Voel me belazerd
In januari 2022 kocht ik een auto bij deze garage. Wat was ik blij dat ik een mooie auto had gevonden. Ik vond namelijk de zoektocht al een gedoe. Begin feb haalde ik de auto op reed 45 min naar mijn huis. 5 dagen later ging op weg naar vrienden in Limburg. Helaas na 30 min. begonnen lampjes te branden en moest ik uiteindelijk de ANWB bellen. Koppakking kapot. In het aankoopgesprek werd gezegd dat als ik stil zou komen te staan dan zou de verkoper me persoonlijk komen halen. Niet dus, maar de ANWB bracht de auto naar de garage. Na veel gedoe is deze gemaakt zonder kosten (6 weken zonder auto gezeten), maar mijn gevoel zei me dat er iets niet klopte. Ik liet de auto door een andere garage bekijken. Bleek dat wiellager kapot was, accu zat los en nog wat kleine dingen. Vreemd als hij net een APK keuring heeft gehad. Weer contact met garage, na veel zuchten werden deze ook gemaakt. Toen ik een aantal maanden later wederom met een kapotte koppakking stilstond kon ik geen beroep meer doen op de garantie en had ik behoorlijke hoge kosten. Ik heb de auto laten maken en wilde hem verkopen, maar eerst is gebleken dat in de bedrading een stekker niet goed zat zodat de sensor steeds kapot ging. Tevens lag de multiriem niet goed zodat de auto een raar geluid maakte. Ik heb zo het gevoel dat ik mijn deze auto zo gigantisch belazerd ben omdat er van alles mis was en dat het provisorisch opgelost is zodat ik niet zou gaan zeuren. Ik heb meerdere keren gevraagd om auto terug te nemen, maar daar gingen ze niet aan beginnen.