Na wat uitzoekwerk op de website van Mr. Wheelson heb ik mijn keuze gemaakt voor een leuke Opel Corsa E ( Welke in NL niet goed leverbaar is ). Na aanbetaling kreeg ik een berichtje terug dat de dealer de auto niet wilde verkopen ( exporteren naar buitenland ). Dat vind ik dan wel erg jammer want dat het ik liever vooraf willen weten. Ik heb toen een andere keuze moeten maken die helaas veel duurder uit kwam. Met name de kosten van Mr. Wheelson zelf kwamen hoger uit omdat de auto van verder moest komen. Na een behoorlijke botsing heb ik uiteindelijk toch maar akkoord gegeven nadat Mr. Wheelson zelf ook nog wat water bij de wijn had gedaan. Vanaf daar ging het proces goed. De aflevering ging goed, alle documenten op orde en auto in prima staat. Al met al prima service, het zal wel aan de huidige wereldwijde situatie liggen waar geen enkel bedrijf goed op is ingespeeld momenteel.

Was het verstandige keuze om met MrWheelson mij Renault Zoë aan te kopen.

Case Zoë, In aug/sep in contact gekomen met Mrwheelson voor het aankopen van een Zoë na velen linkjes heen en wat terug 6/7 en wat offertes verder uiteindelijk een Zoë (8-2021 met 15Km)gevonden met deze datum zou februari de levering kunnen zijn . Dit alles I.v.m de Duitste sepp. Alles verliep redelijk met wat extra belletjes heen en vele lange stiltes kregen we in februari mail met foto’s en vanaf dat moment gaat er veel mis. De foto’s was niet onze auto werd er ook nog administratieve fout gemaakt extra werk bij rvo veel moeten bellen wanneer de auto wordt opgehaald. Hier mee ben ik een maand bezig geweest. Dan heeft mij vrouw het bevrijdende telefoontje de auto staat op kenteken en wordt donderdag of vrijdag geleverd oh ja ze zouden nog terug bellen voor het juiste stip. Uiteindelijk de volgorde dag maar even zelf gebeld wanneer. Uiteindelijk 7-04 auto voor de deur. Wat na praten, me vrouw opzoek naar de strik en of een bosje bloemen, heb ik rest gecontroleerd en met de persoon die hem had afgeleverd alles afgehandeld. We hadden het nog of het bereik van de auto helaas weer twijfelen. Wat blijkt er ruim 1251 Km op teller . Na even zelf alles te hebben gecontroleerd was uiteindelijk toch oké. Case close dachten wij maar helaas na de 100km te hebben gereden staat De auto met Pasen bij de Berger en daarna bij de dealer want de auto rijdt niet meer. En nu maar hopen dat alles wordt gemaakt en vergoed.

Goede service!

Goede ervaring met met MrWheelson! Vriendelijk, goed bereikbaar en snelle service!

Betrouwbare en kundig bedrijf om zaken mee te doen.

Nadat ik een mooie auto op hun site had gevonden. Eerst telefonisch contact gezocht. Ik werd te woord gestaan door een zeer vriendelijk Danny. Danny gaf aan om via de site een vrijblijvende aanvraag te doen. Dit heb ik gedaan en vervolgens werd ik zeer kundig geholpen. Mooie inruil geregeld voor mijn huidige auto. Vragen werden netjes via de site of telefonisch beantwoord, zelfs als zij contact moesten opnemen met de dealer in Duitsland. Bij levering regelmatig contact gehad met Bas zowel telefonisch als via de mail altijd vriendelijk en opgewekt. Mijn ervaring is dat ik met een heel kundig bedrijf te maken had die voor kwaliteit en klantvriendelijkheid staat.

Reliable and customer friendly

Bas and his team took on a task that nobody else in NL wanted to take, neither the official dealers nor other car importers: to import a car to be registered with CD plates. From the first minute it felt that I was in the right hands and they took care of everything in a totally transparent manner. Highly recommended!

Vakkundige en snelle begeleiding bij het importern van mijn auto.

Korte lijnen en vakkundig hulp bij het invoeren van mijn nieuwe auto. Een volgende keer zeker weer via Mr Wheelson..!!

Goed geholpen en ze doen wat ze zeggen.

Netjes, vriendelijk en duidelijk. We hebben er lang op moeten wachten maar uiteindelijk een prachtige VW golf variant voor de deur.

Ze doen wat ze zeggen.

