Vreet top bedrefke

Vreet leuke en leerzame lessen

De rijlessen waren leerzaam en gezellig.

De instructeur heeft veel geduld en fouten maken mag. Bovendien probeert hij rekening te houden met de momenten waarop jij kunt lessen. Bedankt voor alles, Alex!

Een super leuke tijd gehad tijdens het rijlessen!

Ik keek altijd uit naar de volgende rijles. Elke rijles was een leuke, gezellige ervaring (in een mooie auto). Ik heb op een ontspannen manier het rijden onder de knie gekregen! Alex, bedankt!

Van begin tot eind plezier gehad in mijn rijlessen

Fijne lessen waar ik veel van geleerd heb.

Hele fijne en kundige instructeur in voor een gezellig praatje maar weet ook wanneer dit niet kan!

Alex is een fijne rij-instructeur en zal je op een eerlijke en directe manier altijd vertellen wat je beter kunt doen! In 1 keer geslaagd dankzij hem!

Super professionele rijschool!

Echt een aanrader! Deed zo lang over mijn rijbewijs. Toen bij Luc gaan rijlessen van Alex Boeve en gelijk de eerste keer afrijden, geslaagd! Geven duidelijke en actuele informatie en uitleg. Prettige rijschool!

Proffesionele rijschool

Na lang over mijn rijbewijs gedaan te hebben starten ik bij Luc van rijschool Alex Boeve en was gelijk eerste keer op geslaagd! Super fijne rijschool, vriendelijk, rustig en geduldig in uitleg, zeker een aanrader!

Zeker een aanrader!

Erg naar me zin gehad

Alles word goed uitgelegd. Ze luisteren goed naar je. Je krijgt waarvoor je betaald hebt.

Leerzame gezellige lessen

Ik één keer geslaagd dankzij de leerzame lessen van Alex.

Fantastisch

Enorm op mijn gemakt gevoelt bij Alex. Heeft ervoor gezorgd dat ik veel zelfvertrouwen kreeg in de auto, en ik ben in een keer geslaagd. Kan het aan iedereen aanraden!

Korf 18

4286GH Almkerk