Slechtste ervaring ooit, zelfs vanaf eerste contact

Meneer zeer onvriendelijk zelfs bij de eerste gesprek toen dacht ik al dit gaat niet goed komen maar zullen wij toch maar proberen. Ik heb toen via social deal een afspraak gemaakt voor airco service, ik moest 1 maand wachten nou begrijpelijk dat kan. Paar uur van te voren belt de meeneer dat de machine kapot is en dat hij de afspraak moet verzetten, meneer moest terugbellen. Heeft hij niet gedaan, toen ik terugbelde was de meener op vakantie. Ik heb toen social deal gecontacteerd voor retour, moest ik weer een maand wachten. Uitendelijk teruggebeld door social deal dat retour niet meer mocht door al dat wachten wat niet mijn schuld was. Ik moest de meneer bellen om toch een afspraak te maken als ik het wou. Heb ik gedaan, meneer meteen heel erg defensief en dat ik vervelend doe. ONBEGRIJPELIJK dit allemaal.

PAS OP

Pas op voor deze man. Hij zet je persoonlijke gegevens online als hij het niet eens is met je negatieve review, en hij gaat je bedreigen! Er is uiteraard aangifte tegen hem gedaan wat betreft deze actie. Kom hier niet mee in contact, deze man is niet te vertrouwen!

Zeer slecht

Hondsbrutale eigenaar. Ik was op tijd voor mijn afspraak, maar meneer zat rustig op kantoor met een ander persoon over relaties etc te praten. Omdat ik uiteraard niet ga wachten tot zij hen priveleven uitgebreid besproken hebben, heb ik duidelijk gemaakt dat ik meer te doen heb. Vervolgens werd ik verzocht te vertrekken omdat mijn houding hem niet aanstond. Dit terwijl er nog een andere mevrouw zat te wachten. Schandalig. Uiteraard ben ik gegaan en kom ik hier dan ook NOOIT meer terug. Onprofessionele ballentent.

Zeer klant onvriendelijk

Ik had om 14u een afspraak en kwam ruim voor die tijd binnen. Meneer was nog bezig met een klant, en ging om 14u met hem zijn kantoor in. Daar gingen 10 minuten overheen, en ik hoorde ze over relaties en andere persoonlijke dingen praten. Uiteraard ga ik daar niet op staan wachten, en ik zei tegen de beste man dat ik meer te doen heb, en niet ga wachten tot zij hen priveleven hebben besproken. Waarop de man mij verzoch weg te gaan, ik moest mijn airco maar ergens anders laten behandelen. Uiteraard ben ik dan ook gegaan. Hondsbrutaal. Ik kom hier dus nooit meer terug.

Super goed en zeer vriendelijk geholpen!

ik ben gisteren door Jeroen zéér vakkundig en zéér (klant-) vriendelijk geholpen. Inclusief een heldere uitleg over het proces en de apparatuur van het airco reiniging en vul systeem. Dat er mensen zijn, die menen door hem slecht, of onbeschoft behandeld te zijn, moeten mijns inziens maar eens goed naar zichzelf kijken!! Je moet al een flinke knurft zijn om met deze aardige man een slechte ervaring te krijgen!! Ik beveel hem iedereen aan.

Aller eerst een super garage en een super service. Ik lees een paar reviews, welke een negatieve lading bevatten. Ik kan mij hier helemaal NIET in vinden. Ik ben zelf heel technisch op het gebied van auto's en laat mij dan ook niets wijs maken en de meeste reparaties doe ik zelf. Het airconditioning gedeelte is niet mijn expertise vandaar dat ik Karsmakers inschakelde. Ik ben geweldig geholpen afgelopen zomer. Ik had elders een auto aangeschaft, waarvan later bleek dat de airco niet meer werkte, men had bij de verkoop snel het systeem gevuld en daardoor was die koud tijdens de aanschaf. In eerste instantie ging ik er vanuit dat het systeem leeg was en maakte ik gebruik van de actie om mijn systeem te laten vullen.. De garagehouder legde mij tot in detail uit wat hij deed en nam hiervoor alle tijd en waar alles voor diende. Top gewoon, niet je auto ergens stallen en later ophalen, maar jou gewoon meenemen in het proces. Mijn systeem bleek een lekkage te hebben, de garagehouder gaf aan dat de airco radiateur lek was. Dit was ook goed te zien, middels de weglekkende groenkleurige vloeistof. Deze werd uiterst snel vervangen en er werd goed mee gedacht om de kosten voor mij zo laag mogelijk te houden. Na een nieuwe test bleek dat er ook een lekkage zat in de verdamper welke in het kachelhuis zit (onder het dashboard). Dit heb ik zelf ook mogen testen middels een zogenaamde "sniffer" . Er werd een soort gas in mijn systeem gespoten en middels de sniffer kon je dan lokaliseren waar de lek zat. Hij legde perfect uit hoe dat allemaal werkte. Gezien de drukke agenda die de garagehouder had en het een tijdrovende klus betrof en ik binnen een week op vakantie ging, besloot ik om het dashboard te verwijderen en de verdamper zelf te vervangen. Wanneer nodig mocht ik de garagehouder altijd bellen. En dat mocht ik inderdaad, ik heb hem destijds meerdere malen gebeld en hij maakte altijd wel even tijd. Ik kon mijn systeem weer laten vullen ook al had hij eigenlijk geen tijd

Geen 100 maar 110% goede monteur

Vandaag 3 juni 2021 geweest met mijn auto Probleem meteen opgelost.. Mijnheer Karsmakers is beleefd..sociaal..vriendelijk..en een hele goede monteur..weet waar hij over praat..is een aanrader om daar naar toe te gaan met je auto. Ga zo door..

Slecht behandeld

Hier hebben we getracht de airco van onze auto te laten repareren en te vullen. Doch na een paar kritische vragen te hebben gesteld werd de monteur al snel geïrriteerd en onbeschoft en driegde al gauw zijn aircostation van de auto af te halen. Na de tweede dreiging heb ik gezegd dat hij dat maar moet doen en zijn we zonder enige reparatie weer vertrokken. Het is duidelijk dat wij hier niet meer komen.

We werden fijn en goed geholpen en een goede deal kunnen sluiten Jeroen bedankt

Geldropsedijk 59

5672AB Nuenen