Een hele fijne ervaring om bij linkerbaan een mini te kopen. Van begin tot eind. Met alleen maar mooie en goed onderhouden modellen laat Daan echt zien passie voor het vak te hebben. Grote complimenten, ga zo door!!
Mijn eerste mini en wat een top auto! Hij rijdt als nieuw en ik heb het volledige vertrouwen dat ik er zeer lang plezier van ga hebben. Totaal geen verkoopdruk , in tegendeel : rustig een kop koffie , proefritje maken , nog een proefritje en deal! Hier gaan we zeker in de toekomst weer heen als we toe zijn aan een andere/nieuwe mini. Ik zou zeggen als je opzoek bent naar een unieke , exclusieve mini dan ben je hier op het juiste adres!
Voor de tweede keer door Daan geholpen, de eerste keer voor de import van een zelf gevonden MINI en de tweede keer een parel uit de voorraad van Linkerbaan gekocht. Daan weet zijn weg goed te vinden in de MINI wereld en kan veel vertellen met passie over de MINI's die hij heeft staan. 10 minuten in de proefrit was het al duidelijk aan de glimlach op mijn gezicht, die gaat mee naar huis! Zeker een aanrader voor de hardcore liefhebber maar ook voor de mensen die zoeken naar hun eerste mooie MINI.
Ik heb altijd een Mini gewild en eindelijk staat die sinds dit weekend voor de deur. Wij moesten nog een stuk terugrijden vanaf Zwolle naar Rotterdam, ik kan je vertellen was geen straf :) Ik heb er al zoveel plezier van! Met Daan was het ook prettig om zaken mee te doen. Top service en zoveel keuze aan mooie Mini’s in de showroom. Zeker een aanrader om een kijkje te nemen op de site of in de showroom. En het gebakje wat je meekrijgt is heerlijk!
Alweer de 3e Mini naar volle tevredenheid bij Linkerbaan gekocht. Zoekopdracht gegeven welke perfect en snel uitgevoerd is door Daan. Zeer prettig zaken mee te doen, echt een aanbeveling!
Al van kleins af aan heb ik MINI’s onwijs leuk gevonden. En sinds vorige week staat er een pracht exemplaar op onze oprit. Vanuit Limburg naar MINI-heaven Linkerbaan in Zwolle gereden en vervolgens een grijze MINI Cooper S mee terug naar het zuiden genomen. Inclusief een overheerlijk taartje. Linkerbaan heeft een mooi assortiment speciale MINI’s staan waar eigenaar Daan vol passie over praat. Hij heeft verstand van zaken en biedt goede service. Een aanrader voor iedere MINI-fanaat!
Mijn tweede mini cabrio gekocht bij Daan! Ik kan mij in alle beoordelingen vinden! Eigenlijk is alles al geschreven! Betrouwbaar, goed advies en alle specifieke wensen kunnen gerealiseerd worden. Aflevering een feestje. Auto stond klaar onder een rode hoes en kregen een heerlijk taartje mee van de plaatselijke bakker. Kortom enorm blij met mij nieuwe Mini Cooper cabrio JWC! Ik zeg, ben je op zoek naar een unieke mini kom naar Daan Linkerbaan! Onze ervaring is top!
Absoluut de beste aankoop ervaring tot nu toe! Alleen maar gave mini’s voor de echte liefhebbers! Eerlijk, oprecht en een goede service! Ik zou zeker terug keren in de toekomst!
Bij Linkerbaan stap je de ‘mini heaven’ binnen. Daan zorgt altijd voor een top aanbod unieke mini’s. Ik geniet nog elke dag van mijn Mini Cooper S en denk vaak terug aan de fijne aankoopervaring. Bij Daan is de klant koning. Vooral het contact heb ik als zeer prettig ervaren. Ook na aankoop staat Daan altijd voor je klaar!
