Goed ontvangst en een eerlijke behandeling

A

Goede en snelle service

Nette auto's Snelle en goede service

Prettig gesprek, aardige verkoper, geen poespas

Ophalen van auto ook prima afgehandeld. Nu afwachten hoe de service is. Heb hierin wel vertrouwen.

Super bedrijf !!

Zeer goeie ervaring met garage van de ploegh. Super vriendelijk en heb zonder iets te laten zien mogen proefrijden . Voelt voor mijn vrouw en mij erg vertrouwd . Wij komen zeker weer bij garage van de ploegh .

nette ontvangst door verkoper

De aangekochte auto moet nog afgeleverd worden,maar tot zo ver prettige gesprekken en een nette ontvangst. In de goede zin vh woord,een Friese autoverkoper,dus aan te bevelen.

Erg prettig

Erg prettig

Heel vriendelijk,rustig geholpen. Kopje koffie erbij. Helemaal goed.

zeer plezierig contact

Zeer plezierig en correct gesprek over de aankoop van een Audi A6 Allroad.

super

Agelopen zaterdag een volvo gekocht en super geholpen verkoper nam alle tijd voor ons We mochten nog even een proefrit maken die we niet hadden afgesproken dus snel een paar auto,s verplaatst en rijden maar.Helemaal super!!!

ok

ok

Super.

We kwamen voor een Honda, maar eindigden op een keus voor een Auris die precies alles vertegenwoordigd wat we zochten voor onze toekomstige auto. Super hulpzaam personeel. Bedankt!

Geweldig mooie auto aangekocht!

We zijn goed geholpen door Garage Ploegh, goed uitgelegd wat de staat van de auto was en wat ze gingen doen voor aflevering. We kregen het gevoel dat we gehoord werden in onze vragen en dat er een goede prijs is gegeven voor onze auto die we ingeruild hebben. De auto is prachtig afgeleverd, geen mankementen en in top conditie. Ik zou zeker weer naar Garage Ploegh gaan om een auto aan te schaffen.

Betrouwbaar, eerlijk en klantgericht

Goede eerlijke communicatie over de auto's. Er wordt meegedacht met de klant.

Prettige auto koop ervaring

Arjan is een zeer vriendelijke en professionele autoverkoper. Neemt overal de tiid voor en alles perfect geregeld.

Heel goed

Prettig contact met uw personeel en we zijn blij met de auto die we bij u mochten kopen.

Vriendelijke, goede service en opvolging.

Vriendelijke ontvangst door Wolter, proefrit gemaakt in de Volvo waar ik voor kwam. Deal snel gesloten en een alleszins redelijke prijs teruggekregen voor de inruil. Auto keurig gepoetst opgeleverd volgens afspraak. Klein probleempje met afdichtingsrubber goed en snel opgelost. Snel en adequaat antwoord op vragen. Prima garage! Zou hier zeker weer een auto kopen.

snel en vriendelijk

aankoop mini Cooper countryman. overdracht ging vlot. helaas een sleepoogkap verdwenen maar als het goed is horen we nog of het is gevonden in de werkplaats.

Heel goed!

Heel goed gegaan, vriendelijk verkoper.

Al verschillende auto’s bij deze toppers gekocht en altijd top geholpen en een uitmuntende service. Aanrader !!!

Goeie auto.s veel keuze keurige afhandeling.

Eerst een proef rit gedaan toen we terug kwamen kregen we koffie en een goed gesprek en gelachen . Hebben de auto gekocht. Wordt helemaal na gekeken nieuwe banden . En nu wachten op de auto. Zeer tevreden . Groetjes Sietse

Goede en snelle service, vriendelijke verkoper

Een bedrijf waar ik zo weer een auto zou kopen .

Zeer plezierige garage bedrijf on zaken mee te doen.

Zeer gevarieerd aanbod. Prettig in de omgang en gemoedelijke sfeer. Ben je opzoek naar een andere auto, ga dan eerst even een kijkje nemen bij van der Ploegh. Wij zijn er in ieder geval geslaagd.

Fijne toegankelijke garage

Fijne garage, veel keuze. Men neemt de tijd voor je. Heel toegankelijk.

Leuk bedrijf, leuke mensen, laagdrempelig, duidelijk en eerlijk

Sociaal, leuk ontvangst, niet drammerig. Ook tijd voor een chit chat met bakkie koffie erbij. Pas 1 x geweest met succes. Ga er vanuit dat de service goed maar ga er wel vanuit dat goed is, vandaar eerst 4 sterren.

Goede indruk

Goede eerste indruk. Auto's zien er allemaal netjes uit en verkoper was vriendelijk. Niet je typische gladde verkopers. Duidelijk over de gang van zaken en hoe zij te werk gaan. We hebben hier een auto aangeschaft. Nu even wachten tot dat we hem mogen ontvangen.

Molenweg 4

9231HS Surhuisterveen

512203501

Over Garage Ploegh

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review voor ons bedrijf te schrijven. Wij stellen dit zeer op prijs. Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn, staan wij u graag te woord, om gebruik te maken van onze service. Mvg, Team Garage Ploegh 0512 - 36 12 51