Het is natuurlijk zeer spannend als je als koper een voor iedereen naar eigen draagkracht groot geld bedrag neer telt voor iets dat je alleen maar op plaatjes kunt zien. Hier speelt Mr wheelson goed op in en stelt je gerust. Op sommige momenten is het toch lastig als je een paar weken niets hoort om het geloof te houden dat je niet voor de gek gehouden bent ( hier zou een tussentijds telefoontje met status update geholpen hebben want geen update is immers ook een update, en je krijgt het gevoel niet vergeten te zijn.) , maar de auto is binnen. Wij zijn er zeer blij mee!! De begeleiding en het meedenken van de verkopers is zeer goed. Het personeel is altijd even aardig en zijn altijd bereid om je vragen te beantwoorden of onduidelijkheden weg te nemen. Mijn ervaringen zijn niets anders dan goed en zou Mr wheelson ook zeker aanraden aan mensen die op een tweesprong staan om een auto te importeren vanuit Duitsland of niet.

Bijna een 10, aftersales kan en moet beter

Zeer goed geholpen door Leon bij de zoektocht naar m'n elektrische Opel Corsa-e, zelfs op zondag ontving ik nog appjes van hem. Zeer behulpzaam en klantgericht! Eenmaal iets gevonden, contract getekend en aanbetaling gedaan had ik begin oktober 2021 nog 2 vragen aangezien ik niet wist welke banden erop zouden zitten bij levering (zou de Corsa namelijk in februari geleverd krijgen en kan er zomaar een pak sneeuw liggen en is dan niet handig met zomerbanden) en welke laadkabels erbij geleverd zouden worden. Na 3x bellen in een aantal weken tijd kreeg ik rond de Kerst pas antwoord. En dat antwoord kwam via Leon die aan de sales kant zit en niet de aftersales. Hij heeft dit nog voor me uitgezocht. Aftersales met wie ik telefonisch had gesproken die 3x heb ik dus nooit echt antwoord van gekregen helaas. Was dit WEL geweest en ook op een kortere termijn ipv bijna 8 weken, had ik Mr. Wheelson zeker een cijfer 10 gegeven!!! Auto is overigens in uitstekende staat afgeleverd en ben er superblij mee. Bedankt Mr. Wheelson!!! Als het over 3 jaar nog steeds interessanter is om een (elektrische) auto te importeren en tegen die tijd de aftersales op rolletjes loopt, kom ik zeker bij jullie terug.

Na lang nadenken toch maar auto online gekocht was wel spannend Maar het resultaat is super bedankt allemaal

TOP bedrijf met geweldige service!

Wij kochten een VW eGolf via MrWheelson en je koopt dat online, dus gewoon via een plaatje. Dan maar hopen dat alles goed komt. En alles was niet gewoon goed, maar uitstekend geregeld. De auto kwam op de afgesproken dag en tijd, met kentekenplaten en met alle accesoires die ook op de website stonden. Ongelooflijk! De nazorg was TOP! Er wordt naar de ervaring gevraagd, eventuele onvolkomenheden (bij ons ontbrak de hoedenplank doordat de verkoper de winterbanden set achterin had gelegd) wordt direct opgepakt. MrWheelson is pas tevreden als wij tevreden zijn. Je vertrouwen meer dan waard.

Adequaat en vasthoudend - prima service!

Het aankopen van een nieuwe Hyundai Kona Electric uit Duitsland bleek niet eenvoudig te zijn. Keuze genoeg, maar de dealers blijken zeer terughoudend te zijn om de auto te verkopen voor export. Niet getreurd! Samen met MrWheelson gezocht en na 15 (!) aankoop pogingen eindelijk een super mooie Kona gevonden. De aanhouder wint! Daarna ging het snel: de auto werd opgehaald, gekeurd en keurig thuis afgeleverd. En bonus: ik kon SEPP subsidie aanvragen die de kosten van MrWheelson prima compenseerden.

