Topgarage!

Ervaren en kundige medewerkers, vriendelijk ook! Fijne persoonlijke benadering van de klant. Ze vinden altijd een oplossing, ook voor de meest onmogelijke problemen. Ik kwam er altijd graag met mijn DS, maar die tijd is helaas voorbij. Maar ook mijn Citroën C2 is nog steeds van harte welkom. Geen aparte receptie of zo, scheelt hen ook weer in de kosten natuurlijk.

Correct en prima geholpen

Civer is een klantvriendelijke, professionele no nonsense garage. Afspraken worden stipt nagekomen, er wordt transparant gecommuniceerd waardoor je niet voor verrassingen komt te staan. Ben al heel wat jaren klant, ben nooit teleurgesteld en kan daarom Civer van harte aanbevelen! Vijf sterren!

Service, klantgericht en met liefde voor het vak.

Fijne Citroen specialist die ook uit de voeten kan met andere merken.

Inderdaad uitstekend.

Probleem ‘s-ochtends besproken, ‘s-middags diagnose en overleg, daarna probleem opgelost en eind van de dag kon de auto weer worden meegenomen. Zoals hierboven reeds vermeld, uitstekend!

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Goede garage

Vriendelijke mensen niets is teveel, denken mee. Hier heb je niet het gevoel dat je word bestolen, normale prijzen en goede service. Vooral het uitlenen van een auto is super, zijn geen zeurpieten.

Fantastisch

Goed geregeld en snelle service!

Top bedrijf.

Goed bedrijf en eerlijk zoals altijd..

Uitstekend en vriendelijk geholpen

Deskundige mensen die meedenken en goed luisteren naar de klant. Prima service!

Vriendelijk en deskundig

Zeer ervaren medewerkers en prima advies, gevraagd en ongevraagd.

al 25 klant

prima service; zoeken ook naar goedkopere alternatieven wanneer onderdelen evt. vervangen moeten worden

Fijn bedrijf, dat doet wat ze zeggen!

Fijn bedrijf dat haagse klanten extra service biedt doordat ze hetzij je auto komen ophalen of, zoals deze keer je een leen auto meegeven als je voor je Apk/beurt je auto bij hen achterlaat.

Prima service voor een eerlijke prijs

Ik ben al jaren klant bij Civer en naar volle tevredenheid. Ze zijn zeer deskundig en de service is prima.

Zeer ervaren garage

Zoals altijd weer uitstekend geholpen bij grote beurt en APK. Onmisbare expertise bij onderhoud van de ingewikkeldere Citroën!

Excellent advice and workmanship.

Excellent service. Good communication. Honest and fair costings. Overall I would recommend Civer to all motorists.

keuring, beurt, super geregeld

Wij waren wederom blij met de service. Auto thuis opgehaald, volgens afspraak netjes opgebeld om te vertellen wat er allemaal aan de auto moest gebeuren. Rekening was volgens afspraak en de auto werd dezelfde dag weer thuis gebracht. Kan niet beter.

UItstekende service

Prima geregeld allemaal

Prima service en direct aandacht

Zeer aangenaam

Duidelijk in contact, ook tijdens de werkzaamheden. Degelijk advies mbt kosten en baten en aandragen van mogelijk beter passende oplossingen. Dit waardeer ik zeker!

Super betrouwbaar

Heerlijk ouderwetse echte service maar helemaal up to date

Voor mij als Citroën rijder dé garage in de regio!

Civer voelt als een warm bad, de relaxte sfeer geeft meteen het gevoel dat het allemaal goed komt. De ervaring leert ook dat dat gevoel juist is gebleken. De liefde voor je Citroën yountimer, én oldtimer zit er al heel lang in, er loopt 100 jaar ervaring rond! Maar ook voor je moderne PSA auto zijn ze vlot en economisch verantwoord aan het sleutelen. De garage is ook netjes: je kunt er van de vloer eten en niet omdat er niks gebeurd, Civer is gewoon netjes. Ik kan dit goed beoordelen, vanuit mijn ervaring in de automotive ken ik de branche door en door met tien jaar ervaring in de groothandel Franse automaterialen. Arjen

Ronduit geweldige service voor een schappelijke prijs.

Je wordt niet alleen snel geholpen, maar voor zover er problemen zijn worden deze vakkundig verholpen. Naast het technische gebeuren is er altijd tijd en ruimte voor het, op een altijd vriendelijke manier, voorzien in persoonlijke behoeftes, zoals nicotine- en cafeïne verslaving.

Top bedrijf

Fijne betrouwbare garage,

Vriendelijk en zeer kundig!

Vriendelijk personeel, Goede service en je krijgt (indien beschikbaar) zelfs een gratis leen auto mee.

Zeer bevredigende dienstverlening, 100% klantgericht!

Ik meende dat ik een nieuwe accu nodig had. Kon snel terecht en bleek erop te kunnen wachten. Wel werd eerst even gemeten of de accu idd aan vervanging toe was. Op verzoek werd ook even de bodem gecontroleerd omdat ik dacht dat de uitlaat rammelde. Dat bleek echter een losse stabilisatiestang te zijn. Die werd in één moeite door vervangen en en passant vond er een complete wintercheck plaats, waarbij vloeistoffen werden aangevuld, de banden op spanning werden gebracht en de ruitenwissers beschadigd bleken. Na een klein uurtje was alles gefixt en kon ik weer verder en dat alles voor een schappelijke prijs. Nogmaals: CIVER = TOP.

Starrenburglaan 5

2251 AG Voorschoten