Heel fijn!

Zeer goed geholpen door Bas en zijn team. Ik zag zelf door de bomen het bos niet meer. Heb Bas een viertal auto's voorgelegd en gevraagd welke het meest geschikt was voor mijn situatie. Daar is een mooie Mercedes uitgerold. Deze is binnen 4 weken geïmporteerd uit Duitsland en voor de deur afgeleverd. Bij het eerste onderhoud bij de dealer werd bevestigd dat de auto technisch helemaal pico bello in orde was. Ik ben zeer blij! Mr Wheelson rekent wel een niet te verwaarlozen bedrag; niet overdreven veel maar ook zeker niet weinig. Echter, dat krijg je driedubbel terug in service, betrouwbaarheid en ontzorging - daar houd ik van. De volgende auto gaat zeker weer via Mr. Wheelson!

Betrouwbaar en vertrouwd

Toevaliggerwijs bij het zoeken naar een andere auto terecht gekomen bij MrWheelson. De positieve reviews, ook die van Ewoud uit Julianadorp, zeggen precies waar het op staat: betrouwbaar en vertrouwd. Mijn Kia Xceed Plug In Hybrid staat inmiddels op de oprit. Hoewel ik even moest wachten totdat de auto geïmporteerd kon worden, werd deze binnen 1,5 week na aankomst in Nederland geleverd. Bedankt voor het regelen, top! Groet, André

New kid on the block met potentie - MrWheelson: Top!

Ik was op zoek naar een Skoda Enyaq met het grotere accupakket. Aangezien MrWheelson veel uit Duitsland importeerde (las ik op de site) en Duitse auto's vaak netjes zijn uitgevoerd qua opties (zeg maar zeer netjes) heb ik de stoute schoenen aangetrokken en,... ze zitten als gegoten. Uiteraard een spannende tijd tijdens de zoektocht en menig maal contact via de app of telefoon, maar na ruim een maand een keuze kunnen maken. En wat denk je? In augustus reeds de beschikking over mijn in juli bestelde Enyaq! Tegen een meer dan scherpe prijs. MrWheelson: Top!

Top geregeld.

Wij hebben onze nieuwe auto geregeld bij mrweelson. Dit is echt heel goed verlopen. Contact was goed en we hadden een goed gevoel bij deze mensen.

Blij met mijn audi en daar hebben ze goed bij geholpen

Overall blij met de begeleiding door Leon Snellenberg. Betrokken verkopen die een goeie audi voor me heeft gevonden. Verbeterpunt voor de organisatie is dat ze zich bewuster zijn van de emotionele waarde van dat wat de klant koopt. Speel daar op in door goed te blijven communiceren en bijvoorbeeld van de aflevering een klein feestje te maken.

Erg blij dat ik met mr Wheelson (en Bas) in zee ben gegaan.

Bij toeval op de site terecht gekomen. Bas heeft mij heel goed begeleid bij het aankoopproces. Een auto online kopen was toch wel spannend. Maar alle lof voor Bas en zijn team. Filmpje van de auto ontvangen en de verdere afspraken zijn prima nagekomen. Auto voldoet volledig aan mijn wensen. Ziet er top uit. Mr wheelson en Bas zijn een aanrader. Hartstikke bedankt!!

Perfecte service!

Ik was op zoek naar een Audi E-Tron, het MrWheelson team heeft mij goed geholpen om de juiste te vinden, te importeren en bij mij thuis te laten afleveren! Bedankt!

Problemen zijn er om opgelost te worden ! Met dank aan mr wheelson en de topservice van Bernhard kan ik nu genieten van mijn tijdelijke auto. Ik ben er superblij mee

Top service!

Ik heb Mr. Wheelson gevraagd te zoeken naar een mini cooper in een unieke kleur groen. Ze hadden ‘m binnen een dag gevonden, in België. Prijsvoorstel, onderhandelingen met de dealer, ze regelen alles. 2 weken later stond hij al op de stoep!

Mijn eerste lease auto

Paar jaar geleden voor mijzelf begonnen en al die tijd met mijn trouwe oude Zweedse tank gereden. Na een paar jaar werd het toch wel tijd voor iets nieuws. Van het ene uiterste naar het andere. Een elektrische auto! Via Mr Wheelson kwam ik er achter dat het interessant was om die uit Duitsland te halen. Zo gezegd, zo gedaan. Was mij soms beetje onduidelijk wat de status was, maar uiteindelijk goed geregeld en altijd snel antwoord op vragen. Zeker voor herhaling vatbaar!

