Top bedrijf

Keurig en korekt geholpen.

prima personeel dat al tijd klaar staat

een goed bedrijf dat achter zijn werk staat

snel en goed

Werden snel en vakkundig geholpen. Gr Pim en Max, RubberMax

Goede service. Vriendelijk en professioneel.

Goede service. Vriendelijk en professioneel

super geholpen

de service is zeer goed bijna word je direct geholpen,en zeer vriendelijke mensen.

Klantvriendelijk en zij denken mee!

Zij denken mee en zijn zeer klantvriendelijk. Goede ervaringen met dit bedrijf.

Perfecte service voor een redelijke prijs!

Ik kom al jaren bij Autobedrijf Civer. Ze zijn zeer deskundig en servicegericht en ze houden het onderhoud van je auto betaalbaar.

Vriendelijke mensen heb er een goed gevoel bij.

De 9 zegt eigenlijk al genoeg.

snel en goed

Nog beter als telefoontje als auto klaar is. Ik heb gebeld.

Niet alleen de airco gerepareerd maar ook direct de beurt uitgevoerd

Goede afspraken kunnen maken en beurt en reparatie in één moeite door uitgevoerd.

Altijd klantvriendelijk en promte service

Ondertussen kom ik al een paar jaar bij Civer. De monteurs zijn altijd vriendelijk en de service is goed. Als er iets met de auto is waardoor de kosten buitensporig zouden kunnen worden wordt er eerst netjes gebeld en overlegd, en de overige keren zijn de kosten altijd heel redelijk.

kan niet beter

prima 100%

APK uitgevoerd aan mijn XM. Prettige mensen , happy er mee .

excellent

they are very good!

Altijd snel en behulpzaam

Voor onze auto's en bussen staat Civer al jaren klaar. De service is fantastisch. Echt een aanrader.

5 sterren zegt genoeg

Mijn eerste ervaring met Civer heeft bij mij in alles een goede indruk achtergelaten. Klantvriendelijk, vertrouwen wekkende communicatie en snel en deskundig herstel van mijn C4. Civer heeft er een tevreden klant bij.

Snel en goed geregeld

Mijn APK was verlopen en ze hebben het snel en goed opgepakt zodat ik weer lekker de weg op kon. Top

Zeer ervaren, altijd meedenkend en aardig

Zeer ervaren, altijd meedenkend en aardig

Deskundig en klantvriendelijk

Onze oude C5 had kuren aan het airco/verwarmingssyssteem en nog wat andere dingen. Deze mensen wisten de juiste diagnose te stellen, waardoor alles weer is opgelost. En superfijn dat ze nog tijd vrij konden maken voor de vakantie!

Klantgericht en gericht op klanten die terug blijven komen.

Als klant van vele jaren heb ik voortdurend ervaren hoe Civer van zijn waardering voor de vaste klant blijk geeft. Professionaliteit in advies en uitvoering staat voorop, maar meedenken met de behoeften van de klant is een goede tweede. Na de Paulus Buys, rijd ik graag voor naar Voorschoten.

heel goed en betrouwbaar

al jaren lang een tevreden klant met allerlei verschillende citroëns

Creatief en snel

Reparatie van hydraulische toevoer stuurbekrachtiging terwijl onderdeel onverkrijgbaar was. Ook nog snel (binnen 20 uur).

Deskundig en betrouwbaar

Ik bezoek CIVER al jarenlang, eerder met CX, XM, C5 en nu met een C6. Ze zijn deskundig en betrouwbaar, denken met je mee over een goede oplossing en zijn ook nog aardig!

Very good . Very expert and professional mechanics .

Very good knowledge of the car at hand . Very methodical and expert intuitive and deductive way to identify the source(s) of the problem(s) .

• Would you recommend us? Yes

vriendelijk, betrouwbaar, en service gericht

Al tientallen jaren klant en altijd een goede service met een glimlach. Kortom TOP.

Starrenburglaan 5

2251 AG Voorschoten