Super snelle en vriendelijke service

Nu nog even afwachten hoe het gaat met de wisseling van de auto's maar op het eerste gezicht een goede indruk.

zeer prettig

Vandaag mijn nieuwe auto gekocht en heel goed geholpen door de verkoper. prettig gesprek gehad

Ik heb ervaring auto rijden .

Ik heb theorie geslaagd En daarna rijles gehad en geslaagd.

Fijne, eerlijke, persoonlijke communicatie

Geeft vertrouwen

Vriendelijke verkoper

Prima goed geregeld incl KOFFIE

Abcdef

Ghijklm

Top bedrijf, Top verkoper, Top eigenaar.

Zeer mooi bedrijf, Snelle afhandeling. Geen gezeik.

Prima geholpen

Kwam voor een bus en ging met een auto en bus weer weg!! Prima verkoper en trouwens prima bus en auto :-)

Goede en nette service

Wij zijn zeer tevreden goede service en goed geholpen

Uitstekende service

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Heel goede deal gesloten, heel tevreden!!

Prima.

Prima geholpen door de verkoper. Maar misschien 1 tip, haal de auto's die verkocht zijn eerder van de site. Nu 2 keer bij jullie geweest voor een auto die nog gewoon op internet staat en blijkt dan al verkocht te zijn. Maar nu gelukkig geslaagd met een mooie VW.

Goeie verkoper

Geen opdringerige verkoper. Netjes behandeld. Goed mee te handelen

Top!

Goed geholpen.

Fijn geholpen, betrouwbare mensen!

Al een tijd op zoek naar een auto. Garage Ploegh heeft mij uitstekend geholpen bij deze zoektocht. De auto voldoet volledig aan de verwachtingen. Medewerker (Sybryn) was super dienstverlenend en meedenkend.

We werden vriendelijk ontvangen. Niet opdringerig. Goede uitleg over de camper. Gaf ons vertrouwen en een goed gevoel.

persoonlijk en professioneel

Zaterdag hebben we een bezoek gebracht aan deze autohandel. We hadden op internet een mooie auto voorbij zien komen die ons wel aansprak en we hebben een proefrit aangevraagd. We werden hartelijk ontvangen door een joviale eigenaar, Arjen. Hij liet ons de auto zien en daarna zijn we in gesprek gegaan om te kijken of we tot een deal konden komen. Eerst vroeg hij een beetje achtergrond informatie en het was een warm en fijn gesprek. Daarna kwamen we tot het zakelijke en we waren er in principe snel uit. Ook over het inruilen van onze huidige wagen was Arjen heel schappelijk. Na de proefrit konden we de deal vast leggen. We hebben dit alles als zeer prettig ervaren en ik kan deze autohandelaar van harte aanbevelen. Met vriendelijke groet, de Haan uit Assen.

Toppers

Toppers geweldig een woord

TOP

Hartelijke ontvangst Kwaliteit in personeel en occasions aanwezig En ruime keuze in occasions

Open en eerlijke onderhandeling bij aanschaf prachtige nieuwe auto

Zeer plezierig contact. Met wederzijds respect pittig onderhandelt bij aanschaf auto. Goed geluisterd naar wensen klant, zeer prettige sfeer. Warm welkom.

Je voelt je welkom

Prettig onderhandelen en heel goed afspraken mee te maken. Een aanrader.

Kon minder, goede service :)).

Proefrit 's middags na arriveren en afspraak kon niet doorgaan door een defekte injector maar hoppa 's avonds stonden ze voor de deur met de auto en na de proefrit wel gekocht, toppie.

Prima afspraken mee te maken en vriendelijk

Als een dagje uit ervaren. Vriendelijke mannen en mooie auto’s gezien. Uiteindelijk 1 van de mooiste gekocht.

duidelijke afspraken goed ontvangst verstand van zaken top

zakelijk, vriendelijk en zeer verzorgd kan dit bedrijf zeker aanbevelen

Super garage

Hier kun je met een gerust hart je nieuwe auto kopen, betrouwbaar en het goede gevoel.

Molenweg 4

9231HS Surhuisterveen

512203501

Over Garage Ploegh

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review voor ons bedrijf te schrijven. Wij stellen dit zeer op prijs. Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn, staan wij u graag te woord, om gebruik te maken van onze service. Mvg, Team Garage Ploegh 0512 - 36 12 51