We waren op zoek naar Mini 5 deurs of Clubman. Met Daan contact gehad en een afspraak gemaakt om eens te komen kijken. Allereerst wat een geweldige ontvangst in een superleuke zaak. Je ziet direct dat je te maken hebt met een liefhebber. Voor Mini liefhebbers die iets speciaals zoeken is het dan ook alsof je een snoepwinkel binnenloopt. Na een leuk gesprek een proefrit gemaakt in een Clubman. Wel een "iets" snellere dan we zelf op het oog hadden maar dat is alleen maar leuker. Na de proefrit waren we om, het moest een Clubman Cooper S worden. Met Daan hebben we de diverse wensen doorgenomen want op dat moment had hij er geen staan. Diezelfde week, wij waren in de buurt op vakantie, een berichtje van Daan. Hij had een auto binnengekregen die wel eens wat voor ons kon zijn. Veel app contact gehad met Daan en een afspraak gemaakt om te komen rijden. Na het rijden was de deal zo gesloten. Verder zijn specifieke wensen bij Daan niets teveel. Wij wilden wat rode accenten en dat heeft Daan super geregeld. Aflevering was wederom een feestje. Auto stond klaar onder een rode hoes, heerlijke koffie en taart. Kortom, wij zijn superblij met onze Mini en wanneer de tijd komt dat er een opvolger moet komen weten wij waar we heen gaan!
Linkerbaan is de leukste winkel waar ik ooit geweest ben. De keuze is reuze en Daan is een heel relaxte gozer die weet waar hij het over heeft. Erg leuk vond ik dat de JWC bij aflevering onder een rood kleed stond. Alle instellingen had Daan al op mij ingesteld, en als laatste koppelde hij ook nog even de telefoon met het systeem. Oh ja, nog bedankt voor de foto van de Mini die in m’n postbus lag.
Op aanraden eens een kijkje gaan nemen bij Linkerbaan in Zwolle. Er stond een prachtige MINI JCW vol opties klaar voor een proefrit! Daan nam uitgebreid de tijd voor ons, lichtte ons goed voor en de auto stond klaar voor een proefrit. Ook de afhandeling was keurig conform afspraken. Daarnaast vonden wij de aflevering ook helemaal top waar even ruim de tijd voor werd genomen! Zeker een aanrader!
Opzoek naar een mooie Mini cabrio kwamen wij bij Linkerbaan terecht. Vanwege de corona-regels vooraf een afspraak gemaakt voor het bezichtigen van de auto. Bij aankomst staat Daan je netjes te woord. Je merkt gelijk dat hij een liefhebber van Mini is. Geen opdringerige verkoop. De deal was vrij snel gesloten en binnen enkele dagen kon ik met mijn vrouw haar nieuwe auto ophalen. Een auto kopen bij linkerbaan is niet alleen een auto kopen, maar het is een beleving! Fantastisch hoe hij dit doet. De aanloop naar het moment dat je de Mini in ontvangst neemt tot de nazorg. Overal is goed over nagedacht! Als je opzoek bent naar een unieke, en goede Mini dan ben je bij Linkerbaan aan het juiste adres! Onze ervaring is Top!
Het kopen van onze eerste mini is een fantastische ervaring geweest bij Linkerbaan Zeer klantvriendelijk Relaxte sfeer Goede kennis van zaken Kortom we zullen deze garage bij iedereen aanbevelen
geweldige zaak! Klantvriendelijkheid zeker een 10 waardig. Hier is de klant koning!
Linkerbaan is een pracht bedrijf met alleen maar mooie auto’s. Een goede en snelle services. En niet te vergeten onwijs klant vriendelijk. De auto wordt netjes en op een leuke manier afgeleverd. In 1 woord : geweldig
Mijn eerste contact met Daan was toen hij mij hielp om mijn eerste MINI te verkopen. Na een tijdje begon het weer te kriebelen. Er moest weer een nieuwe MINI komen. Na enige tijd te hebben rondgekeken ben ik uiteindelijk weer bij Daan terechtgekomen. Je vind immers nergens zulke exemplaren! Het contact met Daan heb ik altijd prettig ervaren. Ook toen ik naar de garage moest kreeg ik zonder poespas een leenauto mee. Het contact verloopt makkelijk en vriendelijk. Bovendien staat er altijd een oplossing klaar! Ik beveel Linkerbaan dan ook aan iedereen aan.
