Aller eerst een super garage en een super service.
Ik lees een paar reviews, welke een negatieve lading bevatten. Ik kan mij hier helemaal NIET in vinden.
Ik ben zelf heel technisch op het gebied van auto's en laat mij dan ook niets wijs maken en de meeste reparaties doe ik zelf. Het airconditioning gedeelte is niet mijn expertise vandaar dat ik Karsmakers inschakelde.
Ik ben geweldig geholpen afgelopen zomer.
Ik had elders een auto aangeschaft, waarvan later bleek dat de airco niet meer werkte, men had bij de verkoop snel het systeem gevuld en daardoor was die koud tijdens de aanschaf.
In eerste instantie ging ik er vanuit dat het systeem leeg was en maakte ik gebruik van de actie om mijn systeem te laten vullen..
De garagehouder legde mij tot in detail uit wat hij deed en nam hiervoor alle tijd en waar alles voor diende. Top gewoon, niet je auto ergens stallen en later ophalen, maar jou gewoon meenemen in het proces.
Mijn systeem bleek een lekkage te hebben, de garagehouder gaf aan dat de airco radiateur lek was. Dit was ook goed te zien, middels de weglekkende groenkleurige vloeistof. Deze werd uiterst snel vervangen en er werd goed mee gedacht om de kosten voor mij zo laag mogelijk te houden.
Na een nieuwe test bleek dat er ook een lekkage zat in de verdamper welke in het kachelhuis zit (onder het dashboard).
Dit heb ik zelf ook mogen testen middels een zogenaamde "sniffer" . Er werd een soort gas in mijn systeem gespoten en middels de sniffer kon je dan lokaliseren waar de lek zat.
Hij legde perfect uit hoe dat allemaal werkte.
Gezien de drukke agenda die de garagehouder had en het een tijdrovende klus betrof en ik binnen een week op vakantie ging, besloot ik om het dashboard te verwijderen en de verdamper zelf te vervangen.
Wanneer nodig mocht ik de garagehouder altijd bellen.
En dat mocht ik inderdaad, ik heb hem destijds meerdere malen gebeld en hij maakte altijd wel even tijd.
Ik kon mijn systeem weer laten vullen ook al had hij eigenlijk geen tijd