friendly, efficient an knowledgible staff

The annual APK and serving of my old Peugeot 205 is perform with speed and efficiency and with the supply of a temeporaray car. Absolute tops. I have been a customer since the bneginning of the company

• Would you recommend us? Yes

Kennis en klantenservice

De mannen van Civer weten waar ze het over hebben. Doen geen onnodige handelingen om extra te kunnen verdienen (wat bij veel garages helaas wel gebeurt), ze doen gewoon wat nodig is! Al vanaf auto 1 tevreden klant!

prima service; ben al 25 jaar minstens klant

prima service; ben al 25 jaar minstens klant

Vriendelijke en snelle service

Ik werd vriendelijk en snel geholpen

Banden laten vervangen. Snel geholpen en voor prima prijs. Goede service

prima geholpen

Civer werd aangeraden door mijn oude garage "le Garage" in Wassenaar. Langs gegaan bij hen voor informatie . Kon snel een afspraak maken. Vriendelijk geholpen en goede service. Dus tevreden.

Heel fijn geholpen!

Mijn motor klinkt weer als een zonnetje

Altijd goed geholpen, eerlijke prijs

Service staat duidelijk op de eerste plaats.

Snelle en vakkundige liefhebbers

Mijn Xantia is vorige week weer super verwend door Malik. Voor een prettig tarief zijn een aantal APK puntjes op de i gezet. Rijdt weer als een nieuwe.

Top service!

Goede en vriendelijke communicatie, altijd helder en wetende waar je aan toe bent!

Vakmanschap, eerlijk en vertrouwd

Mede door deze garage kan ik in mijn C5 V6 van 2002 blijven rijden

Snelle en afdoende oplossing van het motorische probleem

Zeer positief en altijd klaarstaan personeel om probleem op te lossen.

Adequaat geholpen en sympathiek

Idem

fijne vakkundige garage

Een prettige garage waarbij vakmanschap en klantvriendelijkheid nog voorop staat. Een prima alternatief voor een officiële dealer, die vaak met een vork schrijft.

Fijne garage met vakbekwame technici en voortreffelijke service

Kleine garage met uitstekende vaklui, Citrofielen, betrouwbare service, klantgericht. Geen onnodige reparaties of voortijdige vervanging van onderdelen. De klant is hier geen melkkoe. Het onderhoud van mijn 16 jaar oude Citroën C6 wordt al vele jaren zeer deskundig en met liefde gedaan.

Deskundige vriendelijke garage

Specialist voor Citroën en Peugeot maar met mijn Toyota hybride ben ik van harte welkom bij Civer. Ik heb veel vertrouwen in deze garage.

Altijd vriendelijk en prima service!

Al vele jaren een zeer tevereden klant. Niet alleen omdat ze behulpzaam en vriendelijk zijn maar ze ook altijd bereid zijn om mee te denken en oplossingen te zoeken bij onverwachte problemen. En dat zonder dollartekens in de ogen en dat voelt fijn. Kortom, een betrouwbaar bedrijf met kundige mensen en een goede service!

Meer dan tevreden

Vriendelijkheid, duidelijk o erleg bij kostwn en meedenken laat zien dat de klant belangrijk is.

zeer gastvrij en kundig

mijn oude auto voor de eerste keer bij civer in goede handen. prettig overleg, snelle reparatie en ondanks de drukte ook als klant een vriendelijke behandeling gekregen.

Very good

I had my car taken at civer and it has always been an incredible service as well as efficient. Definitely would keep coming to them and recommend

Altijd prettig geholpen.

Goede service.

Super service. Hebben luisterend oor. Nemen de tijd voor je. Competente monteurs. Nette prijzen. Veel beter dan officiele Citroëndealerprijzen. Geeft goed gevoel. Top! Mijn garage! Ik ben om!!!

Met liefde voor de auto

Ik heb een oude citroen XM en deze heeft Civer met veel liefde voor de auto kundig gerepareerd. Het was mijn eerste ervaring met Civer en het voelde direct erg betrouwbaar. Civer heeft alles wat ik gevraagd heb gecontrolleerd en gerepareerd en verder alleen noodzakelijk onderhoud uitgevoerd. Ze zijn tevens zeer service gericht. Berichten via SMS en telefoon dat de auto klaar staat en een leenauto stond klaar bij het inleveren. Meer kan je niet verwachten.

Tevreden

Reparatie goed, snel en voor de afgesproken prijs uitgevoerd.

Starrenburglaan 5

2251 AG Voorschoten