perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf I bought a used 2.18 Active Tourer from Nerex. The staff was great. BMW that I was looking for was not on their list. Their experience contributed a lot while defining the features of BMW. The specifications that I chose was not easy to add up into one used car, but their patience was admirable. They searched a lot and found it with the features more than I expected. They dealt with all the procedures. The pricing was also fair. What impressed me most about Nerex was their transparency. They committed what they said. If you are looking for a fair trade, Nerex is your place.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service en vriendelijk personeel.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onze nieuwe auto gekocht bij Nerex Motors. Nette dienstverlening en snelle en duidelijke reactie op onze vragen. Wij raden dit bedrijf aan!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijk, en netjes geholpen.\r\n\r\n

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Auto gekocht

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Woorden als OPLICHTING en ZWENDEL komen in mij op als ik aan Nerex denk.\r\nOp 6 aug heb ik een auto gekocht. De auto werd geadverteerd met allerlei opties. De meeste daarvan zaten er helemaal niet op. De nieuwprijs van al die opties bij elkaar loopt al gauw richting € 10.000\r\nToen ik Nerex daarmee confronteerde werd dat een beetje weggelachen, dat dat de \"oude\" advertentie was. De opties stonden op de lijst die in de auto lag en die ik nu thuis heb.\r\nMet de auto zelf is overigens niks mis en ik ben er tevreden mee, ook zonder de opties.\r\nEen volgend probleem is dat er geen boekje (en dus onderhoudshistorie) bij bleek te zitten.\r\n\"Foutje\" Boekjes waren omgewisseld met een andere auto van hetelfde type.\r\nIk zou ze alsnog ontvangen.\r\nIk heb zeker twee maanden moeten zeuren om het insttructieboekje te ontvangen. De meest krankzinnige smoezen heb ik gehoord. \r\nWeken lang heb ik gehoord dat het was opgestuurd, het was opgestuurd maar naar een ander adres. het lag al weken klaar, maar ik kwam niet (?????)\r\n\"Het lag klaar bij Post NL, maar ik heb het proberen terug te halen om het je te geven.\"\r\nUiteindelijk heb ik het boekje ontvangen door het op te halen. Ik zou dan namelijk ook gelijk de onderhoudshistorie mee krijgen, want die hadden ze al klaarliggen.\r\nToen ik er was, lag alleen het boekje klaar.\r\nVanaf dat moment werd weer de smoezen carousel in werking gezet.\r\nIk denk dat ik er inmiddels 50 keer om gevraagd heb.\r\nOok hier de meest krankzinnige excuses, waarom het er niet was. Gisteren diverse keren contact gehad en mij werd iedere keer weer toegezegd, dat de papieren \"binnen een uur\" / \"in ieder geval vanmiddag\" zouden worden gemaild. Om 18.30 voorde laatste keer contact gehad. Meneer Andy was \"nu\" op weg naar de zaak om de documenten in te scannen en ze naar mij toe te mailen. \r\n\r\nUiteraard heb ik niets ontvangen\r\n\r\nDe enige reden die ik kan bedenken om de documenten NIET op te sturen, is dat ze er helemaal niet zijn en dat ik ben OPGELICHT

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Andy is een topper. Hij doet wat hij belooft. Fijn bedrijf om mee te werken

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een goed bedrijf. Vriendelijk personeel, denken met de klant mee. De garage ziet er ook keurig uit.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geen vervelende onderhandelingen over de prijs. Meteen een eerlijke prijs

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik zag op marktplaats een auto. Had nooit eerder van Nerex gehoord. Al gauw een bezichtiging gepland. De verkoper was erg behulpzaam. Nam alle tijd voor me. Kon alles vragen. Testrit gedaan. Zaten 2 nauwelijks zichtbare deukjes in. Die zou hij laten maken. Een bomvolle audi met schuifdak. Goedkoopste op mp qua opties en kms. Kreeg meer terug voor mijn auto dan anderen gaven. Auto gekocht. Deukjes netjes weg. Gepoetst, beurt gehad, nieuwe Bridgestones eronder. 6mnd garantie. Nu 6 maanden verder, topwagen. Verkoper Andy is een topvent. De eigenaar ook gesproken. Een succesvolle zakenman met meerdere internationale (familie)bedrijven en toch bescheiden en benaderbaar. Zeer tevreden. Uiterst positief gevoel bij het bedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Andy is een rustige, vriendelijke man. Hij heeft veel kennis van de merken auto\'s die hij verkoopt. Tijdens de verkoop heeft hij zich aan onze afspraken gehouden en de auto voor een grote beurt naar de dealer gebracht. Ik hoop nog zeker 10 jaar in deze auto te rijden maar daarna kom ik zeker kijken of ze een goede opvolger voor me hebben staan.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een Volco S60 gekocht. 6 maanden rijd ik er mee. Geen enlel klacht. Super occassion bedrijf.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Net bedrijf dat ook een stapje extra doet.

Nieuw-Zeelandweg 7

1045AL Amsterdam

202194638

Over Nerex Motors BV

Nerex Motors B.V. is een werkmaatschappij van BAS Global Holding B.V. Nerex Motors is actief op de Nederlandse markt en levert jong gebruikte auto’s uit het hogere segment; m.n. Audi, BMW, Mercedes Benz, Volkswagen en Porsche. De meeste auto’s hebben nog volledige fabrieksgarantie en anderen bieden wij aan met 6 maanden garantie. Onze auto’s hebben doorgaans een aantrekkelijke kilometerstand en voldoen aan alle criteria.