Vriendelijk en meegaand

Vanwege schade door derden aan mijn youngtimer was ik op zoek naar een gelijkwaardige vervanger. Die vond ik bij Garage Ploegh. Weliswaar prijziger dan ik in gedachten had, maar ook meer opties en acceptabele inruil, dus keuze gemaakt. Wel kwam ik er snel achter dat de airco het niet deed terwijl die wel een check zou krijgen. Dat werd vlot opgelost en bleek een lekkende koppeling bij de vulaansluiting. Dat kan ook veroorzaakt zijn door gesleutel bij het checken. Eind goed, al goed!

Prima geholpen en klantvriendelijk!

Fijne koffie en prima geholpen!

super garage

top garage ga zo door garage ploegh jullie zijn een topbedrijf heel klantvriendelijk en jullie zoeken naar oplossingen voor jullie klanten jullie kennen ook al jullie klanten. geweldig ga zo door en bevelen deze garage zeker aan als u een goede auto wilt. en ook nog heel veel service dan moet u zeker u auto bij garage Ploegh kopen. Onze vast verkopen Jos is ook een topper maar ook de directeuren zijn super behulpzaam en vriendelijk. En nemen de tijd voor je niets is ze teveel. tot de volgende keer toppers Christa en Frank

Very good so far.

I am in the beginning of making for me what is a very significant purchase.

• Would you recommend us? Yes

Zeer positief vlot en ongedwongen

Bij bezoek aan het bedrijf , zeer goed geslaagd met aankoop andere auto. Goede voorlichting en vlotte handel . Een tevreden klant!

uitstekende garage met vriendelijke medewerkers

onze 2e auto hier ook gekocht, goed geholpen met eerlijk advies.

Met een uitstekend gevoel de deur uit!

Nette Auto bekeken. Daarna netjes onderhandeld en tevreden de deur weer uit!

Klantvriendelijk

Wordt op vriendelijke wijze met elkaar gecommuniceerd en met respect.

Vriendelijke, nette service

Tot nu toe geweldig !

Surhuisterveen is voor ons een rit van bijna 400km (uit en thuis), dat doe je niet zomaar even en is best lastig te plannen. De oplossing kwam van Wolter die ons gewoon buiten openingstijden in het weekend ontving. We hebben na "kei en kei hard" onderhandeld te hebben de auto gekocht en zijn blij met het hele verloop tot nu toe. Na een aantal andere bedrijven bezocht te hebben was het een verademing om bij Garage Ploegh te komen, geen nonsens, eerlijk, duidelijk en professioneel. Zet daar een enorm aanbod in auto's naast en het kan bijna niet meer misgaan. Onze ervaring tot nu toe is dat dit bedrijf een echte aanrader is en de moeite van 400 km rijden meer dan waard. (De auto wordt op dit moment afleveringsklaar gemaakt en het cijfer 9 ipv 10 komt natuurlijk omdat ik eerst wil zien of dat deukje uit de motorkap gehaald wordt. :-)))

Geweldige en professionele dienstverlening

Ik was op zoek naar een nieuwe tweedehands auto en ik ben heel goed en eerlijk geadviseerd. Ook de vriendelijkheid, dienstverlening en deskundigheid van het personeel was top. Ik heb een mooie auto gevonden waar ik nog heel tevreden over ben.

Vriendelijk personeel en ook de bazen.

Ze nemen alle tijd voor je. Geen haastige gesprekken. Luisteren goed naar je wensen en wat je zoekt. Niet alleen de verkopers maar ook het personeel in de garage zijn vriendelijk. Garage ploeg in Surhuister veen is een aanrader.

Super eerlijk bedrijf.

Eerlijke en eenvoudig betrouwbare mensen met kennis van zaken. Volgens mij is deze garage een aanbeveling voor iedereen.

Vriendelijk, goede informatie

Goede service door goede informatie, een eerlijk verhaal en een vriendelijk gezicht.

Vlot en vriendelijk

Goede service en vriendelijk.

Snelle koop prima service

Volvo V70 gekocht. Afspraak snel gemaakt. Koop snel gesloten, voorwaarden helder. Bij probleem na levering snel en adequaat opgelost.

Goed luisterend oor goed zaken gedaan en goede afhandeling

Keurig.

Half jaar geleden een Volvo s80 uit 2008 gekocht, express even gewacht ipv meteen een blije beoordeling te plaatsen. Zijn keurig geholpen door wat ik geloof de eigenaar zelf. We kwamen aardig laat op de dag en tot ver in de avond mochten we zelfs de auto nog op de brug zetten. Ben nog steeds dik tevreden met de Volvo. We zijn geen rare dingen tegen gekomen, en mocht dit wel zijn gebeurt dan weet ik zeker dat we der samen wel uit waren gekomen. Nogmaals dank voor de vriendelijkheid en wellicht tot de volgende keer.

Nette vriendelijke medewerkers.

Nette vriendelijke medewerkers die de tijd voor de klant nemen.

kundige verkoper alleen koffie wat suterig

Doen wat ze zeggen, goed en duidelijk verhaal,

De garage werd ons via vrienden aanbevolen, achteraf goede keus geweest want een auto gekocht. We werden goed geholpen , en mooi dat er ruimte was voor onderhandeling.

Vlot, veel informatie, correcte behandeling

De aankoop heb ik als prettig ervaren. Geen druk en voldoende gelegenheid voor vragen

Goede service en erg vriendelijk

Tijdens een niet gepland bezoek ben ik erg goed geholpen. Er werd goed meegedacht en ik ben zeer tevreden vertrokken met een nieuwe auto in het vooruitzicht!

Prettige behandeling van de verkoper en hopelijk een goede auto gekocht

We hebben een mooie auto gekocht. We zijn zeer tevreden over de manier waarop de verkoop ging en de meneer van de verkoop. Hopelijk blijven we tevreden over de auto als we de auto over een tijdje gaan ophalen.

No nonsens, goed geholpen met onze nieuwe auto

Bij het kijken naar een leuke Nissan, zijn we na enkele bakken koffie tot een proefrit gekomen. De auto werd netjes voor ons klaar gezet en gewassen want er is nogal hinder van de eikenbomen. De prijs en deauto viel ieder in de smaak zo ook de verkoopmedewerker en zijn snel tot de koop overgegaan. De auto word voor ons klaar gemaakt zodat we hem over enkele dagen op kunnen halen.

Molenweg 4

9231HS Surhuisterveen

512203501

Over Garage Ploegh

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review voor ons bedrijf te schrijven. Wij stellen dit zeer op prijs. Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn, staan wij u graag te woord, om gebruik te maken van onze service. Mvg, Team Garage Ploegh 0512 - 36 12 51