Helemaal top

Vriendelijk personeel en snelle service.

Super service

Super service. Hebben luisterend oor. Nemen de tijd voor je. Competente monteurs. Nette prijzen. Veel beter dan officiele Citroëndealerprijzen. Geeft goed gevoel. Top! Mijn garage! Ik ben om!!!

Super service

Een hele goede en snelle service.

Staan ook direct klaar bij een klein mankement.

Geweldige service

Auto voor een grote beurt gebracht, alles perfect uitgevoerd. Meteen de bandjes verwisseld en klaar voor de winter.

Goede en snelle service

Super snelle service, vriendelijk geholpen, problemen adequaat opgelost, geen verrassingen en alles voor een redelijke prijs.

Vakkundig, tegen eerlijke prijs en goede onderhoudsadvies

Afspraak maken kan op veel manieren, altijd netjes geregeld. Ook zonder afspraak wordt er gekeken wat nog mogelijk is. Goed advies over te verwachten onkosten. Prijzen zijn heel redelijk, en er wordt ook op dit gebied met de klant meegedacht, en niet alleen aan het eigen verdienmodel. Kundige en vriendelijke monteurs die verder kijken dan hun neus lang is en niet blind onderdelen vervangen.

Absoluut een top autobedrijf

Nette ontvangst, correct bespreking welke werkzaamheden er moeten worden uitgevoerd. Telefoontje als ze klaar zijn. TOP !

No worries

Volledig ontzorgde servicebeurt. Auto gehaald en gebracht en telefonische afstemming over de vorziene klussen en te verwachten rekening. En zo is het gegaan.

Zeer deskundig en vriendelijk geholpen. Duidelijk door hun gecommuniceerd wat er moest gebeuren zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Dat is bijzonder prettig. Dank wederom voor de fijne service!!!!!

Gedegen, klantvriendelijk, transparant

Gedegen, klantvriendelijk, transparant

Goed garage, stipt met afspraken

Prettig, ik was 1 dag te vroeg doordat 8k mij vergist had in de datum van afspraak, was geen probleem en kreeg een leenauto mee en mijn auto werd de volgende ochtend gerepareerd, prima service.

uitstekende service

alles goed uitgevoerd, op tijd klaar zoals besproken.

De 3 V's: Vakkundig, Voorkomend, Vriendelijk.

Na 50 jaar, in tevredenheid bij dezelfde Citroën dealer geweest te zijn, heb ik dit jaar, door sluiting dealer, de overstap gemaakt naar Civer. Ze hebben opgelost, waar de vorige niet uitkwam en na een kleine beurt rijdt dit oudje als nooit tevoren.

Altijd direct bereid om je te helpen, vriendelijke en redelijke mensen!

Mijn jarenlange ervaring is dat er altijd een snel en redelijk voorstel komt. De mensen kijken verder dan alleen het (kleine) probleem van dat moment en geven goede raad. Oude auto's, nieuwe auto's voor iedereen wordt er meegedacht. Prijs is altijd redelijk.

Klantgerichte service

Makkelijk direct contact, klantgericht, vlotte service, goede uitleg, professionele diagnose en behandeling en goed resultaat.

De jonge medewerker is zeker een aanwinst

Betrouwbaar en vakkundig

Mijn Volvo en een wat exotischere hobby auto laat ik geheel naar tevredenheid door Richard en zijn medewerkers onderhouden,

Goed zoals altijd

Al jaren klant bij Civer. Vandaag weer vakkundig en vriendelijk geholpen.

Uitstekende service en prima vakmanschap !

Uitstekende service en vriendelijk personeel. Je weet waar je aan toe bent en komt niet voor onaangename verrassingen te staan, zoals regelmatig bij grote autoconcerns !

Goeie persoonlijke service !

Snelle service vriendelijke en zeer professionele mensen. En zeer betrouwbaar.

Top garage

Betrouwbare vriendelijke en snelle service Een top garage

Altijd de beste oplossing voor een probleem

Altijd de beste oplossing voor een probleem