Netjes geholpen, zelfs na een mankementje met de auto.
Ik heb een oude Mercedes S350 uit 2005 bij Autocentrum Acht gekocht. We hadden een redelijke prijs afgesproken en overeengekomen dat ik de auto "zo zou meenemen". Met de wetenschap dat er een aantal dingen aan waren zoals het dakraam dat niet meer werkte.
Nadat ik betaald had bleek de APK verlopen. Geen discussie, we zijn samen naar de APK keuringsstation gereden en ik kreeg alsnog de APK.
Helaas ging de dag erna al een storingslampje van de motor branden. Dit is iets wat je niet mag verwachten, aangezien de prijs die ik had betaald toch wel een behoorlijk product zou mogen verwachten zonder motorische gebreken.
Na melding mocht ik langskomen om te kijken wat er fout was. Er zitten twee fouten in, een daarvan was gelukkig maar een luchtpompje. Na overleg heeft Autocentrum Acht dit helemaal vergoed. De andere foutmelding moeten we nog even afwachten of die terug blijft komen, maar wellicht is dat maar een sensor.
Al met al ben ik er dus netjes geholpen, ook nadat er iets met de auto aan de hand was.
Dit geeft vertrouwen en als ik volgend jaar weer een andere auto wil kopen gaan we toch eerst even bij Autocentrum Acht op de site kijken.