Zoek je een Mini? Ga dan naar Daan!

Linkerbaan is een onwijs mooi bedrijf met alleen maar gave MINI’s! De deal was snel beklonken en rijd nu vol enthousiasme in een Cooper S. Daan is enthousiast, sympathiek en zeer servicegericht. Voor de volgende MINI ga ik zeker weer naar Linkerbaan! Thanks Daan!

Prachtig Mini aanbod en persoonlijke service

Fijn contact, mooie showroom met te gekke Mini’s. Als je een Mini koopt, dan gun je het Daan wel!

Fantastisch! Top Service!

Geslaagd bij Daan voor een hele mooie Mini Countryman JCW. Zeer vriendelijk ontvangen met een lekker bakje koffie tussen de prachtige Mini’s. Na onze proefrit direct tot een deal gekomen, en staat er een hele mooi Mini op de parkeerplaats! De service van Daan is heel hoog ook na de aankoop van een Mini! Zoek je een exclusieve Mini koop bij Daan van Linkerbaan!

Top bedrijf!

Countryman JCW gekocht bij Daan, goed geregeld allemaal. Keurig netjes afgeleverd thuis nadat kenteken werd afgegeven door RDW. En ook de nazorg was perfect!

Klantvriendelijke garage met nazorg

Net voor kerst onze Black Beauty gekocht een mini clubman JCW en super geholpen door Daan. Ook de nazorg is erg goed als je vragen hebt staat Daan direct voor je klaar. Een aanrader als je op zoek bent naar een Mini. Daan we houden contact !

Toen ik bij hun kwam was mijn gevoel al meteen goed.

Super gaaf autobedrijf dat gerund wordt door Daan Smit. Iemand met passie voor mooie Mini's Goede prijs kwaliteit verhouding en prettig in omgang. Week na aflevering werd er zelfs door hem nog geïnformeerd hoe de auto beviel. TOP.

Daan Linkerbaan , daar kun je van op aan

We hebben onze Mini Countryman na bezoek aan de website en prettig telefonisch contact gekocht. Reden was de grote afstand naar Zwolle! Toen we de auto ophaalden stond deze beauty als een cadeau in de showroom . Prima geregeld deze geïmporteerde auto uit Duitsland , De gemaakte afspraken werden volledig nagekomen en de later beloofde automatten werden keurig thuisbezorgd. Chapeau!!

Relaxed, geen poespas, correct en mooi materiaal

Daan heeft passie voor mooie en ‘volle’ Mini’s en straalt dat ook uit in zijn actieve en enthousiaste benadering van zijn klanten. Hij begreep direct wat we wilden en vanaf het eerste verzoek om info tot het moment dat we de deal deden was het contact relaxt en professioneel. Het klopt van alle kanten, mooie showroom vol top Mini’s met veel diversiteit, betrouwbaar en keurige afwikkeling! 100% een aanrader!

Aankoop Countryman Se

In mijn zoektocht naar een vol uitgevoerde Countryman SE ben ik uitgekomen bij Linkerbaan en het contact was gelijk vriendelijk en behulpzaam. Uiteindelijk ben ik naar Zwolle gereden en na een goed gesprek, een proefrit en het realiseren van mijn extra wensen zijn we tot een deal gekomen. Ik ben erg blij met mijn nieuwe Mini.

Uitstekend geslaagd

Voor mijn 60-e verjaardag naar ‘Linkerbaan’ gereden voor een proefrit in de zwarte Mini Cabrio S JWC met ‘Union Jack dak en achterlampen’ 1 van mijn grote wensen. Na de proefrit was de keuze snel gemaakt, Daan Smit hielp ons prima verder oa met ‘t uitzoeken van de winterbanden met mooie zwarte velgen. Op mijn verjaardag werd de mooie mini gebracht en de oude ging terug. Het mooiste kado dat je kan bedenken staat nu te glimmen in onze garage. Dank voor de prima service!

Top zaak dikke 10 waard!!!

Bij Daan mijn allereerste Mini Cooper S gekocht en wat een goede ervaring! Bij binnenkomst waan je je in een snoepwinkel vol met mooie Mini's en Daan zelf is een hele vriendelijke jongeman die weet waar hij over praat(met passie). en heel duidelijk is en dat alles in een informele sfeer. Bij aflevering was alles super geregeld en Daan had als verrassing nog wat extra dingen geregeld en kreeg zelfs nog een taartje! Bedankt voor de goede service Daan en veel succes met de zaak! Voorlopig ga ik genieten van mijn auto die al zoveel complimenten heeft gehad.

Waanzinnige Mini Countryman 2.0 Cooper S - Moonwalk Grey

Zeer gastvrij en gepassioneerd over zijn aanbod aan goed uitgeruste Mini's. Blij met wat hij doet en verkoopt en dat straalt eigenaar Daan ook uit. Komt afspraken netjes na en afterservice is tiptop geregeld. Heerlijk op weg op de linkerbaan alhoewel de auto ook fantastisch stuurt op de rechterbaan. Kortom, zoek je een mooie Mini dan is "Linkerbaan" met Daan een optie die je zeker moet bekijken.

Gastvrij, ongedwongen en natuurlijk geweldige auto's!

