goede service, goed behandeld

Ik heb alleen maar positieve ervaringen met rijschool Groen. Echt een toprijschool! Veel mogen leren en het zijn fijne instructeurs waar je gewoon lekker jezelf kan zijn en waar je je echt op je gemak voelt.

perfect, zeker aan te bevelen

Frank Groen is een hele fijn rijinstructeur. Hij is rustig en legt alles goed uit. Niets is te gek voor deze man. Altijd humor in de auto!!! Ik zeg gewoon doen!!

Goed!!

goede service, goed behandeld

Vanaf het eerste moment dat ik bij Frank de auto in stapte tot het moment dat ik mijn rijbewijs haalde heb ik het naar mijn zin gehad. Het waren hele toffe lessen waarin ik veel geleerd heb. Daarnaast waren de lessen ook ontspanningsmomenten voor mij. Deze combinatie was mogelijk omdat Frank een hele chille, relaxte gozer is die heel goed weet hij mee bezig is. Die deskundigheid maakt het echt tot een top instructeur. Daarnaast is lessen in een audi ook wel lekker.

goede service, goed behandeld

Hele goede ervaring, rijlessen waren altijd heel gezellig en er werd goeie feedback gegeven + tips voor het beter rijden. Veel geleerd van de rijlessen en ik raad rijschool Groen zeker aan.

goede service, goed behandeld

fijne rij-instructeurs beide erg duidelijk in uitleggen

goede service, goed behandeld

Frank is een geweldige rijleraar die ik aan iedereen kan aanbevelen. Serieus als het op veiligheid aankomt, maar vooral heel gezellig!

goede service, goed behandeld

Fijne en relaxte rij instructeur

goede service, goed behandeld

Het is een goede rijschool! En ze hebben echt het beste met je voor! Meneer Groen is ook een gezellige man om mee te lessen!

Oranjepad 20

4461TP Goes