Hij is altijd optijd en je wist wat je ging doen in de les,
Altijd heb ik excuses zitten zoeken om maar niet te hoeven rijden maar uiteindelijk in de covid periode toch maar begonnen. Ken Niels al wat jaren dus de keuze viel ook op zijn rijschool en geen enkele moment spijt gehad. Niels en Ed zijn toppers die uitstekend rijles geven. Beide zijn zeer begaan met hun leerlingen en tijdens de lessen kan je lachen of een serieus gesprek voeren . Ga de lessen ergens missen maar ben vooral blij dat ik in 1x geslaagd ben!
Ik ben vandaag in 1 keer geslaagd. Bedankt voor alle rijlessen!
Na heel wat lessen in 1 keer geslaagd voor het examen. Ik kreeg rijles van Niels. Hij is geduldig en weet wanneer hij goed moet ingrijpen, bedankt voor leerzame tijd! Een aanrader voor wie nog moet gaan lessen.
Na 40 lessen in 1 keer geslaagd voor het examen. Onwijs leuke tijd gehad met Edwin. Hij is zeer geduldig en weet de puntjes op de i zetten waar nodig, bedankt voor voor de leuke en leerzame tijd (En dat biertje in de kroeg blijft staan, natuurlijk binnen de gestelde promillages :) )! Een echte aanrader voor wie nog moet gaan lessen.
Ik heb met rijschool kroonenburg een hele goede ervaring alles word goed uit gelegt en jenword goed voorbereid op je eindexamen die ik in 1 keer heb gehaald echt een top rijschool zeker een aanrader
Super leuke rijschool. Zowel van Niels als Edwin rijles gehad en beide zijn fijne heren om les van te krijgen. Vandaag mijn rijbewijs in 1x behaald! Hartelijk bedankt mannen!
Ik vind de rijlessen echt top heb van Ed rijles gehad heb echt met hem gelachen ik heel veel van hem geleerd en heb door de hulp die ze me hebben geboden me rijbewijs gehaald toppp
Zeer leuke rijschool met leuke en gezellig instructeurs die je alles op een rustige en duidelijke manier uitleggen. zeer tevreden en een aanrader voor iedereen die zijn of haar rijbewijs nog moet halen!
Ik ben begonnen met een proefles bij Rijschool Kroonenburg. Ik had er een goed gevoel omdat de instructeur goed overkwam, iemand die ze vak serieus neemt. Ik heb veel moeite gehad met de opleiding, maar door de professionaliteit en het geduld van Niels toch in 1x weten te slagen voor mijn rijbewijs. Niels bedankt voor de lessen en zeker een aanrader voor iedereen die zijn rijbewijs wilt halen.
had mn zussen opgevolgd omdat ze allebei in 1 keer waren geslaagd voor hun praktijkexamen en heel erg tevreden zijn over hun ervaring bij rijschool Kroonenburg, super blij mee dat ik dit ook heb gedaan. Vond het super hoe Niels rijles gaf, altijd duidelijk en geïnteresseerd. Hele goede en leuke rijlessen en ook in 1 keer geslaagd! zeker een aanrader! bedankt voor alle rijlessen!
Erg fijne lessen gehad van Ed! Hij geeft op een hele relaxte manier les en heb hier echt geleerd om ook op alle details te letten. Beter voorbereid op het examen had ik hierdoor niet kunnen zijn! Bedankt Ed en Niels!
Goede rijschool, in 1x geslaagd. Aardige instructeur die alles duidelijk uitlegt. Met veel plezier hier mijn rijbewijs gehaald!
Ondanks spanning of het verliezen van mijn concentratie heeft Niels toch elke les ervoor gezorgd dat ik een stap dichterbij het examen kwam. Niels geeft rechtvaardig les en dat had ik ook zeker nodig! Altijd super gezellig in de auto, maar ook serieus zijn tussendoor. Niels, bedankt!!
Ik heb een geweldige ervaring bij rijschool Kroonenburg. Mijn rijles instructeur was Edwin en hij zorgde ervoor dat elk klein foutje die ik maakte dat ik daarin verbeterde zodat ik foutloos kon rijden. Ik was nog al ongeduldig en wilde snel mijn rijbewijs halen en heb hem dan ook binnen 5,5 maanden behaald theorie tussentijdse toets en rijexamen allemaal in 1x behaald. Ik raad deze rijschool zeker aan :-)
Ik ben in ERN KEER geslaagd met maar 23 lessen dus dat is top. Ik heb elke les leuk gevonden en waren ook erg informatief waar ik veel dingen van kon leren. De instructeur is altijd op tijd. De Vw polo is goed onderhouden en alles werkt naar behoren. Onder andere een top rijschool.
ik heb bij rijschool Kroonenburg in 1 keer mijn rijbewijs gehaald. ik werd altijd op tijd opgehaald en je rijdt in een mooi verzorgde VW polo. er was tussen het leren door tijd voor gezelligheid en een praatje over het weekend. ik zou deze rijschool zeker aanbevelen!
