Daan communiceert snel en duidelijk. Omdat wij nogal een eind van Zwolle wonen in eerste instantie contact gehad via mail. Dat ging zeer vlot en we werden het in principe snel eens over het door ons bij te betalen bedrag na inruil. Vervolgens naar Zwolle om de auto daadwerkelijk in levende lijve te zien en Daan onze inruiler kon inspecteren Relaxte ontvangst zonder hijgerig verkopersgedrag. Alles vlot en correct in orde gemaakt. Uitstekende indruk van Daan. Ben je op zoek naar een bovengemiddeld uitgedoste Mini dan in Linkerbaan zeker aan te bevelen.
Eind 2019 een afspraak gemaakt voor een proefrit in een hele mooie dikke Mini. Communicatie ging vlot, duidelijk en geen poes pas. Na de proefrit direct tot een deal gekomen en Inmiddels staat er een hele mooie Mini op de oprit :-). Daan heeft kijk op hoe je tegenwoordig een auto wilt- en moet kunnen kopen. Gewoon gezellig in plaats van een bla bla bla dealer. Ga zo door Daan en ik stap zo weer in voor een ritje in de Mini!
Geweldig geholpen!
Daan heeft een showroom vol mooie mini’s staan. Een proefrit was zo te maken. Vele modellen mini in 1 showroom. Ook in de communicatie reageerde hij snel op e-mail. Auto keurig afgeleverd thuis omdat het een inruil betrof. Kortom een goede plek om een gebruikte mini te kopen.
Prettige manier van zaken doen met Daan de eigenaar van Linkerbaan. Zijn showroom staat vol met prachtige MINI's en is echt een bezoek waard. Contact vooraf via telefoon en WhatsApp verliep prima en de administratieve afhandeling bij de koop was in mum van tijd goed geregeld. Ben je op zoek naar een goed adres voor de aanschaf van een MINI ga dan eens langs bij Linkerbaan.
Dreaming to buy a MINI is one, buying a dream MINI is another. Probably all reviews are saying linkerbaan is transparent, honest, helpful, kind, nice people, customer friendly etc etc...the best part is IT IS ALL TRUE..:)...unveiling of the car during delivery was something we were pleasantly surprised about...the experience was nothing short of a motor show(Geneva,Detroit...). Our son was over the top with the unveiling. Thanks a lot for making us proud owners of a MINI Countryman PHEV. Here's wishing you the best in all your future endeavors and selling many more MINIs... Cheers Deepak, Shilpa, Eeshaan
Zoals een auto kopen hoort te zijn! Netje te woord gestaan via de mail en in de showroom. Opgehaald bij station Zwolle en een leuk presentje bij afhalen van de mini.
Dit is inmiddels onze 4de Mini en altijd bij de Mini dealer gekocht, was prima maar Daan gaat een stapje verder...een plezier om hier binnen te stappen, je voelt jezelf meteen thuis en bent hier geen nummer! Relaxte sfeer, duidelijke, snelle en eerlijke communicatie. Goede inruil gekregen en verschillende auto's proefrijden geen probleem. Leuke attentie bij de aflevering. Ik ben bang dat de volgende hier maar weer vandaan moet komen, wat een gave selectie aan TOP Mini's. Bedankt Daan!
Prachtige wagen en bij overdracht leuke details (doek over auto, gebak) alles was in orde gemaakt, voelt als zeer prettig. Garage staat vol met prachtige auto's en is toch het eerste aangezicht. Zeer tevreden.
Na enige tijd zoeken de juiste MINI voor mezelf gevonden. Na een afspraak te hebben gemaakt om proef te rijden direct tot een deal gekomen. Hier kunnen de meeste garages nog wat van leren. Alles netjes geregeld zonder problemen. Een week later stond de auto bij mij voor de deur . Een fijne ervaring van aanschaf tot aflevering en ook daarna. Kleinigheidje achteraf wordt direct opgelost zoals het hoort.
In mei van dit jaar hebben wij onze eerste Mini Clubman bij Daan gekocht. Wij waren toen uitermate tevreden over zijn dienstverlening. Helaas hebben wij zelf bij de aankoop niet de juiste keuze gemaakt, de Mini clubman was voor ons te sportief en voldeed niet aan onze verwachting. Normaal gesproken is snel ruilen huilen, maar Daan verblikte of verbloosde niet en wij konden opnieuw snel tot zaken komen en hebben de clubman ingeruild op een Countryman. De Countryman heeft Daan exact naar onze wens opgezocht en geïmporteerd, Ondertussen rijden we een paar dagen in onze nieuwe Mini naar volle tevredenheid. Samengevat kunnen wij niet anders dan Daan zonder meer aanbevelen.
Na een aantal keren bij Daan in de showroom te zijn geweest, om ons te verlekkeren aan al het moois wat hij heeft staan,hebben we er een aantal weken geleden een prachtige Mini Clubman S gekocht. Van proefrit tot afleveren verloopt op en hele relaxte, prettige manier. Je wordt overal van op de hoogte gehouden door middel van whatsapp berichten of leuke foto's op Instagram. Al met al een hele leuke ervaring en een prima start voor het verdere plezier wat de Mini biedt.
Wij hebben bij Linkerbaan een mooie Mini Countryman Cooper S ALL4 gekocht met 1.350 km op de teller. We wonen ver van Zwolle vandaan dus goede afspraken zijn dan nodig om elkaars tijd niet te verspillen. We zijn uitstekend geholpen door Daan en zelfs opgehaald op Station Zwolle toen we de auto kwamen halen. Al met al een prettige ervaring en de zoektocht naar een volgende Mini wordt bij Linkerbaan gestart!
Wij hebben een fantastisch mooie JCW voor onze zoon gekocht bij de Linkerbaan en we kunnen zeggen dat dit bedrijf van A tot Z alles in de puntjes goed heeft verzorgd. Sfeervolle showroom, mooi asortiment Mini's en je word verwelkomt door een leuk hondje.
Wij zochten een specifieke mini countryman qua kleur en uitvoering. Daan heeft dat naar volle tevredenheid geregeld en nu hebben we een 2019 uitvoering zoals we die wilden en voor een scherpe prijs. Verder vlotte communicatie via Whatsapp en mail. Wij zijn helemaal happy
Ik ben van plan een Mini Cooper S met de nodige opties te kopen. Linkerbaan heeft er een aantal staan en het lijkt erop dat wij deze bij Daan gaan kopen. Zeker de snelle reactie en inruilprijs onderscheid tot nu toe Linkerbaan (Daan) van veel collega's autodealers!
Een mooie Mini Countryman Cooper S bij Daan gekocht. De vakkundige aflevering en persoonlijke benadering van Daan (en zijn hond Billy) zijn bij ons zeer positief overgekomen. Wij bevelen Linkerbaan dan ook ten zeerste aan.
Super geholpen !! Met uitleg over minicooper fijn ontvangst !! Super service volgende mini aan koop zal zeker weer bij linkerbaan zijn !!! Iedereen die een mini wil gaan aanschaffen zal ik zeker aanraden om eens een bezoek te gaan brengen bij Daan !!!