Jaarlijkse APK-keuring van mijn auto. Voor de keuring al contact gehad met garage vanwege problemen met achterdeur. Hierin deskundig en vriendelijk te woord gestaan over en geholpen met dit probleem. De APK-keuring zelf is voorspoedig verlopen.
zeer goed geholpen
Fijne ontvangst, krijgt de tijd om de auto goed te bekijken, proefrit is geen probleem, krijgt goede uitleg. En ik zou er weer een andere auto kopen indien nodig
Goede communicatie en service!
Mijn ervaring is super wordt altijd snel geholpen! Goede service vriendelijk personeel goede producten.
Sympathieke mensen die begrijpen wat klantgericht inhoudt. Goede communicatie, afspraken zijn helder en worden keurig uitgevoerd. Zeer aan te bevelen garagebedrijf.
Degelijke Bovag garage en zeer vriendelijk personeel.
Ik kom zelf uit Heerhugowaard en kreeg van een collega bedrijf Hink door als deskundige. Ze hebben mij zeker niet teleurgesteld en ons probleem snel en deskundig opgelost tegen een redelijk bedrag. Ik ga hier zeker terugkomen en zal ze ook aanbevelen. Chapeau!
Ik heb afgelopen week twee auto’s via de ANWB ter reparatie gehad bij vakgarage Hink. De service is super snel maar wat een mooi team werkt daar! Zodra je het terrein op komt is iedereen even vriendelijk en hoor je de vrolijke gesprekken en gefluit van monteurs. Ze denken met je mee en ze helpen je snel kortom prima service !
Altijd bereikbaar, duidelijke communicatie. Geven vooraf duidelijk aan wat de kosten zijn en als er dingen gedaan moeten worden dat meer impact heeft communiceren ze dit ook met je.
Werd keurig gebeld en kreeg uitleg over wat er allemaal vervangen moest worden ivm de km stand.
betrouwbaar. het is met recht een vakgarage.zeer goede service.
Het enige vervelende was, dat het lang duurde. Maar prima gerepareerd!
Fijne garage om naar toe te gaan
Prima service en afhandeling.
Snel een afspraak kunnen maken
Als wegenwacht bijzonder goed geholpen tijdens pech midden in de nacht.
Vriendelijke mensen, denken mee met de klant. Heel prettig contact gehad vakkundige mensen!
Voor het eerst tot nu toe een garage die afspraken na komt. Goede service en een, ongelooflijk maar waar, gunstige prijs.
Geweldige service blij dat wij via kennissen deze garage hebben gevonden leuk dynamisch team en erg klantvriendelijk
Goede service en ze denken met je mee
Als er een probleem is met de auto denken ze mee zowel in oplossing als financieel. Keurig alle opties doorgenomen en uiteindelijk probleem verholpen en rekening binnen budget! Hartelijk dank Vakgarage Hink!
Auto is weer tip top in orde gemaakt. Je weet waar je aan toe bent. Vlotte service.
Wij hadden een spoedreparatie aan een bedrijfswagen. Deze is snel gerepareerd en heel kundig, goede dienstverlening na check. besloten om onze auto's hier onder te brengen vanwege alles. andere adressen zijn veel verder weg. Wij voelen ons hier thuis.
Voor het eerst naar deze garage maar best tevreden omdat ik sterk het gevoel heb dat ze dat alleen doen wat echt nodig is. Dus waar naar je geld. Ik zeg een betrouwbare partner voor jouw wagenpark