The team from Mr Wheelson have provided me a great support from the time of first contact throughout the entire purchasing process. Further, they have been also of great assistance regarding any questions from my side with friendliness, professionalism and efficiency.
Hi Renan, It was great to find this beautiful white car for you. Hope you will enjoy it for many many kilometers! Grtz, MrWheelson
Vandaag mijn nagenoeg nieuwe E klasse opgehaald bij mrWheelson. Auto is exact zoals besproken in nieuwstaat. Team Bas en Han is zeker aan te raden. Over 3 jaar maar weer een nieuwe bij hun bestellen.
Beste Johan, Het was even zoeken naar de perfecte auto, maar we zijn er enorm blij mee dat we je deze schitterende Mercedes hebben mogen leveren. Geniet ervan! Grtz, MrWheelson
In 1 woord TOP
Beste Harold, We zijn blij dat je zo tevreden bent met je nieuwe aankoop! Bedankt voor deze korte en bondige review. Grtz, MrWheelson
Snel geregel van A tot Z
Beste Tai, Je hebt echt een schitterende Mercedes uitgezocht op MrWheelson.nl. We zijn blij dat we jouw droom hebben kunnen waarmaken. Veel veilige kilometers toegewenst! Grtz, MrWheelson
Beste Rick, We hebben genoten van je enthousiasme en kunnen er niet op wachten om je volgende auto te mogen leveren. Veel plezier met je cabrio! Grtz, MrWheelson
Bedankt Reyer voor deze mooie beoordeling. Wij zijn er trots op dat we je hebben mogen helpen bij de zoektocht en aankoop van deze schitterende BMW. Veel fijne en veilige kilometers toegewenst namens ons hele team! MrWheelson Bas
Beste Remco, Onze gezamenlijke zoektocht naar jouw ultieme Land Rover was er een vol met teleurstellingen en opwinding. We zijn blij dat je jouw droomauto gevonden hebt en zijn er trots op dat we je hebben mogen helpen alle opties inzichtelijk te krijgen en de juiste keuzes te maken. We wensen je graag veel fijne en veilige kilometers toe! Met vriendelijke groet, MrWheelson Bas Oude Luttikhuis
Beste Wout, Wat een prachtige auto heb je ontvangen afgelopen week. De combinatie dashboard afwerking en exterieur kleur is echt bijzonder. Het was even zoeken, maar ik ben blij dat we je droomauto gevonden hebben. We bedanken je namens ons hele team graag voor deze mooie beoordeling en wensen je graag veel fijne en veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, Team MrWheelson
Hi Rkia, Top dat we uiteindelijk jouw droom Evoque hebben gevonden en dat die inmiddels helemaal aan jouw wensen voldoet. Geniet ervan! Met vriendelijke groet, MrWheelson Bas & Han
Hi Richard, Je hebt echt een supergave Mercedes via MrWheelson gekocht. Geniet er lekker van! Grtz, MrWheelson
Bedankt voor het delen van deze ervaring. We hebben lang moeten zoeken, maar hebben uiteindelijk exact de auto gevonden zoals jij hem in gedachten had. veel fijne en veilige kilometers toegewenst namens ons hele team! Met vriendelijke groet, Team MrWheelson
Beste heer Juan, Leuk te lezen dat de ervaringen zeer positief zijn. Bij de aanschaf van een auto kun je inderdaad niet voorzichtig genoeg zijn. We zijn blij dat we u hebben mogen helpen om uw droomauto te vinden. Met vriendelijke groet, Team MrWheelson
Beste Frans-Jozef, Bedankt voor deze positieve beoordeling. Jammer dat de eerste keer het panoramadak niet aan de verwachtingen voldeed. We gaan ons best doen deze keer de juiste te vinden. Met vriendelijke groet, MrWheelson Bas Oude Luttikhuis
Beste Inge, Bedankt voor je uitgebreide reactie en veel fijne kilometers toegewenst met je nieuwe auto! Met vriendelijke groet, Team MrWheelson
Hi Daniel, Naast de import vanuit Duitsland en andere Europese landen, merken we dat er ook steeds meer vraag is naar jonge auto's uit België. Fijn et vernemen dat we al je vragen hebben kunnen beantwoorden en je van dienst mochten zijn bij de aankoop van deze Skoda. Veel fijne kilometers toegewenst! Met vriendelijke groet, MrWheelson Bas Oude Luttikhuis
Beste heer van Wouw, Het kopen van een auto is best wel een spannende ervaring, als het traject dan ook nog eens helemaal online verloopt dat voegt dat een extra dimensie toe. We zijn er blij mee dat u via MrWheelson de auto van uw dromen heeft gevonden en dat we u goed hebben kunnen helpen met het proces. We wensen u graag veel fijne en veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, MrWheelson Bas
Hi Jullian,, Bedankt voor het leuke contact dat we hadden, blij dat we je goed hebben kunnen helpen. Met vriendelijke groet, MrWheelson Bas
Beste Erik, We zijn er trots op dat we je hebben mogen begeleiden bij deze online auto koop ervaring. Veel fijne kilometers toegewenst! Groetjes, Team MrWheelson
Haven 31
3143BC Maassluis
Makkelijk online een auto importeren. Geen zorgen, gewoon alles goed geregeld. Daar staan wij voor. - Geen verborgen kosten - Behoud van dealer- en fabrieksgarantie - Bovag service en garantie - Uitgebreide controle voertuig(data) - All risk verzekerd transport - Volledig ontzorgd online importtraject - Auto-inruil mogelijk - Lease en financiering beschikbaar Auto importeren was nog nooit zo makkelijk en leuk!