Onlangs mijn rijbewijs gehaald bij Niels. Niels weet van aanpakken en dat doet hij op een juiste manier. Niels weet waar hij mee bezig is en dat is goed te merken tijdens zijn lessen. De manier van les geven is erg persoons gericht, daardoor zijn de lessen ook erg fijn om te volgen. Niels laat je leren van je fouten. Hij neemt ook de tijd voor je, zelfs als dat in zijn eigen tijd is. Ik wil Niels bedanken voor de prettige rijlessen.
De lessen zijn duidelijk onder goede begeleiding en zeer vakkundig.
Ondanks de moeilijke periode met twee coronastops die ik heb meegemaakt, ben ik dankzij deze rijschool uiteindelijk geslaagd. Het kostte me meer dan gemiddelde tijd om alles onder de knie te krijgen, maar Niels en Ed hebben mij geleerd om niet over mijn fouten te piekeren en altijd door te zetten. Je leert echt heel netjes rijden, tot in de details.
Bij Rijschool Kroonenburg begonnen als verassing van mijn ouders, ik had gelijk een gezellig gesprek met Niels en voelde mij prettig bij hem in de auto. Na een hoop gezellige lessen in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs. Hartstikke bedankt Niels!
Vandaag, na 2 rijscholen gehad te hebben, heb ik mijn rijbewijs gehaald bij Niels. Na de proefles wist ik gelijk dat hij mij aan een rijbewijs zou kunnen helpen. Hij gaf mij vertrouwen en stelde mij gerust. Hij past zijn aanpak echt aan op de persoon die naast hem zit. Ik ben perfectionistisch en houd er niet van om fouten te maken, hier kon ik ook wat lang in blijven hangen. Niels heeft mij geleerd dat fouten maken niet erg is, de fout uit het raam te gooien en weer door te gaan. Zo werd ik steeds zelfverzekerder om de weg op te gaan en leerde ik fouten netjes op te lossen. Niels is eerlijk en direct en laat precies weten waar jouw valkuilen liggen. Ook is hij een hele gezellige instructeur, waar ik veel mee heb kunnen lachen en een goede klik mee had. Niet geheel onbelangrijk: hij is altijd op tijd en komt zijn afspraken na. Het heeft tijdens de Corona periode lang geduurd voordat ik mijn rijbewijs heb mogen ontvangen, maar ik ben blij dat ik dit bij Niels, Rijschool Kroonenburg, heb kunnen doen! Niels, je bent een topper. Bedankt voor alles.
Mijn moeder had als verassing geregeld dat ik werd opgehaald op mijn 18e verjaardag voor mijn eerste rijles. Niels vond dit een leuk idee dus hiermee begon mijn avontuur om mijn rijbewijs te halen. Het klikte direct met Niels. Veel gelachen in de auto maar ook streng en kort erop als dat nodig was. Ik ben zelf een lui persoon dus iemand die er zo kort op zit heeft mij zeker goed gedaan. Het is ook fijn dat je duidelijkheid hebt en dat heb je zeker met Niels. Altijd een goede communicatie en voor elke les 5 minuten van tevoren aanwezig. Kortom een fijne ervaring en zeker een aanrader voor iemand die zijn rijbewijs in 1 keer wilt halen.
Ik ben begonnen met een proefles bij Niels en meteen wist ik hier heb ik een klik mee en kan ik ook zeker mee lachen, toen dacht ik dit zit goed. Ben in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs door de goede aanpak van de lessen. Niels komt altijd vrolijk aan en is ook in voor een grapje. Over al wil ik zeggen dat Rijschool Kroonenburg mij erg is bevallen en dat ik dit ook zeker mensen aanraad. Heel erg bedankt Niels voor alles en nog veel succes met uw rijschool.
Ik heb zelf een erg goeie ervaring met Rijschool Kroonenburg. Niels past altijd zijn methode aan per leerling en als hij merkt dat het niet werkt bedenkt hij iets nieuws. Na dat ik was gezakt voor me examen dacht Niels dat een verse aanpakt misschien wel goed zal doen en toevallig was Ed toen net aangenomen als tweede rijinstructeur en ben dus bij hem gaan lessen en die aanpak van een verse blik werkt erg goed . Hier door ben ik uiteindelijk geslaagd voor me herexamen Bedankt Niels en Ed voor de fijne tijd.
Weiver 40
1561XE Krommenie
Wil je graag beginnen met rijlessen voor je Rijbewijs B en zoek je een goede instructeur? Kies dan voor Rijschool Kroonenburg! Bij ons krijg je altijd les van dezelfde instructeur. Wij hebben maar één doel voor ogen; jou in 1 keer te laten slagen bij het CBR! Wanneer je je inschrijft bij Rijschool Kroonenburg horen we graag wat jouw wensen en behoeften zijn. Waar mogelijk houden we hier graag rekening mee. Onze lesauto de VW Polo is handgeschakeld, is voorzien van een groen milieulabel en heeft alles wat je mag verwachten: stuurbekrachtiging, navigatie, airco en uiteraard de juiste banden voor het seizoen. Onze auto is rookvrij.