Na een online zoektocht naar een jonge, volledige uitgeruste JCW met weinig km's terecht gekomen bij Linkerbaan. De website straalt professionaliteit, liefhebberij en kennis uit. Zodoende een afspraak gemaakt met Daan voor een proefrit. Aangekomen bij de showroom spat de liefhebberij er wederom vanaf. Ook bij Daan zelf. Daarnaast toont Daan oprechte interesse in de koper. Na een uitgebreide proefrit waren we snel verkocht; de Mini voldeed precies aan onze verwachtingen! Na de details besproken te hebben, hebben we de deal snel kunnen beklinken. De JCW kort daarna op kunnen halen en sindsdien rijden we met een brede glimlach rond. Lang verhaal kort: een auto aanschaffen bij Linkerbaan is een topervaring!

Daan is een topper!

Daan is enthousiast, hulpvaardig en vriendelijk. Hij vindt t net zo leuk om een unieke Mini te verkopen als t is om er een te kopen. Als je een top Mini wil moet je naar Linkerbaan.

Perfect!

Opzoek naar een ruimer alternatief voor een BMW M135ix. Gelukkig stonden er voldoende Mini Countryman en clubman klaar om getest te worden. Het meerdere malen testen van auto’s was geen probleem. In de showroom heerst informele huiselijke sfeer, echt top. Geen traditionele autoverkoop verhalen maar gewoon duidelijke taal. Ook de service was top, het inbouwen van cruisecontrol was geen probleem. Daarnaast kregen we de auto netjes afgeleverd met een volle tank.

Super fijn contact, correcte afhandeling, professioneel.

Wij zochten een jonge MINI Countryman SE. Daaan had er diverse staan, en dan komt het kiezen. Daan heeft ons hierbij perfect ondersteund en heel professioneel geholpen. Hij had alle tijd voor ons. Na een proef rit wisten we zeker dat deze het was. We hebben alles snel kunnen afwikkelen en reden na 1,5 uur weg met onze nieuwe aanwinst. Keep up the good work Daan!!! Zeker een aanrader, voor wie opzoek is naar een goede betrouwbare MINI!!

Superblij met onze hippe Clubman!

Prachtige auto en fijn contact met Daan, erg tevreden met de geboden service! Eerste kilometers in de auto hebben dit beeld nogmaals bevestigd, wij zijn er blij mee en kunnen dit anderen zeker aanbevelen.

Fantastisch!

Vanaf het moment dat ik de showroom binnen stapt omringd door de gaafste Mini's Weet je dat je hier je auto gaat vinden! Daan de eigenaar is een hele toffe gozer, samen aan de bar kan je over auto's blijven praten. Linkerbaan is een hele leuke dealer. Ik heb mijn droom Mini JCW bij Daan gekocht en ik kan het ieder ten zeerste aanraden om eens langs te gaan bij Linkerbaan in Zwolle.

Onderscheidend!

Een knusse showroom gevuld met prachtige modellen Mini's in alle soorten en maten. Een bar met lekkere bonen koffie. Twee vriendelijk kwispelende hondjes. En ontvangen door de enthousiaste en professionele eigenaar Daan. Goede service, vertrouwen en een persoonlijke sfeer! Een kleine miscommunicatie werd snel en met wederzijds welbevinden opgelost. En ik, na een geslaagde proefrit, de trotse eigenaresse van een cabrio Mini Cooper met de bijzondere kleur Lapis Blue en weinig gereden kilometers. Daar ga ik met plezier verandering in brengen!

Erg prettig

Was opzoek naar een goeie JCW voor de juiste prijs. Die had ik hier snel gevonden. Zowel de auto als de bijkomende service is erg goed dus zeker een aanrader om een keer te gaan kijken.

Topbedrijf

Alweer mijn 3e Mini die we bij Daan gekocht hebben. Het is wel duidelijk dat de eerste 2 goed bevallen zijn. Dit keer is het een Clubman Cooper S in British Racing Green. Veel positieve reakties ontvangen. Op naar de 4e ! Rob en Coby

Service op hoger niveau

Voor het eerst een elektrische auto gekocht en voor het eerst een Mini! Ben er heel blij, het is een mooi instapmodel voor elektrisch rijden. Ik was al een hele tijd op zoek en kwam bij Linkerbaan uit vanwege prijs, model, leeftijd en km stand van de auto. Linkerbaan is bovendien een leuk, professioneel en jong bedrijf waar service net op een hoger niveau ligt. Hier werken mensen met passie, verstand van zaken en klantgerichtheid.

Miniparadijs :)

We waren al een tijdje op zoek naar een mooie mini (hybride). We kwamen uiteindelijk bij de Linkerbaan terecht en hier hebben we zeker geen spijt van gehad. We zijn supervriendelijk ontvangen door Daan, in een ongedwongen en relaxte sfeer. Daan heeft een mooie showroom met supermooie mini's. Hij heeft voor ons de gewenste mini gezocht en gevonden. Dank je wel Daan! Groetjes Eddy & Ellen

Ik kwam voor 1 mini en heb er nu 2

Daan nam de tijd voor mij en met zijn mooie glimlach en humor heb ik er toch een extra voor mijn vrouw gehaald. Geen spijt!

Als Daans kennis en passie je nog niet over de streep hebben gehaald, dan ...

... doen het zijn twee harige assistentes het wel ;-) Toen ik Daan ruim twee jaar gelden heb ontmoet wist ik direct dat ik mijn volgende MINI bij hem zou kopen - de vraag was niet of, alleen wanneer. Dat hij een fun-factor-product heeft wordt duidelijk als je ooit een MINI hebt mogen rijden. Maar hij weet ook dat een product alleen niet voldoende is. Vertrouwen en engagement aangevuld met de kleine details die blijven plakken. Net een stapje meer…

Edisonstraat 5

8013PS Zwolle