Top service.

Erg tevreden

Easy, simpel en helder!

Ik was opzoek naar een specifieke auto in een specifieke kleur en uitvoering waarvoor ik in Nederland maar niet kon slagen. Uiteindelijk ben ik bij MrWheelson terechtgekomen. Als snel vond ik de auto in Berlijn via hun site en Leon van MrWheelson heeft dit direct voor mij opgepakt en in gang gezet. De service die daarbij geboden werd was werkelijk uniek. Daar komt bij dat je een auto koopt na het zien van een paar plaatjes en dat is best wel spannend is. Lichte gebruikerssporen zijn nooit volledig uit te sluiten, maar inderdaad zoals ze aangeven letten ze op de allerkleinste details. Bij aankomst in Nederland werden er door Leon direct foto’s gemaakt en doorgestuurd en daarna begon het ‘lange’ wachten. Dat wachten viel dus uiteindelijk reuze mee. Ik heb ervoor gekozen de auto op een afhaallocatie op te halen en Leon vroeg duidelijk of uitleg gewenst was. Al met al kon de auto dus snel mee naar huis. De auto voldoet volledig aan alle verwachtingen en is tiptop afgeleverd. Ik zal zeker nog een keer aankloppen bij MrWheelson als ik mijn zoektocht naar een ander auto start. Bedankt MrWheelson! Het concept is een verrijking voor Nederland, easy, simpel en helder! Precies zoals het kopen van een auto hoort zijn.

Super auto en een top service

Ik was opzoek naar een specifieke auto in een specifieke kleur. MrWheelson (Leon) heeft mij perfect geholpen en ondanks dat er een aantal auto’s net verkocht waren waar ik interesse in had bleef Leon doorzoeken en contact houden zonder dat hij wist of ik daadwerkelijk een auto zou kopen. Dus de service was super. Daarnaast een auto kopen van “slechts” een paar foto’s vond ik erg spannend omdat je de krasjes, kleine deukjes etc. waarschijnlijk niet ziet. Na aankoop bleek er bij de inspectie op locatie door MrWheelson steenslag geconstateerd te zijn en zij hebben ervoor gezorgd dat er nog een nieuwe ruit inkwam voor transport. Op de kleinste details wordt er dus gelet. Toen de auto eenmaal in Nederland was, kreeg ik direct een filmpje van de auto zodat ik nog meer uitkeek naar het moment dat ik de auto kreeg. Ik heb ervoor gekozen de auto op te halen en op de ophaal locatie kreeg ik deskundige uitleg en kon ik de auto snel meenemen. De auto voldoet aan al mijn verwachtingen. Nogmaals bedankt voor de goede service MrWheelson en Leon!

Import m.b.v. MrWheelson is klasse !!

Best lang getwijfeld of het 'onbekend met importeren', bij een 'onbekend bedrijf', welke zaken doet via internet/telefoon/email voor een auto die je alleen ziet vanaf een plaatje en dan ook nog eens vanuit het buitenland, nu wel zo'n handige zet is. Je leest toch vaak genoeg 'oeps... we zijn in de maling genomen'. We zijn op de site van MrWheelson terecht gekomen en zijn na een ongelooflijk goede service, diverse telefoontjes om alle zorgen weg te nemen, de nodige toelichtingen bij woord en per email, op een zeer professionele wijze in slechts enkele weken tijd, de eigenaar geworden van een import auto uit Duitsland. Niets dan lof over de service (zeker die van Rene !), waarbij geen moeite teveel was en deze verlening van service soms wel 24/7 leek. De auto voldeed aan alle verwachtingen. Voor de deur per trailer afgeleverd en de inruilauto direct meegenomen. Alle papieren perfect in orde. Geen enkel minpunt te benoemen. Ja.... MrWheelson is een aanrader !!!

goed geregeld!

Met MrWheelson een jonge Duitse occasion gekocht. alle communicatie was snel en duidelijk (zowel tel. , email en whatsapp) Auto helemaal in orde. ipv de beloofde 3 a 4 weken stond de auto met 2 weken voor het huis! geen verassingen, top service!

Prettig, korte lijntjes en doen wat ze beloven

Voor het eerst op deze manier een auto gekocht. Dienstverlening is vanaf het 1e contact prima. Zaken worden netjes geregeld en bij vragen snel reactie. Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening en zullen hier in de toekomst zeker weer gebruik maken!

