Fantastisch geholpen nuchter en recht door zee

Eerlijk Duidelijk En behulpzaam

Top service super geholpen

Super bedrijf netjes geholpen mooie bedrijfs bus . Compleet tevreden ook kwa communicatie en hulp ! Bedankt

Experienced and trustworthy

Solid company buy from. (Sprinter)

• Would you recommend us? Yes

Zeer goede service en snelle afhandeling

We zijn zeer tevreden over het snelle handelen en meedenken. Duidelijke en heldere afspraken zodat je vooraf weet waar je aan toe bent.

Sehr freundlich und unkompliziert

Der Kauf des Autos lief professionell, freundlich und unkompliziert ab. Auf E-Mails wurde sehr schnell - auch Sonntags - geantwortet. Ich bin sehr zufrieden.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prettig zaken en op een persoonlijke manier zaken gedaan

Heb hier een Opel Movano bedrijfswagen gekocht. Prettige manier van zaken doen zonder mooie verkoop praatjes. Aandacht en tijd voor de klant en correcte afwikkeling. Afspraken worden prima nagekomen. Zeer tevreden over het bedrijf en gekochte auto!

Prima dealer

Auto gekocht bij deze zaak Alles perfect geregeld en begeleid

Vlot. Rechtoe rechtaan zonder slijmerig gedoe

Auto gekocht All electric. Geen gedoe Gewoon zelf opgehaald in Groningen vanuit Delft .

Unkompliziert und zuverlässig

Es gibt nichts zu nörgeln - Fahrzeug wie beschrieben und der Geschäftsablauf transparent…

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

super geregeld

goed geregeld

Duidelijk en simpel

Na eerder hier een auto gekocht te hebben, ditmaal telefonisch alles afgehandeld. Ging snel, duidelijk en goed. Afhandeling ging zeer snel, met een goede communicatie.

Prettige manier van zakendoen, goede prijs

Fijne zaak, geen overbodige verkooppraatjes. Er was een misverstand over de fabrieksgarantie op een geïmporteerde Kia, maar dat werd in goed overleg op een correcte manier opgelost.

Warm onthaal en duidelijk

Na een warm welkom hebben we meer dan voldoende gelegenheid gekregen om de auto te bekijken. Eerlijk advies en duidelijk terugkoppeling tav mogelijkheden. Top dat de winterbanden op een andere manier thuis afgeleverd konden worden. Kijk dit laat zien dat zij nadenken over het netjes houden van een auto.

Goed, correct en snel verlopen! Super

Snelle en correcte afhandeling zeker aan te raden!

Heel erg tevreden!

Goed geholpen, goed en snel contact, goeie prijs en goed geholpen met vervolg.

Prima en net bedrijf

We waren op zoek naar een jong gebruikte pick-up met dubbel cabine en voldoende trekkracht. Oostland automobielen had een hele nette auto staan. Even getwijfeld over de afstand voor ons naar Groningen maar we zijn blij dat we de moeite genomen hebben om naar Groningen af te reizen want we waren bij aankomst eigenlijk al meteen verkocht! Heel nette gebruikte auto met weinig kilometers!

Duidelijk en goed

Duidelijk en goed

Zeer vriendelijk. Correct.

woord & daad

Alle afspraken zijn nagekomen

Prettige autozaak.

Goeie service, nette auto’s.

Top bedrijf om je nieuwe auto uit te zoeken !

Op zoek naar onze nieuwe Renault Zoe zijn we uitgekomen bij Oostland! Super geholpen en rijden met plezier in deze auto.

top geholpen

zeer vriendelijk en top geholpen

Snelle afhandeling

Het bedrijf doet wat het beloofd.

kon niet beter

Snel en goeie handel gedaan

Wasaweg 22

9723JD Groningen