snelle service en goede prijs kwaliteit verhouding

APK met kleine beurt.

Perfect!!

Gelijk geholpen, top service!

mijn ervaring is goed

omdat er geen lange wachttijden zijn. omdat er door de jaren heen een vertrouwensband is ontstaan omdat er in geval van nood ( busje van 30 jaar repareren en onderdelen zoeken) prima is geholpen. omdat ze verstand hebben voor alle type auto's

Goede service en kwaliteit, goed personeel!

Goed, snel en vriendelijk geholpen. Goede kwaliteit en service zonder extreem duur te zijn. Blijf daar zeker klant!

Altijd goed

Altijd goed geholpen en snelle sevice

Betrouwbaar en servicegericht

Ik wordt altijd goed geholpen en kan altijd terecht. Kosten kwaliteitverhouding zijn super.

Kwalitatief onderhoud voor een betaalbare prijs

Tijd voor duidelijk toelichting op de werkzaamheden. En meedenkend op zoek naar alternatieven.

Heel prettig .

Ze zijn snel, vakkundig en ook nog heel aardig

Goede ervaring, verkopen geen onzin, duidelijke communicatie

De VW Polo van mijn vriendin gebracht voor APK en beurt. Snel advies en geen onnodige zaken vervangen. Gewoon een helder verhaal. Ook wilde zij een bekerhouder (origineel) laten monteren, hiervoor was een onderdeel nodig dat best duur was. We zijn hier netjes over gebeld of we het zeker wisten. Daarnaast ook netjes de auto op het werk gehaald en weer terug gebracht.

Vlot en kundig

Het zat er aan te komen, door de koppeling getrapt. Snel en kundig geholpen, gecombineerd met de beurt en keuring die anders voor twee weken later gepland stond.

GOEDE Snelle hulp

top

Zeer klant vriendelijk

Snel geholpen redelijk geprijsd

Altijd tot tevredenheid!

Het Combi-Team laat zien dat ze zeer ervaren zijn en dus tot grote tevredenheid van de klanten. Inmiddels zijn wij ongeveer 10 jaar enthousiaste klant en dat zullen we blijven! - Enthousiast๐Ÿ˜Š - Ervaren (niets is onmogelijk) ๐ŸŽฉ - Op tijd โฐ - Vriendelijk ๐Ÿ‘ - Problemen snel opgelost ๐Ÿ”ง - Harmonie โ›ฒ - Scholing ๐Ÿ”ฏ - Vele markten thuis ๐Ÿ’ˆ - Combi Auto's ๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜€๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ค๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฆ๐Ÿ˜ง๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜๐Ÿ˜†๐Ÿ“๐Ÿ”๐Ÿƒ๐Ÿ‚๐Ÿฎ๐Ÿ‘๐Ÿ๐Ÿด

Vriendelijk, vakkundig, duidelijk

Vriendelijk, vakkundig, duidelijk

Goede service, vriendelijk personeel en meedenken met de klant

Een dure reparatie, die door de goede klantbehandelig toch goed te verteren was. En dan ook nog de auto gewassen en gestofzuigd. Grote klasse.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf onderhoud 2 auto\'s

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben ongeveer 3 jaar geleden binnen gekomen voor een apk, aanbevolen door een schade bedrijf uit Bussum, werd erg vriendelijk binnengehaald en blijf terugkomen zo nu ook met een schade en verwacht dat dat ook goed voor elkaar komt. Persoonlijke behandeling
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Behalve dat het altijd zeer doet aan mijn portemonnee kom ik er erg graag. Mijn auto is daar in goede handen. Vriendelijke personeel, mijn auto wordt altijd goed gemaakt en een eerlijk advies.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer positief, fijn dat zij alle disciplines in huis hebben tot en met een moderne plaatwerkerij en spuiterij.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd vriendelijk en altijd goede service.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Je wordt goed geholpen en de service is perfect kom er graag .

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zoals altijd geweldig!! Prijs kwaliteit top!!!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf bandenwissel & remblokken

Trapgans 7 a