Voor ons de eerste keer dat we een auto kopen zonder hem gezien te hebben. De medewerker van Mr Wheelson (Leon) gaf ons vanaf het eerste moment een vertrouwd gevoel en we hebben de stap gewaagd. Het vertrouwen werd niet beschaamd en we rijden nu in een geweldige auto!

Super begeleiding en afwikkeling, een man een man, en een woord een woord.

Heerlijk ontzorgd

Het gehele traject is prima verlopen. Steeds snelle reacties vanuit MrWheelson. Ook prettig dat je het gehele traject met 1 contactpersoon te maken hebt. Ga zo door!

Geweldig perfect adgehandeld . Elke vraag word direct beantwoord

Geweldig lijn is heel kort

Super, zeer ongedwongen en ga het met de volgende auto weer doen.

Heb het als een zeer goede spannende ervaring ervaren. Rijden nu enkele weken een Renault uit Duitsland. Het team Mrwheelson is een super relexed team met goede adviesen. Bas en Han zijn zeer aardige kerels. In Duitsland was alles goed geregeld. Auto bevalt super en is in de conditie zoals belooft. Wij zijn blij en zouden het zo weer doen.

Helemaal top!! Echt een aanrader.

Wij wouden een Audi A6 uit Duitsland laten importeren. Nadat wij al even met een andere garage hiermee bezig waren en er onderling niet echt uitkwamen ben ik verder gaan zoeken en kwam ik uit bij MrWheelson. Ik kwam in contact met Han Post en er was vanaf mijn kant vrijwel direct vertrouwen. Zeer deskundig, meedenkend en geeft openheid van zaken. Ook de Duitse dealer ,waarvan wij een technisch rapport van de auto kregen was zeer open. Wij hebben de auto niet eens gezien voordat wij hem kochten, maar ik zou het zo weer doen. Wil je een auto laten importeren? Dan moet je echt bij MrWheelson zijn. MrWheelson en met name Han, hartstikke bedankt. Echt top

Prima geregeld

Geheel ontzorgde import, goede support om de diverse hobbels te nemen. Aanrader!

Wil je een auto importeren, zoek niet verder en ga in zee met MrWheelson

Nadat ik besloten had een auto vanuit Duitsland te importeren, ben ik op zoek gegaab naar een partner die me hierin zou kunnen ondersteunen. Met het nodige gemak vond ik de website van MrWheelson, die gelijk vertrouwen wekte door professionaliteit en duidelijkheid in de keuzes van de ondersteuning die je mag kunt kiezen Ik heb gebruik gemaakt van het totale pakket. Nadat ik de auto gevonden had, heb ik de gegevens doorgespeeld aan Han Post van MrWheelson en die heeft het hele traject zeer professioneel begeleidt en afgehandeld. De offerte was duidelijk en gaf weer wat de afspraak was en de verwachtingen. De communicatie betreffende de prces status was pro-actief en duidelijk. Vragen werden snel en realistisch beantwoord. De opgegeven planning van transport, invoer, keuring en te name stelling waren waar gemaakt. Extra inbouw activiteiten werden op mijn wens professioneel en vallundig uitgevoerd. De auto werd keurig thuis, in een afgesloten trailer, afgeleverd. Ook de vragen na de levering werden snel beantwoord. Dit was een ervaring waarvan je van tevoren hoopt dat je die krijgt. Complimenten aan MrWheelson en met name aan de heer Han Post.

Jan-Willem uit Hardenberg Na een bezoek op de site van MrWheelson. Heb ik de auto gevonden, waar ik naar opzoek was. Na contact te hebben gehad met MrWheelson hebben ze het allemaal super geregeld voor mij en ze hebben de auto opgehaald en zelfs netjes thuis gebracht. Ze houden je tijdens het hele proces netjes op de hoogte van de stand van zaken.!! Rond uit geweldig.!!! Ik zou MrWheelson dus echt aanbevelen.!!

Haven 31

3143BC Maassluis

Over MrWheelson

Makkelijk online een auto importeren. Geen zorgen, gewoon alles goed geregeld. Daar staan wij voor. - Geen verborgen kosten - Behoud van dealer- en fabrieksgarantie - Bovag service en garantie - Uitgebreide controle voertuig(data) - All risk verzekerd transport - Volledig ontzorgd online importtraject - Auto-inruil mogelijk - Lease en financiering beschikbaar Auto importeren was nog nooit zo makkelijk en leuk!