altijd doen fantasties

Van begin tot eind top

Tot de koop heel goed, daarna zwak

Ik heb een auto laten importeren via MrWheelson. Het commerciële traject vanuit hun ging prima. Goede communicatie en vrij snelle reacties. Eenmaal de auto gekocht en betaald, dan wordt het echt een stukje minder. Ik heb zelf een aantal keren contact moeten opnemen maar uiteindelijk krijg je de informatie waar je behoefte aan hebt. De auto werd uiteindelijk heel netjes afgeleverd en de transporteur deed zijn werk erg goed! Prima dus. Ik heb een hybride wagen gekocht. Vooraf gevraagd of de twee laadkabels die daarbij horen er ook daadwerkelijk bij zaten. Daarop werd positief geantwoord. Ik heb daarom mijn eigen auto (dezelfde) met alle laadkabels verkocht. Bij ontvangst bleek 1 kabel er niet bij te zijn geleverd. Kan gebeuren. Ik heb dit gemeld met de verwachting dat is alsnog de laadkabel zou krijgen. Deze kabel kost ongeveer 300 euro. Hier begint mijn negatieve beoordeling. Ik heb een heel aantal e-mails moeten versturen en uiteindelijk moeten bellen om überhaupt maar een reactie te krijgen. Er werd gezegd dat ze er achteraan zouden gaan. Duurde weer lang dus maar weer mailen en mailen. Conclusie was dat de leverancier van de wagen die kabel er niet bij had verkocht. Dus mijn probleem. Maar mijn leverancier is mr wheelson en niet het garagebedrijf. Na nog weer een mail te hebben gestuurd dat ik niet blij was/ben en zelfs heb aangegeven hoe ik dit als leverancier zou oplossen, heb ik helemaal niets meer gehoord. Ik vind dit verre van netjes. Een volgende keer denk ik eerst wel even na of het MrWheelson wordt. Helaas. Mede omdat je toch relatief een aardig bedrag betaald voor hun diensten. Toch beveel ik ze aan omdat het regelen van de wagen goed is gegaan.

Top geholpen, duidelijke site

Ik ben geen echte autokenner dus een auto kopen op afstand was best spannend. De site helpt al een hoop omdat het alle soorten modellen makkelijk laat zien in de filters. Begeleiding bij aankoop ook duidelijk en transparant over de winstmarge.

Top service & goede begeleiding!

In eerste instantie toch een beetje spannend, online een auto kopen/importeren. Gedurende het gehele proces (wat even heeft geduurd... bedankt voor het geduld heren!) heb ik geen enkele twijfel gehad over MrWheelson. Na een lange zoektocht was daar opeens de perfecte Audi Q5 voor mij. MrWheelson heeft ervoor gezorgd dat deze auto te importeren was en het gehele proces perfect geregeld. Zonder enige zorgen is de auto voor de deur afgeleverd. Eenmaal voor de deur bleek de auto zelfs nóg mooier te zijn dan verwacht! Ik ben helemaal blij met zowel de auto als de service vanuit MrWheelson.

Doet wat het beloofd

Goede begeleiding en nette aflevering. Ik moest een tijd wachten alvorens de auto geimporteerd mocht worden, in de tussentijd staan de activiteiten stil maar onstonden er bij mij wel diverse algemene vragen over de auto maar daar wordt steeds netjes op gereageerd (zij het niet altijd even snel). Ik zou het een volgende keer zeker weer zo doen.

Geduld maar het komt goed!

Na een lange zoektocht waar Mr Wheelson veel energie in heeft gestoken, heb ik in november 2021 een Hyundai Kona besteld. De auto moet nog geleverd worden maar is inmiddels wel opgehaald in Duitsland. In de komende weken zal hij geleverd worden. Vriendelijk personeel en tot nu toe goede service. Ik ben benieuwd naar mijn auto!

TOP SERVICE

Na veel positieve berichten gelezen te hebben over MrWheelson heb ik zelf een aanvraag online ingevuld. Kort daarna ben ik netjes opgebeld en uitleg gekregen over de gang van zaken. Danny heeft in korte tijd de geschikte auto voor ons gevonden, tijdens de zoektocht hadden we regelmatig contact zodat de koop snel was gesloten. De auto is keurig op de afgesproken tijd geleverd en ziet er als nieuw uit. We zijn er super blij mee. Echt een top service! Team MrWheelson, HARTELIJK BEDANKT

