goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf diverse keren nu auto bij hun gekocht. Tot nu erg tevreden.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 7

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geen gladde verkopers die je wat aansmeren. Goed advies gekregen, auto is geleverd in goed overleg met een beurtje, keurige service en een net bedrijf zonder poespas.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij kwamen een Opel Astra tegen bij mvh en kregen een mooie prijs voor ons oude auto dus was de koop zo geregeld top service 👍

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekende vakmensen, eerlijk en betrouwbaar

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb Mehdi benaderd om samen te zoeken naar een geschikte occasion om jaarlijks veel kilometers mee te maken. We hebben een zeer mooi exemplaar gevonden en gebruikmakend van zijn expertise en excellente service zijn we tot een koop gekomen. De auto is afgeleverd voorzien van het juiste onderhoud en keurig gepoetst. Zeker een aanbeveling!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We hebben een Volkswagen Touran bij MvH gekocht. Deze bleek storing te geven toen wij naar huis reden nadat we de auto net opgehaald hadden. De auto gaf de oliedruk als storing aan. Gelijk gebeld en de auto is de volgende dag opgehaald door MvH. De hele motor is nagekeken, onderdelen vervangen waarvan men dacht dat dit de oorzaak was, een hele maand is het garagebedrijf van Bergen, waar MvH mee samen werkt, er mee bezig geweest. MvH heeft onderzoek gedaan naar de auto, naar de storing en heeft zolang gezocht tot alle mogelijkheden bekend waren. Toen deze storing eindelijk verholpen was, bleef de auto storingen geven met betrekking tot sensoren en het optrekken tijdens het rijden. Elke keer is er weer naar gekeken en sensoren vervangen. Tot nu toe op kosten van MvH. Wij hebben een auto gekocht waarvan niemand dit van te voren heeft kunnen raden, een auto met veel pech. MvH heeft samen met van Bergen een top service geleverd waar wij erg blij en dankbaar voor zijn! Er kan altijd een miskleun van een auto tussen zitten en als wij weer een auto willen kopen gaan we zeker nog weer naar MvH toe om te kijken wat hij heeft.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goed en vriendelijk geholpen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service \r\nMan van zijn woord \r\nPrettig in de omgang

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk en adequaat geholpen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer tevreden. Ons kenteken heeft de letters ZGS. Staat voor zeer goede service.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel\r\nGoed

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top bedrijf! Goede inruilprijs gekregen voor mijn polo, en een goede deal kunnen sluiten voor de aankoop van een Touran. Deze heeft me tot op heden nog nooit laten staan. Verkoper doet wat hij beloofd en draait er niet omheen. Zeer goede ervaring gehad met MvH Auto\'s!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snelle en goede service, zowel voor als na de aankoop van een auto.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prachtige auto gekocht bij Mehdi! We hebben hem nog niet zo lang dus kan nog niet echt zeggen hoe hij gaat bevallen op langere termijn, maar tot nu toe super blij mee! Mehdi is ook heel sympathiek. Recht toe recht aan, heel duidelijk over wat je wel of niet kunt verwachten. Komt afspraken na en is klantvriendelijk. Wij zijn fan!