Vlot en vriendelijk behandeld door enthousiaste verkoper. De juiste auto werd middels een zoekopdracht gevonden en keurig afgeleverd. Zeer tevreden over dit bedrijf en kom hier zeker nog eens terug.
Beste Paul. Hartelijk dank dat u ons aanbeveelt. Het was ook vanuit onze kant prettig zaken doen en we kijken uit naar de volgende keer. Maar tot aan die tijd wensen wij u nog erg veel plezier en veilige kilometers in uw prachtige luxe bedrijfs auto..
Vriendelijk en geduldig te woord gestaan Duidelijke uitleg gekregen.
Hallo Jos. Hartelijk bedankt voor deze review. Fijn te lezen dat u ons aanbeveelt.
Snel en erg goed geholpen.
Hallo Jos. Hartelijk dank voor deze perfecte review.
Een zeer klantvriendelijke verkoper die zich aan zijn woord houd ook als er na de verkoop iets aan de auto mankeerd en het dan goed oplost
Fam Luijmers. Hartelijk dank voor deze zeer positieve recensie. Erg fijn te lezen dat u tevreden bent met onze service. Wij wensen u dan ook erg veel plezier en veilige kilometers in de Fiat. Mvg
Heb een Twingo gekocht, proefrit gemaakt, vriendelijk te woord gestaan,prima service, goede inruil voor mijn 20 jaar oude auto. Dus heel tevreden
Hallo Ineke. Hartelijk bedankt voor uw positieve review. Het doet ons goed te lezen dat u erg tevreden bent. Wij willen u dan ook hartelijk bedanken dat u de moeite heeft genomen om uw cijfer toe te lichten. En wij wensen u uiteraard nog erg veel plezier en veilige kilometers toe in de Renault Twingo. Mvg
Netjes behandeld bij de aankoop en niet moeilijk doen als er wat is na 2 of 3 week.
Beste Fam de Wit. Hartelijk bedankt voor deze bijzonder goede review. Dit wordt erg gewaardeerd en het is dan ook erg fijn te lezen dat jullie erg tevreden zijn. Wij wensen jullie dan ook nog erg veel plezier en veilige kilometers toe in de Opel Corsa. Mvg
Top ervaring
Meneer Pijpker hartelijk dank dat u uw ervaring met ons wilt delen met evt toekomstige klanten. Dit wordt erg gewaardeerd. Wij wensen u nog vele veilige Kilometers toe in uw prachtige Ford Transit Custom. Mvg
Vanaf de aankoop goede service. Een no nonsens bedrijf. Samen met v. Bergen.
Beste Linus. Hartelijk dank voor uw aanbeveling en uw positieve recensie.
Beste Harm Ids de Haan. Hartelijk dank voor uw aanbeveling en positieve recensie.
Beste Meneer Zijlstra. Bedankt dat u ons aanbeveelt. Het is natuurlijk altijd spijtig te moeten horen dat mensen achteraf on tevreden zijn met hun auto. Daarom hebben we u dan ook kosteloos van uw probleem afgeholpen ondanks dat u de auto voor een zeer scherp bedrag en zonder enige vorm van garantie of aflever controle had gekocht. Nou is het erg vervelend te moeten lezen dat de auto kort daarna weer een defect vertoonde en dat u toen de auto heeft ingeruild. We hadden liever gezien dat u er nog jaren met plezier in had gereden. Mvg M van Heteren.
Meneer van Bergen. Hartelijk dank dat u ons aanbeveelt, en erg fijn te lezen dat u erg tevreden bent over de manier van werken. Mvg M van Heteren.
Mevrouw Visser. Hartelijk dank dat u ons aanbeveelt, en erg fijn te lezen dat u erg tevreden bent over de manier van werken. Mvg M van Heteren.
Meneer Wind. Hartelijk dank dat u ons aanbeveelt, en erg fijn te lezen dat u erg tevreden bent over de manier van werken. Mvg M van Heteren.
Meneer Bijker. Hartelijk dank dat u ons aanbeveelt, en erg fijn te lezen dat u erg tevreden bent over de manier van werken. We wensen jullie allen natuurlijk ook erg veel rijplezier. Mvg M van Heteren.
Beste meneer Pors. Hartelijk dank dat u ons aanbeveelt, en erg fijn te lezen dat u erg tevreden bent over de manier van werken. Mvg M van Heteren.
Beste meneer Hummel. Hartelijk dank dat u ons aanbeveelt, en erg fijn te lezen dat u erg tevreden bent over de manier van werken. Mvg M van Heteren.
Beste Jager. Hartelijk dank dat u ons aanbeveelt, en erg fijn te lezen dat u erg tevreden bent over de manier van werken. Mvg M van Heteren.
Beste Meneer Oosting. Wij willen u hartelijk bedanken voor deze positieve recensie. U heeft helaas wat klachten ondervonden met de door u aangeschafte auto. Deze is bij ons ingeruild en er bleken achteraf toch onoverkoombare mankementen aan uw auto te zitten. Hoewel wij dit niet hebben kunnen voorkomen hebben we u er niet mee laten zitten en hebben we gezamenlijk voor een andere auto gekeken. En de probleem auto keurig terug genomen. Fijn te lezen dat u tevreden bent en we hopen u in de toekomst van dienst te mogen zijn. Mvg
Beste Leo Pors. Hartelijk bedankt voor uw aanbeveling en uw positieve recensie.
Beste Rob Tijdeman. Hartelijk bedankt voor uw aanbeveling en uw positieve recensie.
Beste Stephan Heining. Hartelijk bedankt voor uw aanbeveling en uw positieve recensie.
Beste M.G van der Ster. Hartelijk bedankt voor uw aanbeveling en uw positieve recensie. Dit is exact het streven en de werkwijze waarmee we ons proberen te onderscheiden. Een ongedwongen sfeer is cruciaal. Bedankt dat u dit heeft willen delen met evt toekomstige klanten.
Beste Meneer Vos. Hartelijk bedankt voor uw aanbeveling en uw positieve recensie.
Beste Louwe Heres. Hartelijk bedankt voor uw aanbeveling en uw positieve recensie.
Beste Tim. Als eerste bedanken wij u voor uw cijfer voor onze service. Uit de cijfers van de overige kunnen wij opmerken dat u toch ontevreden bent. Ik zal dan ook graag met u in contact komen om dit te bespreken aangezien ik op dit moment geen idee hebt waarom u evt ontevreden zal moeten zijn. Ik zal u dan ook willen vragen om telefonisch contact met ons op te nemen en te bespreken wat wij evt voor u kunnen betekenen zodat ook u als enige ontevreden klant weer tevreden word. Mvg M van Heteren. update 06-2021 Wij tasten nog steeds in het duister waarom u als enige klant ons zo negatief heeft beoordeeld. Op het moment dat er een klant ontevreden is en wij van niks weten, kunnen wij helaas ook niks oplossen. Wij komen dan nog steeds graag in contact met u. 0594511225