Vriendelijk, snel en netjes

Nieuwe koppelingsplaten automaatje Peugeot laten vervangen . Door andere garage naar Civer gestuurd . Zeer vriendelijk en correct , auto weer als zonnetje en prima eerlijke prijs

Vakkundig en betrouwbaar.

Vriendelijk en klantgericht. Duidelijke uitleg over de uit te voeren werkzaamheden.

Geweldige service

Uitstekend bedrijf, goede dienstverlening

Deskundige service

Altijd super tevreden met de service van Civer, het zijn echte vaklui. En ze leggen goed uit wat er moet gebeuren en waarom. Mijn oude Citroën van 20+ jaar loopt dankzij Civer nog hartstikke goed.

Top bedrijf

zonder afspraak langs gegaan met een probleem, probleem vastgesteld, kapotte stabilisator stang, direct vervangen ,tevens gelijk zomercheck uitgevoerd, dit alles tegen een zeer schappelijke prijs,mijn citroen blij en ik ook, wat een service

Vakmensen met veel ervaring met (oude) auto's!

Ik kom al jaren bij dit bedrijf. Ze denken altijd mee, werken vlot, netjes en betrouwbaar. Bij grote reparaties bellen ze halverwege wat het ongeveer gaat kosten. Ze komen eigenlijk altijd hun afspraken na en ik heb het idee dat ik bij Civer niet teveel betaal.

Alle probleempjes met C2 binnen 1 dag opgelost.

Er waren wat kleine problemen aan mijn 18 jaar oude C2. Die zijn allemaal binnen 1 dag opgelost, en de leenauto stond niet op de factuur.

Vakkundig en klant vriendelijk bedrijf.

Heb contact opgenomen voor een kleine onderhoudsbeurt en kon op korte termijn geholpen worden. Wat bij veel andere bedrijven niet kan.

Een bedrijf waar je prettig wordt benaderd en je auto in betrouwbare handen is.

Vriendelijke medewerkers die je een goed advies geven en waar je altijd goed geholpen wordt. Daardoor gaat mijn auto al heel lang mee en toen ik een nieuwe auto nodig had, kreeg ik een prachtig exemplaar voorgeschoteld dat helemaal bij mij paste. Erg blij mee!

Vakmanschap en prijsbewust

Snelle correcte manier waarop de klant geholpen wordt en eerlijke rekening

Goed bereikbaar, praktische oplossing, geheel ontzorgd.

Heel prettig, dat de reparatie kon worden uitgevoerd terwijl wij er zelf niet bij konden zijn om hem naar Voorschoten te brengen.

Afspraak o.k. netjes teruggebeld voor extra werkzaamheden en op tijd gereed

Betrouwbaar, kundig en vriendelijk.

Betrouwbaar: werkzaamheden worden daadwerkelijk verricht tegen normale vergoeding. Extra service: vervanging speaker van radio door voordelige tweedehands (dus niet volle nieuwprijs berekend). Kundig: mijn auto loopt als een zonnetje. Extra service; verfrommeld plaatwerk heel knap zelf weer rechtgetrokken (dus geen kostbare vervanging door nieuwe delen). Vriendelijk: alle personeel is hoffelijk en vriendelijk. Kleine dingetjes worden ook zonder afspraak direct gedaan.

Top bedrijf

Zeer goed en eerlijk

Snelle goede service en zeer schappelijke prijzen!

Prima service van kundige vaklui. Vaak blij verrast bij het afrekenen.

gewoon goed

Er wordt meegedacht met het gebruik, in ons geval een camper, van het voertuig. Wij rijden niet heel veel km's en het onderhoud gaat dan in navolging van het gebruik van de wagen. Top

uitstekende service

Ik ben er blij ermee. Mijn Volvo is ook erg blij.

Zeer sympathiek en bekwaam.

prima geholpen!

snel, prettig te woord gestaan en vakkundig geholpen. Klasse!

Perfect !

De airconditioning vereiste een grondige inspectie en reparatie , en deze werkt weer perfect, bedankt !

zeer tevreden

fantastische service en uitstekende vakbekwaamheid.. Ik ben zeer tevreden en kan iedereen deze garage aanbevelen.

uitstekend

zeer vakbekwaam en prettig service

klantvriendelijk en deskundig

bij dit bedrijf heb ik ervaren dat ze met je meekijken en meedenken, en daarbij ook aan jouw portemonnee denken. dat maak ik maar weinig mee. grote klasse!!

Heel fijn geholpen

vriendelijke garagehouder en goed werk afgeleverd. En dat was niet de eerste keer!

Door de jaren heen en nu weer goed en deskundig geholpen.

Jarenlang heb ik Citroën gereden en was Civer in het Statenkwartier mijn vak-garage. En recent heb ik weer een Citroën C6 aangeschaft en Civer heeft een deskundige check uitgevoerd en me bij de noodzakelijke reparaties uitstekend geadviseerd en geholpen.

Starrenburglaan 5

2251 AG Voorschoten