Vriendelijk personeel. Alles was prima.

Vlot en goed geholpen

Snelle reparatie Alles volgens afspraak

Was redelijk, service uitvoering was goed

Had op voorhand gebeld m.b.t. de melding dashboard olie verversen. Daarvoor gebeld met DG wat het in hield, er moest alleen olie uitgevoerd worden, wat de auto dus aangeeft. Ik gaf aan en de rest bij 42.000 km moet dat niet gecontroleerd worden in een kleine beurt. Antwoord nee, auto geeft dit zelf aan. Na afspraak en 14 dagen voorbij bleek dat er nog andere meldingen waren voor een inspectie. Op dat moment beslist en keus gemaakt die twee te combineren en uit te voeren. Gevolg 1u langer wachten, en kosten dubbel. Geen probleem maar kunnen we nu gewoon stellen dat er een kleine beurt moet , of gaan de computers beslissen wat we moeten doen, dan kan je iedere week voor een melding naar de garage. Dat wil je voorkomen en uiteindelijk was na de inspectie alles even gecontroleerd, en ik tevreden.

Simpel en makkelijk goede communicatie.

Simpel en makkelijk goede communicatie

het heeft mij veel vertrouwen gegeven dat ik duidelijk met de technische verantwoordelijken rechtstreeks heb kunnen overleggen

Een uitstekend team met hart voor werk en klant.

Al jarenlang klant tot volle tevredenheid. No-nonsens vakmensen, uiterst klantvriendelijk en gaan tot het uiterste om een eventueel probleem tot tevredenheid op te lossen. Aanbevolen!

Correct bedrijf en kundige mensen

Wordt altijd goed geïnformeerd over de plannen van reparatie voor, tijdens en na garagebezoek. Zowel in de werkplaats als op kantoor topmensen. Breng mijn auto’s er al jaren voor keuring en onderhoud, tot volle tevredenheid.

Serieuse en vertrouwbaar

Goede service, prima team! Duimpje omhoog !

Goede communicatie over reparaties geen verrassingen bij de rekening.

Zeer goede service

DG autoservice heeft een team die je goed advies geeft. Ik ben zeer tevreden. Hartelijk dank voor alles

Altijd tevreden

Sinds onze auto uit de garantie is ons onderhoud weer bij DG ondergebracht. Altijd tevreden geweest en we zullen hun zeker aanraden aan anderen!

Alles goed geregeld.

Goede service zoals altijd. Prima team.

Vriendelijke

DG Autoservice is een goede garage, vakkundige, vriendelijke, jammer dat ze te klein leen auto’s hebben !

Vriendelijk ontvangen, goed geïnformeerd, vlot geholpen.

Duimpje omhoog

Serieuse met vertrouwbaarheid

De bestek en de afspraak waren gerespekteerd en en gratis vervangwagen nog bij!

zo als altijd, prima

zeer goed

vriendelijke mensen, prima service

aangenaam geholpen

Perfecte service

Vriendelijk onthaal Snel en professioneel werk Goede prijs/kwaliteit

Zeggen wat ze gaan doe en doen wat ze zeggen.

Professionele vakmensen met gevoel voor urgentie en belang, verwoord in duidelijke afspraken.

Geweldige service

Altijd netjes en snel geholpen ook zonder afspraak. Zeer vriendelijk personeel die de tijd voor je nemen ook al hebben ze het druk

Correcte en vlotte reparaties

Komen afspraken na. Zeer goede service. Prijs / kwaliteit dik in orde.

Klasse !!!

In de leenauto - die tegen " zorgen " voor voldoende benzine - beschikbaar werd gesteld, stond zelfs 'n doosje snoepjes. Handig als je de kinderen meeneemt op 'n ritje met die auto. Verder ...PERFECTE service en GROOT VAKMASCHAP ( in zoverre een leek dat kan beoordelen.) Conclusie : ZEER TEVREDEN>

Snelle en goede service door ervaren mensen.ook buiten openingstijd.gratis leenauto.

Snel en correct geholpen

Ik vind het fijn dat Nico mijn auto onder handen neemt. We kennen elkaar al 28 jaar en ik heb vertrouwen in zijn vakmanschap. Daarom ben ik ook mee verhuist van Garage Brugge naar DG. Groet

Industrieweg 6

4501PM Oostburg