Na 25 jaar lease-auto’s rijden op zoek naar een eigen auto. Maar dan wel iets leuks, een beetje pittig en ook een beetje stoer. Zo’n auto moet je passen! Online op zoek gegaan en zo kwam ik op de Linkerbaan. Daan had een mooie en jonge Mini Clubman S staan die mijn belangstelling trok. Een afspraak gemaakt, proef rijden en meteen verkocht. Alles ontspannen afgehandeld en rijden maar. Van harte aanbevolen!
Als autoliefhebber kom je hier echt in de zevende hemel terecht, allemaal super compleet uitgeruste auto's, voor ieder wat wils, niks is te gek.. Al je wensen kunnen besproken en gerealiseerd worden. Er wordt heel goed met je meegedacht en Daan is heel servicegericht. Je merkt dat er oprechte passie en enthousiasme is en dat maakt het onwijs leuk om hier te kopen. Zoals ik hieronder ook lees 'Een luxe snoepwinkel en een mega aanrader!' Ik ben onwijs tevreden en ik kom zeer zeker terug!
In een paar kernwoorden: passie, enthousiasme, kennis van zaken, servicegericht en onderscheidend. Alles was goed verzorgd en het proces verliep snel, persoonlijk en professioneel. Het inruilbedrag had iets hoger mogen zijn, maar dit mag de pret niet drukken. Onderscheidende klantbeleving door het echte 'klant is koning' gevoel. Top! Stoere en stijlvolle MINI: heel blij mee :) Daan, dank! Paul & Marjolein
Als je van mini’s houdt, of zomaar op zoek naar een auto en kom je hier terecht, dan ben je meteen verkocht. Alsof je een luxe snoepwinkel binnenloopt. Je wil een bijzondere mini en gaat weg met eigenlijk nog een meer bijzondere mini. Is ie nog niet bijzonder genoeg dan wordt ie dat hier wel gemaakt. Hoe dan ook ga je hier niet zonder mini weg. Passie, liefhebberij straalt er vanaf. Fijn geholpen. Absolute aanrader. Redelijk geprijsd, realistische waarde voor je in te ruilen auto. Zeker een omweg waard, en je gaat hier weer terug komen. Goed gedaan Daan.
Na veel gespeur op internet kwamen we (mede dankzij alle goede reviews) bij Linkerbaan uit. Bij binnenkomst waren we onder de indruk van hoeveelheid prachtige Mini's. Alles ziet er tip-top uit. Daan, de eigenaar, is duidelijk ter zake kundig. Voor de inruil van onze huidige auto werd direct een heel net bod gedaan. Van de onderhoudsbeurt kregen we een overzicht wat er allemaal gedaan en gecheckt was en door wie uitgevoerd. Ook het verder customizen van de auto heeft Daan ons goed in geadviseerd en is prima uitgevoerd. Er stond een blinkende Mini cabrio JCW op ons te wachten, waar we nu al veel plezier van hebben. Kortom als je een Mini wilt en net even anders... dan is er maar 1 keuze en dat is Linkerbaan!
Geweldig leuke Mini verkoper. Heeft een prachtige collectie Mini’s staan die allemaal op zichzelf bijzonder zijn. Ik ging er weg met een Clubman in mijn favoriete uitvoering. Erg blij mee. Prachtauto. Kortom: Linkerbaan een aanrader.
Alle wensen die wij hadden voor de mini kon Daan verwezenlijken! Helemaal super, en alle prijzen transparant.
Het enthousiasme van Daan in vertellen, meedenken en het 'mini-rijden' laten ervaren werkt aanstekelijk. Eén keer binnen bij Linkerbaan en één gesprek met Daan maakt dat je niet meer verder zoekt bij een ander. Een snoepwinkel voor echte liefhebbers. Iedere auto heeft iets unieks. Net dat beetje extra wat een mini onderscheidt van een mini.