Betrouwbaar, kundig en vriendelijk.

Betrouwbaar: werkzaamheden worden daadwerkelijk verricht tegen normale vergoeding. Extra service: vervanging speaker van radio door voordelige tweedehands (dus niet volle nieuwprijs berekend). Kundig: mijn auto loopt als een zonnetje. Extra service; verfrommeld plaatwerk heel knap zelf weer rechtgetrokken (dus geen kostbare vervanging door nieuwe delen). Vriendelijk: alle personeel is hoffelijk en vriendelijk. Kleine dingetjes worden ook zonder afspraak direct gedaan.

Top bedrijf

Zeer goed en eerlijk

Snelle goede service en zeer schappelijke prijzen!

Prima service van kundige vaklui. Vaak blij verrast bij het afrekenen.

gewoon goed

Er wordt meegedacht met het gebruik, in ons geval een camper, van het voertuig. Wij rijden niet heel veel km's en het onderhoud gaat dan in navolging van het gebruik van de wagen. Top

uitstekende service

Ik ben er blij ermee. Mijn Volvo is ook erg blij.

Zeer sympathiek en bekwaam.

prima geholpen!

snel, prettig te woord gestaan en vakkundig geholpen. Klasse!

Perfect !

De airconditioning vereiste een grondige inspectie en reparatie , en deze werkt weer perfect, bedankt !

zeer tevreden

fantastische service en uitstekende vakbekwaamheid.. Ik ben zeer tevreden en kan iedereen deze garage aanbevelen.

uitstekend

zeer vakbekwaam en prettig service

klantvriendelijk en deskundig

bij dit bedrijf heb ik ervaren dat ze met je meekijken en meedenken, en daarbij ook aan jouw portemonnee denken. dat maak ik maar weinig mee. grote klasse!!

Heel fijn geholpen

vriendelijke garagehouder en goed werk afgeleverd. En dat was niet de eerste keer!

Door de jaren heen en nu weer goed en deskundig geholpen.

Jarenlang heb ik Citroën gereden en was Civer in het Statenkwartier mijn vak-garage. En recent heb ik weer een Citroën C6 aangeschaft en Civer heeft een deskundige check uitgevoerd en me bij de noodzakelijke reparaties uitstekend geadviseerd en geholpen.

Topgarage!

Ervaren en kundige medewerkers, vriendelijk ook! Fijne persoonlijke benadering van de klant. Ze vinden altijd een oplossing, ook voor de meest onmogelijke problemen. Ik kwam er altijd graag met mijn DS, maar die tijd is helaas voorbij. Maar ook mijn Citroën C2 is nog steeds van harte welkom. Geen aparte receptie of zo, scheelt hen ook weer in de kosten natuurlijk.

Correct en prima geholpen

Civer is een klantvriendelijke, professionele no nonsense garage. Afspraken worden stipt nagekomen, er wordt transparant gecommuniceerd waardoor je niet voor verrassingen komt te staan. Ben al heel wat jaren klant, ben nooit teleurgesteld en kan daarom Civer van harte aanbevelen! Vijf sterren!

Service, klantgericht en met liefde voor het vak.

Fijne Citroen specialist die ook uit de voeten kan met andere merken.

Inderdaad uitstekend.

Probleem ‘s-ochtends besproken, ‘s-middags diagnose en overleg, daarna probleem opgelost en eind van de dag kon de auto weer worden meegenomen. Zoals hierboven reeds vermeld, uitstekend!

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Goede garage

Vriendelijke mensen niets is teveel, denken mee. Hier heb je niet het gevoel dat je word bestolen, normale prijzen en goede service. Vooral het uitlenen van een auto is super, zijn geen zeurpieten.

Fantastisch

Goed geregeld en snelle service!

Top bedrijf.

Goed bedrijf en eerlijk zoals altijd..

Uitstekend en vriendelijk geholpen

Deskundige mensen die meedenken en goed luisteren naar de klant. Prima service!

Vriendelijk en deskundig

Zeer ervaren medewerkers en prima advies, gevraagd en ongevraagd.

al 25 klant

prima service; zoeken ook naar goedkopere alternatieven wanneer onderdelen evt. vervangen moeten worden

Fijn bedrijf, dat doet wat ze zeggen!

Fijn bedrijf dat haagse klanten extra service biedt doordat ze hetzij je auto komen ophalen of, zoals deze keer je een leen auto meegeven als je voor je Apk/beurt je auto bij hen achterlaat.

Starrenburglaan 5

2251 AG Voorschoten