallo Mo Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. En uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's
Ik ben door Mehdi zeer vriendelijk behandeld , dankzij hem weet je direct waar je aan toe bent
Hallo Melvin. Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. En uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. En dat onze duidelijke en rechtstreekse manier van zaken doen gewaardeerd word. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's
Goede en snelle afwikkeling
Hallo Anita. Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. En uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's
zeer nette en goed tewoord staande handelaar Praat lekker over zijn vakkennis.
Hallo D. Louters. Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. En uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's
Redelijke prijs voor één heerlijke auto, mijn ervaring tot nog toe is Geen gebreken bekend :) Blij mee dus!
Hallo Marcel. Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. En uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's
Klantvriendelijk bedrijf. Prima informatie.
Hallo Roel. Vriendelijk bedankt dat u de moeite hebt genomen evt toekomstige klanten te vertellen hoe uw ervaring is. Bedankt voor deze positieve review. En fijn te lezen dat u ons aanbeveelt. Mvg MvH Auto's
Helaas een mankement aanpas gekochte auto, Maar Mvh wou ons niet helpen/tegemoet komen. Zou toch netjes zijn geweest om in ieder geval iets te doen Helaas wel beetje jammer
Beste Fam Pettinga. Hartelijk bedankt voor uw review. Fijn dat u uw ervaring deelt met evt toekomstige klanten. Wij betreuren het feit dat u ons niet aanbeveelt omdat u teleurgesteld bent in het feit dat wij niks voor u hebben kunnen doen nadat er een onderdeel storing gaf aan jullie auto. Ik wil daarom uw geval graag even uitleggen aan de evt toekomstige klanten die dit lezen. Wij verkopen de meeste auto's tegen zeer scherpe zo mee neem prijzen. Dat houd letterlijk in dat ze verkocht worden tegen handels prijzen en dat daar dan ook geen onderhoudsbeurt en of uitgebreide garantie pakketten bij in zitten. Dit is allemaal wel mogelijk tegen meer prijs. Dit alles wordt de klant duidelijk verteld bij aanschaf en de klant kan dan zelf kiezen hoe ze de auto willen kopen. Dit is terug te lezen in bijna alle reviews die we krijgen dat er duidelijk, open en vooral eerlijk en oprecht verteld wordt hoe het zit en werkt bij ons. En ook in dit geval is de auto mee genomen voor een handels prijs waarbij we niks aan de auto hebben gedaan oid. Als er dan na een paar maanden een onderdeel storing geeft wat niemand had kunnen voorkomen op wat voor manier dan ook dan kunnen wij daar ook helaas niks aan doen laat staan er garant voor staan. Er bestaan helaas geen auto's die nooit stuk gaan en auto rijden kost helaas geld. We wensen jullie uiteraard veel plezier en veilige kilometers toe in de door jullie aangeschafte occasion Mvg MvH Auto's
Goede prijs kwaliteit verhouding snel contact
Hallo Bart. Vriendelijk bedankt dat u de moeite hebt genomen evt toekomstige klanten te vertellen hoe uw ervaring is. Bedankt voor deze positieve review. En fijn te lezen dat u ons aanbeveelt. Mvg MvH Auto's
Geweldig!
Een aantal malen een auto binnen ons gezin bij Mehdi gekocht. Hij denkt mee in oplossingen en de auto’s zijn scherp geprijsd!
Hallo Harma. Vriendelijk bedankt dat u de moeite hebt genomen evt toekomstige klanten te vertellen hoe uw ervaring is. Bedankt voor deze zeer positieve review. Wij zijn ook blij jullie als klant te mogen hebben. Mvg MvH Auto's
Na een open en transparant gesprek heb ik hier een auto gekocht. Mehdi is erg vriendelijk en ik ben zeer tevreden over hoe hij mij heeft geholpen. Voor mij is het een aanrader.
Eerlijk bedrijf goede ervaring
Wij zijn enorm blij met onze nieuwe aankoop bij MvH Auto's. Omdat onze vorige auto ook bij deze garage vandaan kwam en ons uitstekend is bevallen, hebben wij besloten om weer een auto bij MvH Auto's te kopen. De nieuwe auto voldoet wederom aan alle verwachtingen, zelfs nog boven verwachting. Enorm bedankt!
Hallo Marijke. Vriendelijk bedankt dat u de moeite hebt genomen evt toekomstige klanten te vertellen hoe uw ervaring is. Bedankt voor deze zeer positieve review. Mvg MvH Auto's
Goed geholpen en zeer tevreden :-)
Hallo Wia. Hartelijk dank voor deze zeer positieve review
Snelle aktie na opdracht om een auto te bekijken en bij goedkeuring mee te nemen!!
Hallo Henk. Hartelijk bedankt voor deze zeer positieve review
Aankoop auto. Alles netjes doorgenomen zodat je weet hoe je de auto koopt. Auto voldoet perfect aan de verwachtingen. Keurig bedrijf, ook de werkplaats verdient een pluim! Zeer aan te bevelen!!
Beste Henk. we willen u graag vriendelijk bedanken voor deze perfecte review. Het is voor ons en de toekomstige klanten altijd fijn te lezen dat u tevreden bent. Wij bedanken u dan ook dat u even de moeite heeft willen nemen om uw aanbeveling nader te beschrijven. En uiteraard wensen wij u nog veel plezier en veilige kilometers in uw trouwe bestel auto.
Leen auto mogen gebruiken, en bij aankoop andere auto fijne afspraken gemaakt.
Bedankt voor uw positieve review