goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke medewerkers!\r\nGoed geholpen en heel persoonlijk!\r\nHeel mooi bedrijf 👍

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuk zaken gedaan met Sybryn. Komt zijn afspraken na. Zijn tevreden met onze Audi A4 . Auto is correct afgeleverd en de tijdens de proefrit opgemerkte probleempjes zijn door de monteurs in de werplaatst gelijk verholpen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij vinden dit een super geweldige garage waar je het gevoel hebt dat er ook echt iets voor je gedaan wordt.\r\nDe verkopers zijn niet van die gladde mannetjes in pak die je iets proberen aan te smeren bij deze garage werken echte goede mensen zowel de verkopers als de monteurs wij hebben hier echt het gevoel dat je erbij hoort en dat de klant inderdaad koning is Bij garage ploegh smeren ze je ook geen dure auto aan en laten ze je zelf beslissen. ze zijn niet opdringerig wij wonen twee uur rijden bij de garage vandaan maar dat hebben we er wel voor over. Als je met pech staat dat dan een verkoper je belt en tegen je zegt blijf maar staan ik kom naar je toe rijden. noem ik dat service daarom beveel ik zeker garage ploegh aan het is jammer dat je maar tot 10 kan gaan van van ons krijgt garage je ploegh een 20+ niets is ze teveel en als je een proefrit wil maken met een auto dan halen ze alle andere auto\'s die ervoor staan gewoon uit zodat je gewoon een proefrit kan maken. Ik zeg u dit is een super geweldige garage ook de mensen van de werkplaats zijn nergens te beroerd voor en proberen je overal mee te helpen en gaan zelfs een stap verder. Maar ook Jos is een topper. hij werkt bij het andere filiaal van ploegh in surhuisterveen en ook Jos komt zijn afspraken na.\r\ngarage Ploeg bedankt voor de service \r\nmet heel veel lieve groetjes\r\nfam den Burger\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onlangs hebben wij een Ford Focus C-Max bouwjaar 2006 gekocht. Helaas vanaf het begin alleen maar storingen waardoor we een paar keer stil hebben gestaan langs de kant van de weg. De auto zonder garantie gekocht, maar vanwege het afleverpakket, nieuwe APK, afleverbeurt, en de relatief lage kilometerstand met NAP durfden we dit wel aan. Uiteraard gelijk melding gemaakt van deze storingen op het dashboard bij de garage en de auto is vervolgens uitgelezen en voorzien van een nieuwe dynamo. Op kosten van garage Ploegh, heel netjes. Helaas heeft dit het euvel niet kunnen verhelpen want 2 dagen later was het weer raak..We hebben de garage weer in kennis gesteld en laten weten het vertrouwen in de Ford kwijt te zijn. Na een prettig gesprek hebben we ( overigens wel met bijbetaling van onze kant) nu een SEAT IBIZA stationwagen gekocht met afleverbeurt, nieuwe APK en 3 maanden garantie. We hopen dat we met deze auto wel zorgeloos de weg op kunnen. Hoewel we een hele nare smaak hadden van onze aankoop bij garage Ploegh zijn we vanaf het begin met onze klachten zeer netjes geholpen. Klasse dat er met ons meegedacht werd en dat we binnenkort onze nieuwe auto kunnen ophalen.\r\nGarage Ploegh bedankt!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snelle en goede service!\r\nWe zijn op een nette manier geholpen, en geen opdringerige verkopers.\r\nNa de prijsonderhandeling hebben we de auto meteen mee genomen. de auto was al netjes gereinigd en na gekeken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijke verkoper. Rustig en correct.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldige mensen , eerlijk correct, en niet te vergeten heerlijke koffie.

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf FairPlay dat is een juiste omschrijving van dit bedrijf. Respectvol en klantvriendelijk zonder het zakelijke element uit het oog te verliezen.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed geholpen bij aanschaf andere auto 2de keer dat ik hier een auto koop. Als er iets is kan je er altijd terecht.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf tijd en gelegenheid om uitleg te geven en te krijgen; proefrit; professionele en correcte bejegening; afspraken wordewn nagekomen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In 1996 mijn eerste auto een Peugeot 205 bij hen gekocht en daarna alle volgende auto\'s. Tevens bijna alle onderhoud door hen laten doen.Ik ben redelijk kritisch, maar mijn ervaring met de familie Ploegh en de medewerkers is gewoon goed. De keren dat ik mijn voertuig in verband met omstandigheden elders moest brengen waren minder positief dan bij Garage Ploegh. Ik vind ze zeer betrouwbaar en kundig. Nu onlangs een Volvo XC60 bij hen gekocht en ook hier ben ik er van overtuigd dat ik weer jaren rijplezier zal hebben.\r\n\r\nMet vriendelijke groet R. Warners

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Werd netjes te woord gestaan over de telefoon en daar aangekomen werden we goed geholpen en hadden ze de tijd voor je👍 Goede service

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke behandeling. goed
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Veel keuze en symphatieke en deskundige verkopers.

Molenweg 4

9231HS Surhuisterveen

512203501

Over Garage Ploegh

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review voor ons bedrijf te schrijven. Wij stellen dit zeer op prijs. Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn, staan wij u graag te woord, om gebruik te maken van onze service. Mvg, Team Garage Ploegh 0512 - 36 12 51