Ontzorgen is anders, maar mrWheelson maakt wel waar

Het kopen van een auto, zeker online, is een kwestie van vertrouwen. De website van MrWheelson ziet er vertrouwd uit, dus besluit ik een aanvraag te doen voor een Kia Niro PHEV uit 2021. Net de kop eraf, uit Duitsland van een Kia dealer. Ik krijg snel reactie. De servicekosten van mrWheelson zijn niet laag maar daar staat een mooie inruilprijs voor mijn oude auto tegenover. De optelsom is interessant, ik besluit om de volgende stap te zetten. Als ik bel wordt de telefoon niet opgenomen of alleen maar “met Ruud”. Hmm, klopt dat wel? Per mail krijg ik een contract, maar er staat niets in over de inruil van mijn oude auto. Dat is m.i onderdeel van de deal? Nog maar eens gebeld, krijg een nieuw contract met inruilvoorstel dat ik onderteken. Dan krijg ik het verzoek om het totale bedrag van de nieuwe auto, incl kosten van mrWheelson vooraf te betalen. Huh? Hoezo? En de inruilwaarde van mijn auto dan? Twijfel slaat toe. Moet ik hier wel mee doorgaan? Gaat om veel geld. Kan ik deze mensen wel vertrouwen? Na een e-mail met mijn zorgen krijg ik Han aan de telefoon. Excuses, zo had het niet gemogen. Hij zorgt er voor dat er iemand komt kijken naar mijn auto. Deze bevestigt de inruilwaarde. Verzoek is om wel de vooraf de servicekosten te betalen, rest bij oplevering van de auto. Ik heb nog wel twijfels, maar het bezoekje van Berend Jan voelde goed. Dus maak ik het geld over. En dan wordt het stil. De twijfel komt weer boven. Ik zie dat de auto van de website van de Duitse dealer is gehaald. Dat is een goed teken. Na een paar weken maar eens gebeld. Ik krijg Bas aan de lijn: auto is op transport, nog even geduld. Daarna gaat het snel. Ineens kan de auto geleverd worden. Mijn oude wordt opgehaald. Betaling gedaan. Iedereen blij. Maar een ontspannen ervaring? Nee. MrWheelson moet nog flink werken aan haar communicatie. Maar ze doen wat ze beloven. En zijn betrouwbaar. Aanbevelen? Ja, maar de service moet beter kunnen.

Voor ieder budget een goede oplossing

We hebben de keus gemaakt om voor werkvervoer een ruime diesel uit Duitsland te laten halen. Dit omdat dit soort auto's in Nederland niet meer te koop zijn. Persoonlijke begeleiding en we mochten zelfs langskomen. Het heeft voor ons wel wat langer geduurd, maar na een weg met wat hobbels helemaal blij met onze auto. Hier kan zonder zorgen een cliënt in vervoert worden met hulpmiddel.

Goed geregeld

Erg tevreden met mijn nieuwe auto. Professioneel bedrijf die hard hun best voor je doen. De levering duurde wat langer dan gepland/beloofd, wat af en toe een beetje frustrerend was. Maar dit werd ruimschoots goedgemaakt door de aardige en behulpzame medewerkers van mr wheelson. Aan te raden aan iedereen die een nieuwe (lease)auto zoekt.

Goede begeleiding en correcte aflevering

Ook bij anderen gekeken en uiteindelijk konden een paar auto's, om uiteenlopende redenen, niet geleverd worden. Wheelson heeft meegedacht bij de selectie met goed resultaat, Na de offerte stond de gekozen auto na 3,5 week voor de deur. Tijdens het proces goed contact met de betrokken medewerkers. Een ervaring en een auto rijker!

Zo eenvoudig kan het zijn

Na lang zoeken op allerlei auto sites kwam ik eindelijk mijn auto in de gewenste specificaties tegen. De auto werd te koop aangeboden in Duitsland. Na contact te hebben gezocht met MrWheelson was de auto eigenlijk binnen 24 uur gekocht en 4 weken later werd de auto bij mij op de oprit afgeleverd. Mooie service! Het gehele proces werd helder en persoonlijk begeleid. Iedereen was goed bereikbaar voor vragen en het contact is zeer laagdrempelig. MrWheelson (met name Leon en Manon) bedankt voor de service!

Alles prima geregeld

Ik was eerst nog wel huiverig omdat online nog wel eens het 1 en ander fout maar alles ging prima en volgens afspraak ik kan dan ook mr wheelson aanbevelen alles keurig geregeld

Haven 31

3143BC Maassluis

Over MrWheelson

Makkelijk online een auto importeren. Geen zorgen, gewoon alles goed geregeld. Daar staan wij voor. - Geen verborgen kosten - Behoud van dealer- en fabrieksgarantie - Bovag service en garantie - Uitgebreide controle voertuig(data) - All risk verzekerd transport - Volledig ontzorgd online importtraject - Auto-inruil mogelijk - Lease en financiering beschikbaar Auto importeren was nog nooit zo makkelijk en leuk!